Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 14, 2014

Οι Πόντιοι απαιτούν: Αποσύρετε άμεσα το νομοθετικό έκτρωμα που εσείς καλείτε “αντιρατσιστικό”!

Άμεση ήταν η αντίδραση των Παμποντιακών Συλλόγων στο άκουσμα της είδησης ότι η κυβέρνηση φέρνει αιφνιδιαστικά και εν μέσω θέρους το φερόμενο ως "αντιρατσιστικό", ανθελληνικό στην πραγματικότητα, νομοσχέδιο που νομιμοποιεί και δοξάζει τις γενοκτονίες που έχει υποστεί ο Ελληνισμός.

Με μία οργισμένη επιστολή προς τους βουλευτές όλων των κομμάτων, ο Παμποντιακός Σύλλογος "Αργώ" απαιτεί την άμεση απόσυρση του νομοθετικού αυτού εκτρώματος. Σας παρουσιάζουμε την επιστολή:
"Το προσχέδιο του λεγόμενου «αντιρατσιστικού» νόμου της ελλαδικής συγκυβέρνησης υπηρετεί πλήρως την τουρκική...
απαίτηση για εδραίωση συνθηκών αμφισβήτησης, υπονόμευσης και τελικής απάλειψης του γεγονότος της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού. Δεν τίθεται καμία ποινική και διοικητική συνέπεια για την αμφισβήτηση της Γενοκτονίας, την προσβολή Μνήμης εκατοντάδων χιλιάδων νεκρών από εγκάθετους ελλαδίτες πολιτικάντηδες και ζερβούς αναρχο-φασίστες.

Αντιθέτως, επιβάλλεται βίαια στον κάθε συνειδητοποιημένο πολίτη της Ελλάδας η υποχρεωτική αποδοχή της συνέχισης της παράνομης παρουσίας και δράσης στη χώρα κάθε λογής ληστοσυμμοριτών, δολοφόνων, ισλαμιστών εποίκων από αφρικανικές και ασιατικές χώρες και βέβαια γίνεται ιδιαίτερη μνημόνευση περί του «ολοκαυτώματος».

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, η κάθε δίκαιη διαμαρτυρία Έλληνα πολίτη κατά του εποικισμού και βαρβαρικής ισλαμοποίησης της Ελλάδας, των κομματικών μαστροπών και νταβατζήδων των παράνομων εποίκων, θα καταστέλλεται «αυτοδίκαια» με παράλογα πρόστιμα έως και δεκάδων χιλιάδων ευρώ και με πολύχρονη φυλάκιση σε βάρος του. Ο παράνομος έποικος δεν θα χρειάζεται να πληρώσει ούτε δικηγόρο τα δικαστικά έξοδα θα υπεξαιρούνται από τον ίδιο τον διωκόμενο φορολογούμενο πολίτη (…).

Οι δικτατορικές μειοψηφίες της συγκυβέρνησης (ΠΑΣΟΚ, άβουλη ΝΔ) και η γνωστή αντιπολίτευση (σταλινικό ΚΚΕ, ανθελληνικό ΣΥΡΙΖΑ, ρεπούσια ΔΗΜΑΡ) συμφωνούν ότι έχουν κοινό παρανομαστή: την επιβολή ενός κατεξοχήν δικτατορικού-φασιστικού νομοσχεδίου με στόχο την δίωξη και πάταξη της Εθνικής συνείδησης και ταυτότητας, την λογοκρισία και φίμωση της ελεύθερης έκφρασης για τις πραγματικές γενεσιουργές αιτίες των κοινωνικών και εθνικών προβλημάτων, την τρομοκράτησης του Έλληνα πολίτη.

Θυμίζουμε, παρεμπιπτόντως, τα νομοθετήματα των πιο πάνω συγκυβερνώντων κομματικών μορφωμάτων, με τα οποία στόχευσαν επιλεκτικά και πλήττουν συλλήβδην τις προσφυγικές Ρωμαίικες οικογένειες Ελλήνων του Πόντου από την πρώην Σοβιετική Ένωση στα καίρια ζητήματα, όπως η ιθαγένεια (ν.2790/2000, 2910/2001, 3284/2004 κ.α.), τα τοκογλυφικά «ειδικά» στεγαστικά δάνεια (2790/2000), η ολοκληρωτική περικοπή της σύνταξης ΟΓΑ (ν. 4093/2012), η υπεξαίρεση και καταλήστευση της ανταλλάξιμης περιουσίας των Ελλήνων προσφύγων (π.δ. 137/1998), η καταλήστευση των καταθέσεων και οικογενειακών τιμαλφών που άφησαν εκατοντάδες Ρωμαίοι Έλληνες του Πόντου στο ελληνικό προξενείο της Μόσχας κ.ο.κ.

Το εν λόγω νομοθετικό έκτρωμα, που μεθοδεύει και προωθεί η συγκυβέρνηση με δεκανίκι τα γνωστά δικτατορικά, τρομοκρατικά και φασιστικά μορφώματα, που φορούν τον μανδύα αριστερών προοδευτικών κομμάτων και οργανώσεων, αποτελεί το αποκορύφωμα του παραληρήματος, της μεθόδευσης για νομικίστικη καταστολή της όποιας συλλογικής ή ατομικής έκφρασης για διατήρηση της εθνικής συνείδησης και ταυτότητας.

Ήδη, έχει αναφερθεί περιστατικό εκβιασμού στην Αττική, όπου δημοτική «αριστεροπροοδευτική» διοίκηση αρνήθηκε οικονομική ενίσχυση σε σύλλογο Ποντίων, επειδή βάσει καταστατικού δέχεται ως μέλη μόνο άτομα με Ποντιακή καταγωγή και δεν δέχεται αλλοδαπούς εποίκους και δεν διδάσκει τους χορούς αυτών (…).

Οι σύλλογοι, οι φορείς, ο καθένας χωριστά οφείλουμε να προστατέψουμε όχι μόνο την Μνήμη των νεκρών της Γενοκτονίας, αλλά και το δικαίωμα μας και την υποχρέωση του κράτους στην διαφύλαξη της Εθνικής Ταυτότητας. Αυτήν, που αποτέλεσε και αποτελεί στόχο εξόντωσης από τα τουρκικά, ισλαμο-φασιστικά καθεστώτα (βλ. Γενοκτονίες) με την πάγια συνηγορία των ηγεσιών ελλαδικών ψευδοπροοδευτικών ζερβών μορφωμάτων.

Ο καθείς ας αναλάβει τις ευθύνες του στο τι θα συμβεί στα παιδιά και τα εγγόνια του, στη Νέα Γενιά εν γένει. Ας πάρει δείγματα γνώσης από τη Γενοκτονία, αλλά και τα φρικτά βασανιστήρια, τις μαζικές δολοφονίες σήμερα των Χριστιανικών κοινοτήτων στην Αφρική και Ασία από συντοπίτες-ομοϊδεάτες των εκατομμυρίων παράνομων ισλαμιστών εποίκων στην Ελλάδα, τους οποίους σπεύδουν να θέσουν υπό πλήρη ασυλία και νομικίστικο απυρόβλητο οι προαναφερόμενες δικτατορικές, φασιστικές μειοψηφίες στη συγκυβέρνηση και αντιπολίτευση. Τα μαζικά αυτά εγκλήματα των ισλαμο-φασιστών αποκρύπτονται από τα ελεγχόμενα ελλαδικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και επωνύμους υπαλλήλους που τα υπηρετούν.

Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός δικαιοσύνης οφείλουν να αποσύρουν άμεσα το κατάπτυστο και μεθοδευμένο αυτό «αντιρατσιστικό» παραλήρημα.

Καλούμε τον κάθε ένα βουλευτή χωριστά να μην δεχτεί συζήτηση και ψήφιση του δικτατορικού, φασιστικού αυτού νομικίστικου εγχειρήματος σε μορφή νομοσχεδίου.
Με ομόφωνη απόφαση του Διευρυμένου Συμβουλίου

Παμποντιακός Σύλλογος «Η Αργώ»"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών