Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 01, 2014

Ο χοντρός και ο λιγνός...

Θεατές του ίδιου έργου ξανά και ξανά στα τεκταινόμενα που λαμβάνουν μέρος σε αυτό το μικρό κομμάτι του πλανήτη, την Ελλάδα μας.
Εκεί που τα χαμε λύσει όλα και ο πλανήτης απολάμβανε την ηρεμία του και το μόνο μας πρόβλημα ήταν το λιώσιμο των πάγων, όλα ξαφνικά ανατράπηκαν. Ήρθαν πάλι οι "Ναζί".. Στρατιές, εμβατήρια, στολές, σημαίες χαιρετούρες με προτεταμένη την δεξιά, προσοχές, εγέρθητι... Και τρέξανε οι ευαίσθητοι τρομοκράτες, δεξιοί και αριστεροί γιατί και αυτοί ξεπληρώνουν γραμμάτια στην έλευση της δήθεν Δημοκρατίας, αλλά και άλλοι οι "κοινωνικά ευαίσθητοι" σε θέματα δημοκρατίας και στο χλώριο της Εκαλιώτικης πισίνας, οι υπερασπιστές του Κράτους των Νόμων και του Συντάγματος.
Οι Άφθαρτοι όπως τους αρέσει να αυτοπαρουσιάζονται στον λαουτζίκο, οι σοφοί και οι.....
γενναίοι που ξεσπάθωσαν απέναντι στον "Ναζισμό" και στους κακούς Χρυσαυγίτες που δεν φοβούνται τίποτα, ούτε το αυγό του φιδιού, ούτε το αυγό της κότας.
Μαζεύτηκαν λοιπόν, ένα πολιτικο παχύδερμο, άξιο παρατηρητικότητας, καθώς αποτελεί μοναδικό φαινόμενο παχύδερμου που ομιλεί την Ελληνική, του αρέσκει να λιάζεται και να καταναλώνει τεράστιες ποσότητες μαλάκιων και αρθρόποδων, το χοντρό ή Μπένι, αλλά και το λιγνό ή Τρελαντώνη, έναν συμπαθή κύριο με πλούσια κόμη και αξεπέραστη ομορφιά με αρκετές μεταβολές του χαρακτήρα του που θα τον χαρακτήριζαν οι ψυχίατροι άξιο μελέτης, ικανό να επαναλαμβάνει ότι ακριβώς του υπαγορεύουν με απόλυτη μοναδικότητα, διορατικός αλλά πάνω απ΄ όλα άνθρωπος και δημοκράτης.
Ξεκίνησαν λοιπόν τη μάχη, στο πλευρό τους πολλοί αξιόλογοι υπερασπιστές του Δικαίου, μια θεούσα κατά Μπαλτάκο ομολογία και κατά την κρίση της είναι αυτή που θα είχε την τιμή να φυλακίσει την ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Ένας ευπρεπής κύριος κατά τα λεγόμενα των πολύχρωμων παπαγάλων, γερασμένος σοφός και ανέκφραστος (από τα μπότοξ ο μαχητής φαίνεται) ο χαϊδευτικά ντερμπεντέρης, και άλλοι πολλοί που δεν έχω το χώρο το χρόνο και την όρεξη να σας παρουσιάσω.
Και ξεκίνησαν την μάχη με τους τάχα κακούς φασίστες, δολοφόνους, μοχθηρούς λυκάνθρωπους και χύθηκαν τόνοι μελάνι και οργίασαν οι κίτρινες φυλλάδες και ζήλεψε ακόμα και ο Αισχύλος την τεράστια υποκριτική ικανότητα των δελτίων των 8. Και να η γραφικότητα και η αποφασιστικότητα ενάντια στο φασισμό. Τόνοι λάσπη πετάχτηκαν στους κακούς φασίστες, τους ΦΙΜΩΣΑΝ τους ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ τους ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ τους ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥΣ, αλλά αυτοί τίποτε.
Δηλώνουν κατά χιλιάδες αμετανόητοι Εθνικιστές και δεν κάνουν βήμα πίσω. Αναρωτήθηκαν λοιπόν τι έκαναν λάθος τα μοναδικής ποιότητας μυαλά. Έκαναν όμως ένα τρομερό λάθος ο χονδρός με το λιγνό και η παρέα τους από τα ξένα. Δεν κατάλαβαν ότι απλά κυνηγούσαν το άπιαστο, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και η αγάπη για την Πατρίδα είναι μια Ιδέα και οι Ιδέες δεν πεθαίνουν, δεν φυλακίζονται, βρίσκονται στις καρδιές των Ελλήνων Εθνικιστών και είναι ότι πιο πολύτιμο έχουν.
Αλλά που να καταλάβει ο άτιμος περί Τιμής. Τρέμει στην θέα των Ελλήνων Εθνικιστών και στο άκουσμα της Ιδέας και βλέπει παντού Χρυσαυγίτες. Η απάντηση όμως από τα χείλη των Ελλήνων δεν έχει δοθεί ακόμα.
Βλέπει την φήμη του να καταρρέει, να γίνεται γραφικός στα όρια του παράφρονα και οι φίλοι του να τον εγκαταλείπουν ένας ένας, μα δε κατάλαβε ο χαζός. Ότι του τη στήσανε τα παλιόπαιδα και έβαλαν τον πιτσαδόρο, αφού τον στόλισαν με κάλη και τον παίνεψαν να παλέψει αυτό που έκανε αυτοκρατορίες να αναστενάξουν... Τον Αντώνη, που του βγήκε στο τέλος και το μάτι και το όνομα, τώρα είναι μόνος του χωρίς πια φίλους σε ένα δωμάτιο και προσπαθεί να καταλάβει τι τι είναι αυτό που τους κάνει να γίνονται μια ατσάλινη γροθιά ενάντια στα υπερδύναμα όπλα που κατέχει.
Μουρμουράει λοιπόν στο χοντρό νυχθημερόν και λέει: "Λες να είναι αλήθεια που λένε ότι αυτοί οι Έλληνες έχουν αίμα Θεών και Ηρώων να κυλά στις φλέβες τους.. Τι είναι αυτό που τους κάνει τόσο ισχυρούς; Τι είναι αυτό που τους δίνει δύναμη να συνεχίζουν και να πολεμάνε την λερναία ύδρα του συστήματος;" Αλλά απάντηση δεν έπαιρνε από πουθενά. Το μόνο που έβλεπε καθημερινώς να πλησιάζει ήταν ένα δυνατό φως που γίνονταν όλο και πιο δυνατό, την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού να ανατέλλει και να κατακαίει στο διάβα της όσους πρόδωσαν και πούλησαν τον Ιερό αυτό τόπο που λέγεται Ελλάς!
Και επειδή η Ιστορία γράφεται στις μέρες μας, τον επίλογο θα σας τον αφηγηθώ, όταν έρθει η ώρα από την σκοπιά του νικητή. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών