Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 03, 2014

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ… “ΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ”

MATHAIOPOULOS
Άρθρο του Αρτέμη Ματθαιόπουλου στην εφημερίδα “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”
 
Η εβδομάδα που διανύσαμε ήταν για την Χρυσή Αυγή μία αγωνιστική εβδομάδα. Εν μέσω καλοκαιρινής ραστώνης και νεκράς πολιτικής περιόδου, μιας και οι κοινοβουλευτικές εργασίες έχουν διακοπεί για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα απέδειξε για πολλοστή φορά πως ήταν και παραμένει ένα κόμμα μαχητικό, που με παραδειγματική αντοχή διεξάγει ένα τιτάνιο πολιτικό αγώνα.
Σε διάστημα μόλις 4 ημερών η Χρυσή Αυγή διεξήγαγε κοινωνικές και πολιτικές εκδηλώσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα. Την περασμένη Πέμπτη, όταν σύσσωμος ο.... πολιτικός κόσμος της χώρας γιόρταζε την δημοκρατία των ανέργων, των συσσιτίων και των χιλιάδων μνημόνιο-αυτοκτονιών, η Χρυσή Αυγή παρά την παράνομη κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης, οργάνωσε ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη διανομή τροφίμων προς τους άπορους συμπατριώτες μας που καταδίκασε σε φτώχεια ο Σαμαράς. Δυο μέρες αργότερα στην ακριτική Φλώρινα οι Έλληνες Εθνικιστές, συνεπείς στους μακρόχρονους αγώνες τους για την Μακεδονία, διαδήλωσαν στο κέντρο της πόλης ενάντια στο ξεπούλημα του ονόματος και της Ιστορίας μας και ενάντια στον “μακεδονομάχο” Σαμαρά που σφράγισε το όνομά του στην πολιτική σκακιέρα της χώρας ρίχνοντας προ ετών την κυβέρνηση του ιδίου κόμματος που αυτός τώρα ηγείται με αφορμή το μακεδονικό ενώ σήμερα με διπλωματική μαεστρία ξεπουλά την Μακεδονία στους Σκοπιανούς. Τέλος, την Κυριακή 25 Ιουλίου έλαβε χώρα στο αιώνιο πεδίο της μάχης των Θερμοπυλών η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση προς τιμήν των 300 Σπαρτιατών και των 700 Θεσπιέων που με την θυσία τους κράτησαν Ελληνική την Πατρίδα μας και έσωσαν ολόκληρη την Ευρώπη από την ασιατική πλημμυρίδα. 
Τρεις εκδηλώσεις, η κάθε μία ξεχωριστή και με διαφορετικό νόημα, τρεις εκδηλώσεις στις οποίες συμμετείχαν μαζικά χιλιάδες Χρυσαυγίτες, χιλιάδες απροσκύνητοι Έλληνες που δεν ξεχνούν πως ο αγώνας για Πατρίδα και ελευθερία σημαίνει πάνω απ’ όλα ενεργός δράση και όχι κούφια λόγια, δράση μέσα από τις τάξεις του μοναδικού Εθνικιστικού Κινήματος που μάχεται για ανώτερα ιδανικά και όχι για βουλευτικά προνόμια. Ας αποτελέσει λοιπόν αυτό το διάστημα των τεσσάρων ημερών μία απτή απόδειξη ότι η Χρυσή Αυγή δεν τελείωσε, δεν τελείωσε παρά τις διώξεις, παρά το γεγονός ότι ο Αρχηγός της παραμένει για δέκατο μήνα παράνομα έγκλειστος στη φυλακή και παρά το ότι εάν και αναδειχτήκαμε σε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας συνεχίζουμε να παραμένουμε αποκλεισμένοι από κάθε δημόσιο μέσο.
Ας το καταλάβουν τα παπαγαλάκια του Μαξίμου και οι μαϊμούδες της δημοσιογραφίας ότι αυτή η πρωτοφανής πολιτική σκευωρία που ενορχηστρώθηκε από το αμαρτωλό καθεστώς όχι μόνον δεν μας εξαφάνισε από το πολιτικό τοπίο, όπως και ήλπιζαν, αλλά αντιθέτως μας εδραίωσε ακόμη βαθύτερα στη συνείδηση του Ελληνικού λαού κι έδωσε σε εμάς τους διωκόμενους βουλευτές και τα λοιπά μέλη ένα εκατομμύριο περισσότερους λόγους για να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να γκρεμίσουμε μια ώρα αρχύτερα τη χούντα Σαμαρά Βενιζέλου.
Ματθαιόπουλος Αρτέμης
Βουλευτής Σερρών
πολιτικός κρατούμενος
φυλακές Κορυδαλλού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών