Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 29, 2014

ΟΛΙΓΑΡΧΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ: ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΑ’ ΝΑΙ ΚΙ ΟΤΙ ΝΑ’ ΝΑΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ceb4ceb9ceb1cf80cebbcebfcebaceb7
Γράφει ο Αντίοχος.

Δεν κρατιούνται με τίποτα οι ολιγάρχες («νταβατζήδες»), που θέλουν «αντιρατσιστικό» εδώ και τώρα, μήπως και μ’ αυτόν τον τρόπο καταπολεμηθεί η Χρυσή Αυγή και πέσουν τα ποσοστά της. Έτσι, μετά τον κήρυκα του Μνημονίου Ψυχάρη του «Βήματος», και ο κήρυκας του Μνημονίου Αλαφούζος, βροντοφωνάζει ότι «αντιρατσιστικό να’ ναι κι ότι να’ ναι». Ιδού το σχετικό κύριο άρθρο της «Καθημερινής» του λαχανοφυλλάδας:  
«Οι κήρυκες του μίσους
Ο διάλογος για το αν είναι απαραίτητος και λογικός ο αντιρατσιστικός νόμος είναι θεμιτός και αναγκαίος. Η ελληνική κοινωνία, όμως, πρέπει να σταθεί, ανεξάρτητα από....
τον συγκεκριμένο νόμο, απέναντι σε ένα κύμα ακραίων ρατσιστικών φαινομένων, επιθέσεων σε διάφορες μειονότητες και ενός ανεξέλεγκτου αντισημιτισμού. Έχουν, δυστυχώς, πολλαπλασιασθεί οι κήρυκες του μίσους και του απόλυτου σκοταδισμού στη χώρα μας. Και προσπαθούν με κάθε ευκαιρία να στρέψουν τη χώρα στη βαρβαρότητα και στην άβυσσο του τυφλού μίσους. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να το πετύχουν».
Κατανοούμε βεβαίως τους λόγους που καίγονται οι ολιγάρχες και διαπρύσιοι κήρυκες του Μνημονίου, να εξαφανιστεί ή έστω να περιοριστεί η δυναμική της Χρυσής Αυγής, αλλά δε θα τους γίνει το χατίρι!  Κι όσα «αντιρατσιστικά» εμπόδια και να μας θέσουν, όλα θα τους γυρίζουν μπούμερανγκ και η Χρυσή Αυγή θα μεγαλουργεί. Γιατί έτσι είναι γραμμένο από τον Μεγάλο Θεό της Ελλάδος να γίνει, και θα γίνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών