Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 18, 2014

Οι κλέφτες κάνουν διακοπές και οι Αγωνιστές στη φυλακή!


Επιστολή αναγνώστη: Οι κλέφτες κάνουν διακοπές και οι Αγωνιστές στη φυλακή!

Παράξενα πράγματα συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2014. Αλλά ίσως όχι και τόσο παράξενα, γιατί αυτή είναι η διαχρονική μοίρα των τίμιων και απροσκύνητων Αγωνιστών του Έθνους.
Σε μια Πατρίδα που έχει ξεπουληθεί από τους πολιτικάντηδες, που συρρικνώνεται καθημερινά από την μαζική φυγή της νεολαίας στα ξένα και από τις αυτοκτονίες, που χαρίζεται κομμάτι - κομμάτι στους εχθρούς του Έθνους και τους διεθνείς τοκογλύφους βρέθηκαν μια χούφτα "τρελοί" να πουν την αλήθεια: ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!
Το ασυγχώρητο έγκλημα τους είναι ότι πέρα από το γεγονός ότι έλεγαν σκληρές αλήθειες που πονούσαν τους προδότες, αφύπνιζαν ολοένα και.......
περισσότερους Έλληνες. Η τιμωρία για αυτήν τους την "αντεθνική" δράση που έβλαπτε τα συμφέροντα και τα οφίτσια των προδοτών ήταν μονόδρομος: Φυλακή!
Εξάλλου στην Ελλάδα πάντοτε εξορίζονταν και φυλακίζονταν οι Αγωνιστές του Έθνους, Γιατί να μην συμβεί αυτό και τώρα; Έχει όμως ο καιρός γυρίσματα. Το άδικο δεν μπορεί να διαιωνίζεται επ΄ αόριστον. Έστι δίκης οφθαλμός ος τα πανθʼορά!
Δεν γίνεται αυτοί που προδίδουν, ξεπουλούν, στήνουν σκευωρίες και λένε διαρκώς ψέμματα να απολαμβάνουν τα μπανάκια τους στην υγειά των κορόιδων και ο Αρχηγός και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής χωρίς στοιχεία, χωρίς κσν ενδείξεις, με ψεύδη και συκοφαντίες να στερούνται την ελευθερία τους και στωικά να περιμένουν την δικαίωση στις φυλακές Κορυδαλλού.
Η δικαίωση αυτή είναι πολύ πιο κοντά από όσο φαντάζονται οι σκευωροί και οι προδότες.
Διέπραξαν ύβρη. Αποθρασύνθηκαν και οδηγήθηκαν στην Άτη. Δεν υπάρχει άλλη λύση! Νομοτελειακά έρχεται η Νέμεσις και η Τίσις.
Πολύ σύντομα οι κλέφτες θα πάνε στη φυλακή και οι αγωνιστές θα δικαιωθούν και θα συνεχίσουν ελεύθεροι τον Αγώνα για Ελευθερία, Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία!
Η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει - Η Ελλάδα θα νικήσει!
Τηλέμαχος Παραβολάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών