Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 03, 2014

Πρώτα ο Σήφης μετά άλλο..."κτήνος"... Τα νερά της Κρήτης δέχονται επιθέσεις από την άγρια φύση!

Πολύς ντόρος έγινε το τελευταίο χρονικό διάστημα για τον κροκόδειλο Σήφη που ζει κάπου στην Κρήτη και...τρομοκρατεί τον κόσμο αποτρέποντάς τον να προσεγγίσει τις ακτές και να κάνει τα μπάνια του.

Δεν τους έφθανε το παραπάνω άγχος των λουόμενων στην περιοχή της Κρήτης, ήρθε ακόμη ένα, αυτή τη φορά πολύ πιο... τρομακτικό για να τους κάνει να... ξεχάσουν τις βουτιές στη στη θάλασσα τη Κρήτης...

Δείτε την εικόνα και θα καταλάβετε για νέο... κτήνος που απέκτησαν τα νερά της Κρήτης...


Υ.Γ.
Πείτε μας την αλήθεια...
Ποιό από τα δύο "ζώα" είναι πιο αποκρουστικό και τρομακτικό;!

1 σχόλιο:

  1. Το ανθρώπινο κτήνος βέβαια, αυτό είναι το πιο τρομακτικό. Το άλλο, ο κροκόδειλος πρώτον δεν φταίει που βρίσκεται εκεί γιατί κάποιο ''ζώον'' τον πέταξε, και δεύτερον ακόμα και να επιτεθεί σε κάποιο άλλο πλάσμα θα το κάνει για να επιβιώσει. Το άλλο κτήνος επιτέθηκε σε έναν ολόκληρο λαό με τα μνημόνια που ψήφισε από επιλογή, συνειδητά, ήξερε πολύ καλά τι έκανε, τι υπέγραφε, και σε ποιους άλλους ''κροκόδειλους'' ξεπουλήθηκε.
    Εκτός αυτού ο κανονικός κροκόδειλος δεν κατηγορεί άλλους για ότι έφαγε και αν σου επιτεθεί τον βλέπεις, ξέρεις ότι είναι επικίνδυνος μπορείς να αποφύγεις τα μέρη οπου ζεί. Ο άλλος σου ζητάει να τον ψηφίσεις κιόλας για να σε κατασπαράξει με την άδεια σου. Ά! σου λέει μάλιστα ότι είναι και σοσιαλιστής για να σε πείσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών