Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 23, 2014

Ο Κικιλίας, η Μετάθεση του Αττικάρχη και οι.... νταβατζήδες

Γράφει ο Αινείας

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ένα παραπολιτικό - ειδησιογραφικό σχόλιο της ακραιφνούς "σαμαρικής" ιστοσελίδας Antinews.gr σχετικά με την.... μετάθεση του Αττικάρχη, Διαμαντόπουλου, στην Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας που σχετίζεται με τα οικονομικά εγκλήματα.

Ο αρθρογράφος αφήνει να εννοηθεί πως η αλλαγή θέσης, εντός μόλις 3 μηνών από την τελευταία μετάθεση (Από Διευθυντής της Αστυνομίας Πειραιά, προήχθη σε Αττικάρχη τον Απρίλιο με την έλευση του Β. Κικίλια), ενέχει αρκετή... καχυποψία για τους λόγους πραγμάτωσής της, χωρίς ενδεχομένως να έχει και τη σύμπραξη του ίδιοι του Υπουργού!!

"Ευτυχής" συγκυρία πάντως είναι και το γεγονός ότι.....
στα νέα του καθήκοντα θα κληθεί να διευθύνει και υποθέσεις που σχετίζονται με οικονομικά εγκλήματα που αφορούν τον.... Πειραιά! Έτσι ως γνώστης ίσως και να... βοηθήσει (το ποιόν δεν γνωρίζουμε βέβαια).

Αν πάντως απορείτε γιατί να μετατεθεί ένας επιτυχημένος Αξιωματικός, όταν έχει ήδη προαχθεί σε νέο πόστο την απάντηση - ίσως - τη δίνουν μόνοι τους οι.... αρθρογράφοι της Σαμαρικής ιστοσελίδας με παλαιότερο τίτλο:
"Ως πότε θα κυβερνούν οι νταβατζήδες;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών