Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 01, 2014

Εγκληματική οργάνωση ΝΔ: Οπλοστάσιο βρέθηκε στον πολιτευτή με το πλαστό πτυχίο


Εγκληματική οργάνωση ΝΔ: Οπλοστάσιο βρέθηκε στον πολιτευτή με το πλαστό πτυχίο

Πριν από δύο εβδομάδες είχαμε γράψει για την περίπτωση του Θεόδωρου Κουκάκη, του υποψήφιου βουλευτή Κοζάνης το 2012 με τη ΝΔ, ο οποίος ήταν μέχρι πρότινος διοικητής του Νοσοκομείου Γρεβενών έχοντας ως… προσόν το πτυχίο ψυχολογίας του εξαδέλφου του, ενώ στην πραγματικότητα ήταν εκτελωνιστής!
Ο Κουκάκης επανήλθε στην επικαιρότητα και πάλι με αρνητικό τρόπο, καθώς έγινε πρωταγωνιστής αιματηρού οικογενειακού επεισοδίου. Σύμφωνα με την αστυνομία ο 62χρονος Κουκάκης συνεπλάκη το βράδυ της περασμένης Τρίτης με τον 18χρονο γιο του και.....
αντάλλαξαν πυροβολισμούς(!), με αποτέλεσμα ο νεαρός να τραυματιστεί ελαφρά. Συγκεκριμένα, ο 62χρονος κατήγγειλε ότι ο γιος του τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, τύπου φλόμπερ, χωρίς να τον τραυματίσει, ενώ ο 18χρονος κατήγγειλε ότι ο πατέρας του τον πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο, προκαλώντας του τραυματισμό. Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στο σπίτι τους στην Πτολεμαΐδα, όπου έσπευσαν αστυνομικοί του οικείου Τμήματος Ασφαλείας και συνέλαβαν πατέρα και γιο. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας, σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι των συλληφθέντων προέκυψε ότι ο 62χρονος κατείχε παράνομα ένα κυνηγετικό όπλο, τύπου φλόμπερ, δύο περίστροφα, τρεις ξιφολόγχες, δύο δίκαννα, δύο κυνηγετικές καραμπίνες και 76 φυσίγγια. Με δεδομένο ότι ο Κουκάκης υπήρξε πολιτευτής της ΝΔ και αργότερα με παράνομες μεθόδους διορίστηκε διοικητής στο Νοσοκομείο των Γρεβενών, αναρωτιόμαστε αν θα δοθεί πολιτική διάσταση και σ’ αυτή την υπόθεση, η οποία ευτυχώς δεν κατέληξε σε ανθρωποκτονία. Συν τοις άλλοις, στο σπίτι του βρέθηκε παράνομος οπλισμός, γεγονός το οποίο σύμφωνα με το σκεπτικό που έχουν ορισμένοι τους τελευταίους μήνες οδηγεί σε «τροφοδοσία όπλων σε εγκληματική οργάνωση».
Αναρωτιόμαστε, λοιπόν, αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος της ΝΔ, ως «εγκληματική οργάνωση», καθώς στο σπίτι στελέχους της και διορισμένου από την ίδια παράτυπα, βρέθηκε παράνομος οπλισμός. Στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διώχθηκαν, ταλαιπωρήθηκαν και προφυλακίστηκαν άνθρωποι, επειδή είχαν νόμιμα όπλα ή απλώς κουζινομάχαιρα στο σπίτι τους. Εννοείται ότι το ερώτημα είναι ρητορικό, καθώς φυσικά και δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Σκεφτείτε, όμως, τι θα συνέβαινε αν ο Κουκάκης ανήκε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είχε διοριστεί παράνομα, πυροβολούσε τον γιο του και βρισκόταν παράνομος οπλισμός στο σπίτι του. Τα τσοντοκάναλα και οι πορνοφυλλάδες θα το είχαν πρώτο θέμα για ημέρες. Ενώ τώρα πέρασε «στα ψιλά» της δήθεν ενημέρωσης.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών