Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 29, 2014

Ορκωμοσίες Περιφερειακών συμβούλων της Ελληνικής Αυγής σε Αττική, Στερεά Ελλάδα, Νότιο Αιγαίο, Κρήτη και Αν. Μακεδονίας-Θράκης

Περιφέρεια Αττικής
Την Τετάρτη 27 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των έξι περιφερειακών συμβούλων της «Ελληνικής Αυγής για την Αττική».

Οι Συναγωνιστές, περιφερειακοί σύμβουλοι τιμώντας τα....
ήθη και τα έθιμα, έδωσαν τον θρησκευτικό όρκο σε αντίθεση με τις αριστερές παρατάξεις που ορκίστηκαν πολιτικά ενώ αρκετοί από αυτούς επινόησαν δικό τους όρκο!


Την «Ελληνική Αυγή για την Αττική» στο νέο περιφερειακό συμβούλιο θα την εκπροσωπήσουν κ.κ. Ηλίας Παναγιώταρος, Ευάγγελος Μπαρμπούρης, Ιωάννης Μεγάλης, Περικλής Μουλιανάκης, Ανδρέας Φωτόπουλος και η Ευγενία Χρήστου - Γερμενή.  


Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Τη Πέμπτη 28 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των περιφερειακών συμβούλων της Ελληνικής Αυγής για την Στερεά Ελλάδα, Απόστολος Γκλέτσος και Θεόδωρος Πάνος.

Η τελετή έλαβε χώρα σε μια κατάμεστη αίθουσα, με την υποστήριξη δεκάδων φίλων του κινήματος. Οι Συναγωνιστές, περιφερειακοί σύμβουλοι τιμώντας τα ήθη και τα έθιμα, έδωσαν τον θρησκευτικό όρκο σε αντίθεση με τις αριστερές παρατάξεις που ορκίστηκαν πολιτικά, παραθέτοντας αόριστες γενικεύσεις και εξισώνοντας τους Έλληνες πολίτες με τους λαθρομετανάστες.

Οι Συναγωνιστές σε ένδειξη διαμαρτυρίας και στηλίτευσης της αριστερής πρακτικής αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στη διαδικασία του πολιτικού όρκου και αποχώρησαν.

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
Ορκίστηκαν και οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Ελληνικής Αυγής για το Νότιο Αιγαίο Σπυρίδης Σάββας και Μαύρος Στράτος σήμερα Τετάρτη 27 Αυγούστου στην Ερμούπολη της Σύρου.

Η τελετή έγινε στο θέατρο Απόλλων παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σύρου αλλά και του Καθολικού Επισκόπου Σύρου. Οι σύμβουλοι της Ελληνικής Αυγής ορκίστηκαν με τον θρησκευτικό όρκο σε αντίθεση με τους εκπροσώπους της Λαϊκής Συσπείρωσης και ενός συμβούλου της Νησιωτικής Ανατροπής που έδωσαν πολιτικό όρκο.

Να σημειώσουμε ότι στην εκδήλωση δυναμικό παρόν έδωσαν φίλοι και ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής Ευχόμαστε στους δύο συναγωνιστές μας καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους σε αυτό το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα!

Περιφέρεια Κρήτης
Ελληνική Αυγή για την Κρήτη: Ορκωμοσία Σπυρόπουλου Γιώργου
Στις 11.30 το πρωί, στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου στο Ηράκλειο πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, στο οποίο συμμετέχει και ο Συναγωνιστής Σπυρόπουλος Γιώργος εκλεγμένος με την Ελληνική Αυγή για την Κρήτη.

Στην ορκωμοσία παρευρέθη και ο βουλευτής του Κινήματος Κώστας Μπαρμπαρούσης και πλήθος υποστηριχτών.


Θλιβερή παρένθεση ο περιπλανώμενος θίασος των αριστεριστών που φώναξαν συνθήματα.
Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης

Με επιτυχία και χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, την Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, στον 1ο όροφο του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.

Κόντρα στις παράνομες πολιτικές διώξεις και τον αιχρό πόλεμο λάσπης που δέχεται το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, η Ελληνική Αυγή για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, εξέλεξε δύο Περιφερειακούς Συμβούλους, τους συναγωνιστές Χρήστο Κιτσόπουλο και Δημήτριο Μιμίδη.


Μετά το τέλος της τελετής ορκωμοσίας και αφού οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Ελληνικής Αυγής καταχειροκροτήθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών