Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 18, 2014

Καραμανλής και Ντόρα ετοιμάζονται για δείπνο - Κυρίως πιάτο ο Σαμαράς!


Καραμανλής και Ντόρα ετοιμάζονται για δείπνο - Κυρίως πιάτο ο Σαμαράς!

Έντονα είναι τα εσωκομματικά μέτωπα που αναθερμαίνονται εν όψει ενός προεκλογικού φθινοπώρου που έρχεται. Τόσο στη ΝΔ, όσο και στο ΠΑΣΟΚ, ετοιμάζονται για την επερχόμενη εκλογική κατάρρευση και ετοιμάζουν αλλαγή ηγεσίας, πολύ πιθανόν πριν από τις εκλογές, για να φορτώσουν τις ευθύνες στους Σαμαρά – Βενιζέλο.
Ήδη οι πρώτες ενδείξεις έχουν αρχίσει και φαίνονται στον ορίζοντα. Είτε μιλήσει κανείς για την δυσαρέσκεια της Ντόρας για την επιλογή Αβραμόπουλου για την θέση του επιτρόπου στην Κομισιόν, η οποία εκφράστηκε με συναντήσεις και διαρροές στον Τύπο, είτε μιλήσει κανείς για....
τις μεθοδεύσεις Τζέφρυ για διπλές, ξεχωριστές εκδηλώσεις για την επέτειο ιδρύσεως του ΠΑΣΟΚ, είναι αντιληπτό ότι τα «μαχαίρια» ακονίζονται εν όψει των επερχόμενων εκλογών και των συνεδρίων των κομμάτων.
Το κακό για τον Σαμαρά είναι ότι δεν είναι μόνο η Ντόρα που επιθυμεί την καταστροφή του. Αν ήταν μόνο αυτή θα μπορούσε πιθανόν να προσπαθήσει να την εξευμενίσει ή τουλάχιστον να καθυστερήσει την εκδήλωση της οργής της, υπουργοποιώντας π.χ. κάποιον από την ομάδα της. Δυστυχώς, για τον Σαμαρά, υπάρχει ένα ακόμα μέτωπο που σιγοβράζει εδώ και χρόνια και φαίνεται πως έχει έρθει η ώρα να εκδηλωθεί.
Όπως διαβάζουμε συνάντηση είχαν διάφορα στελέχη του λεγόμενου «καραμανλικού» μετώπου, στις Σπέτσες. Η συνάντηση κρατήθηκε μυστική, όπως και το ποιοι ακριβώς ήταν παρόντες.
Όπως γράφει, σχετικώς, η καλά πληροφορημένη περί των νεοδημοκρατικών νέων, εφημερίδα «Παραπολιτικά», η συνάντηση έγινε «ενόψει πιθανών πολιτικών εξελίξεων το φθινόπωρο και μιας ενδεχόμενης σύγκλησης του συνεδρίου του κόμματος». «Γαλάζιος» βουλευτής που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, για προφανείς λόγους, αποκάλυψε στην εφημερίδα ότι «Θα είναι μια καλή ευκαιρία να συναντηθούμε παλιοί φίλοι και να συζητήσουμε τα δικά μας».
Δεν ξέρουμε ποια είναι τα «δικά τους» που θα συζητήσουν, όμως το βέβαιο είναι ότι έχει ήδη αρχίσει το ντόμινο των εξελίξεων που θα ρίξει τον Σαμαρά από την κυβέρνηση και θα οδηγήσει την χώρα σε πρόωρες εκλογές. Το μόνο που απομένει να δούμε αν ο Σαμαράς θα «σερβιριστεί» ως «ορεκτικό», πριν τις εκλογές, ή ως «επιδόρπιο» μετά τις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών