Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 23, 2014

Ξεσπαθώνει πάλι το Antinews κατά της Χρυσής Αυγής σπιλώνοντας τη μνήμη των νεκρών Εθνικιστών... αλλά παραδέχεται ότι η νεολαία έχει επιλέξει τον Εθνικισμό για κοσμοθεωρία!

Βρήκαν ευκαιρία, πατώντας στα πτώματα δύο νεκρών Εθνικιστών, οι διαδικτυακοί κολαούζοι του Σαμαρά για να ξεσπαθώσουν ακόμη μια φορά κατά της Χρυσής Αυγής.

Ως γνήσιοι πρώην κομμουνιστές και νυν... "ψευτοπατριώτες" οι συντάκτες της γνωστής ιστοσελίδας(antinews) προσπαθούν να παρουσιάσουν τη δολοφονία των νεαρών ως.... αποτέλεσμα της κοσμοθεώρησης και της ιδεολογίας της Χρυσής Αυγής.
Τα γνωστά και χιλιοειπωμένα (αναβολικά - μπράβοι - μηχανές - όπλα - τατουάζ) κτλ είναι το άλλοθι των υβριστών νεκρών για να βγάλουν το μένος τους αλλά με έναν φόβο να υποβόσκει στη σκέψη τους και να τους τρομοκρατεί σχετικά με το μέλλον της ελληνικής νεολαίας.

Αναφέρουν:

Το δράμα για την ελληνική κοινωνία είναι ότι η Χρυσαυγίτικη νοοτροπία .... «διδάχτηκε» στα σχολεία, στα γυμναστήρια, στους....
τόπους συγκέντρωσης νεαρών που πολλές φορές δεν ήξεραν τι τους γίνεται αλλά και πολλές άλλες που βίωναν την απίστευτη οικονομική κρίση και την κοινωνική και πολιτική απαξία.
Η Χρυσή Αυγή έκανε πολύ (αγραμματοσύνη;!) δουλειά στα σχολεία τα τελευταία χρόνια. «Έχτισε» τα Τάγματα Εφόδου ποντάροντας πάνω στα 15χρονα, 16χρονα και 17χρονα παιδιά που έλκονται από τους σωματαράδες με τις ξανθιές γκόμενες, ένα πρότυπο που καλλιέργησε με επιμέλεια ο Κασιδιάρης και πολλοί άλλοι.
Με πολύ (δεύτερο ίδιο λάθος υποδηλώνει μάλλον.. αγραμματοσύνη) κατήχηση στα καλοκαιρινά... καμπ της Χρυσής Αυγής, δεν ήθελε και πολύ για να δημιουργηθούν οι στρατιές των νεαρών Χρυσαυγιτών οι οποίοι έμαθαν μια στρεβλή ιστορία για την Ελλάδα και πίστεψαν στα ψεύτικα και πομπώδη λόγια των υπερπατριωτών της ακροδεξιάς.
Ε, δε θέλει και πολύ να αγαπήσεις τα όπλα, να μιμηθείς τον Κασιδιάρη

Το σκηνικό της Καλαμάτας υπάρχει σε πολλές πόλεις της Ελλάδας....η κοινωνία και η (δεν ελέγχουν τα κείμενα πριν τα βγάλουν On air) πολιτικοί πιστεύουν ότι είναι συγκυριακό φαινόμενο η δημιουργία μιας γενιάς απογοητευμένων νέων που βρίσκουν διεξόδους στα αναβολικά, τα όπλα, τις σβάστικες, τους τσαμπουκάδες, την ακροδεξιά και τέλος της Χρυσή Αυγή. Υπάρχει θέμα εδώ και δεν πρέπει να το αφήσουμε να περάσει.Υπάρχει κάτι πολύ πιο σάπιο στην ελληνική κοινωνία.

Η Χρυσή Αυγή είναι πρώτη δύναμη στην Ελληνική νεολαία και περίπου το αποδέχονται και στο κείμενο τους οι... καθεστωτικοί - αγράμματοι - δημοσιολογούντες. Ωστόσο το πρότυπο που θέλουν να περάσουν στη νεολαία μας, μια υλιστική βιοθεωρία που σκοπεύει να δημιουργήσει δούλους του χρήματος με σωματικές και πνευματικές αρρώστιες σίγουρα έρχεται σε αντίθεση ΠΡΩΤΑ από όλα με τη φύση και δεύτερον με το πρότυπο της Χρυσής Αυγής.

Στα σχολεία που τα παιδιά διδάσκονται τα βιβλία της ψοφοδεξίας της Ρεπούση και της Γιαννάκου που μιλούν για "συνωστισμό στην Προκυμαία της Σμύρνης", που υπόκεινται σε καθημερινή πλύση εγκεφάλου από τους μαρξιστές καθηγητές,και άλλα ακόμη αντεθνικά αισχρά ψεύδη (αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε το ανθελληνικό ανθολόγιο των σημερινών συγγραμμάτων στην ερώτηση που έκανε στη Βουλή, χωρίς να πάρει απάντηση φυσικά από τα τσιράκια της Νέας Ταξης, ο Χρήστος Παππάς) ακόμη και ένα αυτοκόλλητο της Χρυσής Αυγής είναι όαση... παιδείας και Ελληνισμού που μόνο καλό μπορεί να κάνει στις αλλοτριωμένες από το διεθνιστικό δηλητήριο ψυχές των Ελλήνων μαθητών μας.

Στα παραπάνω πρέπει να προστεθεί και το ρητό που περνά η Χρυσή Αυγή σε όλο τον νέο κόσμο:
"νους υγιής εν σώματι υγιεί", τηρώντας το πρώτα από όλα τα ίδια τα στελέχη της, κάνοντας ακόμη και μαθήματα ιστορίας, που τόσο πολύ κάνουν τους "δημοκράτες" να αφρίζουν από το κακό τους.

Όλα αυτά έκαναν τη Χρυσή Αυγή πρώτη Δύναμη στη νεολαία και θα συνεχίζουν να τη φέρνουν πρώτη στις καρδιές και τις ψυχές των νέων. Γιατί εκφράζει το Ιδανικό του Έθνους και του Αγώνα. Αρετές και Αξίες που για τους φιλήσυχους ανθρωπάκους του καναπέ και τους θιασώτες της καθεστυκίας πολιτικής της... οκνηρίας είναι έννοιες ασύμβατες με τη ζωούλα τους, αλλά τόσο συνδεδεμένες με το νέο.

Για αυτό και η Χρυσή Αυγή θα ΝΙΚΗΣΕΙ..
Γιατί δεν είχε τη νεολαία όταν ξεκίνησε τον Αγώνα. Αλλά αγωνίστηκε για το μέλλον και η νεολαία την ακολούθησε πιστά.

Υ.Γ.
Αποπνέει και μια μεγάλη ζηλοφθονία το κείμενο για τη ρώμη... των Χρυσαυγιτών. Λέτε η Αλ Σάλεχ να είχε δίκιο και οι τιούτοι στη ΝΔ να είναι πιο πολλοί και από την Αριστερά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών