Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 19, 2014

ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ABC… ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ». ΞΥΔΑΚΙ, ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ! ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ!


Η γνωστή προβοκάτσια των αριστεριστών με τα συνθήματα υπέρ της Χρυσής Αυγής στο «Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών», ταξίδεψε τάχιστα μέχρι την… Ισπανία!

Και με αφορμή αυτήν την «ρατσιστική επίθεση» (σώπα…), το ισπανικό ABC έκανε εκτενές αφιέρωμα στην Χρυσή Αυγή, επισημαίνοντας ότι «η άνοδος του νεοναζισμού στην Ελλάδα προκαλεί ανησυχία».
Στο ρεπορτάζ γίνεται ρητή αναφορά σε… σβάστικες στους τοίχους του κτιρίου (έτσι τους είπαν οι καλοθελητές κι έτσι έγραψαν οι σπανιόλοι, που να ξέρουν ότι το σήμα της Χρυσής Αυγής είναι ο ελληνικότατος μαίανδρος;), στην ανακοίνωση του τμήματος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του κόμματος των κλεφτών και των απατεώνων (ούτε αυτό το ήξεραν;), ενώ για να «δέσει» η προβοκάτσια, αναφέρεται ότι «τα μέλη της Χρυσής Αυγής επέλεξαν να....
κάνουν την πράξη τους την ημέρα που συμπληρώθηκαν 70 χρόνια από τη θηριωδία των Ναζί στην Κοκκινιά».
Εν συνεχεία, το ABC εξηγεί στους αναγνώστες του ότι η Χρυσή Αυγή είναι το τρίτο κόμμα σε εκλογική δύναμη, ενώ την περιγράφει ως ένα κόμμα «ακραία εθνικιστικό με νεοναζιστικό χαρακτήρα» το οποίο «προκαλεί ανησυχία για την άνοδο του νεοναζισμού στην Ελλάδα». Ενημερώνει τους Ισπανούς πως στις εθνικές εκλογές του 2012, κατάφερε να εκλέξει 18 βουλευτές από τους οποίους τώρα οι εννέα είναι στη φυλακή για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Αναφέρεται επίσης, το ποσοστό 9,4% που απέσπασε στις τελευταίες ευρωεκλογές, αλλά και το 16% στον δήμο της Αθήνας.
Τέλος, επισημαίνεται πως «η Χρυσή Αυγή έχει έναν υπερεθνικιστικό χαρακτήρα, αντιτίθεται στα μεταρρυθμιστικά μέτρα και τις περικοπές που επέβαλε η Τρόικα που απαρτίζεται από εκπροσώπους της Κομισιόν, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του ΔΝΤ, υπερτονίζει την ανάγκη να απελαθούν οι όλοι οι μετανάστες που δεν διαθέτουν νόμιμα παραστατικά, ενώ πολλοί οπαδοί της συνεχίζουν να διαπράττουν βίαιες πράξεις εναντίον αλλοδαπών που είτε διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα είτε παράνομα, και διοργανώνουν συσσίτια και διανομή άλλου είδους βοήθειας “μόνο για Έλληνες” οι οποίοι πρέπει να αποδεικνύουν την καταγωγή τους επιδεικνύοντας την αστυνομική τους ταυτότητα».
Δηλαδή, αναμάσημα των καθεστωτικών αηδιών… Ας πιούνε λίγο ξυδάκι. Σίγουρα θα τους κάνει καλό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών