Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 06, 2014

Η σημασία του θρησκευτικού όρκου

Η σημασία του θρησκευτικού όρκου
Τα πρόσφατα γεγονότα με τους λεγόμενους πολιτικούς όρκους στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια μας δίνουν την αφορμή να διευκρινίσουμε το ουσιώδες περιεχόμενο και την σκοπιμότητα του όλου γεγονότος. Πάντοτε και πριν ακόμη την επικράτηση του Χριστιανισμού οι Άρχοντες μίας Πολιτείας είτε στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες χώρες, αναλαμβάνοντας την εξουσία ορκίζονταν στον Θεό ή τους θεούς. Εκεί εδράζεται και ο μύθος περί των θεογέννητων βασιλέων των Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων. Αυτό ακριβώς το γεγονός ήταν και η επικύρωση και η αποδοχή του ότι η πολιτεία είχε χαρακτήρα θεϊκό.
Αρκετούς αιώνες αργότερα ο Ντοστογιέφσκι στο μνημειώδες έργο του “Έγκλημα και τιμωρία” παραθέτει την φράση ότι “εάν δεν υπάρχει Θεός όλα επιτρέπονται”. Η φράση αυτή...
καταδεικνύει ότι ένα κράτος χωρίς θεϊκή υπόσταση είναι ένα κράτος υλιστικό, στο οποίο κάθε ανήθικη πράξη είναι αποδεκτή αφού δεν υπάρχει θείος νόμος.
Ο λεγόμενος, λοιπόν, πολιτικός όρκος κάποιων “προοδευτικών” και ολίγων φιλελευθέρων, έχει τις ρίζες του στην παραδοχή ότι το κράτος δεν είναι ένα θεϊκό δημιούργημα, αλλά ένα “κοινωνικό συμβόλαιο” και πιο συγκεκριμένα έχει τις ρίζες του στην γαλλική επανάσταση, στην διάρκεια της οποίας εγκατεστάθη το άθεο “λαϊκό κράτος” (ETAT LAIC). Μετά την γαλλική επανάσταση είχαμε τα καθεστώτα του μπολσεβικισμού με κορυφαίο εκείνο της Μόσχας στα πρώτα χρόνια του οποίου δολοφονήθηκαν δεκάδες χιλιάδες ιερείς και καταστράφηκαν χιλιάδες Χριστιανικοί Ναοί, αφού για τον προφήτη των μπολσεβίκων Μαρξ η θρησκεία είναι το όπιο του λαού.
Οι εκλεγμένοι με τα ψηφοδέλτια της Ελληνικής Αυγής σε δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια ως γνωστόν έδωσαν τον θρησκευτικό όρκο. Όπως θρησκευτικό όρκο (στο κοράνι) δίνουν ακόμη και οι μουσουλμάνοι βουλευτές από την Θράκη που εκλέγονται στο ελληνικό κοινοβούλιο.
Η Χρυσή Αυγή στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις σαν στοιχείο εθνικό την Ελληνική Ορθοδοξία και λυπάται πραγματικά διότι δυστυχώς μέσα στους κόλπους της Ελληνικής Ορθοδοξίας υπάρχουν οικουμενιστές οι οποίοι δεν στηρίζουν το Έθνος των Ελλήνων. Πάρα ταύτα κύκλοι κυρίως της Ν.Δ. δεν παραλείπουν να συκοφαντούν συστηματικά μέσα από τις φυλλάδες τους και κάποιους πληρωμένους κονδυλοφόρους την Χρυσή Αυγή, γράφοντας ότι οι Χρυσαυγίτες είναι ειδωλολάτρες, σατανιστές κι ό,τι άλλο θέλουν.
Πραγματικά είναι εντελώς παράδοξο η Νέα Δημοκρατία η οποία έχει πρόεδρό της ένα επίλεκτο στέλεχος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, η οποία είχε επίσης κατά καιρούς μουσουλμάνους βουλευτές και εξαιρετικά φιλικές σχέσεις με τους σιωνιστές, να κατηγορεί το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών για ζητήματα θρησκείας!
“Υ”
Υ.Γ.: Εξάλλου μη λησμονούμε ότι το κράτος των Ελλήνων της νεοτέρας Ιστορίας ιδρύθηκε με την Επανάσταση του 1821, η οποία σύμφωνα με την διακήρυξη της πρώτης Εθνοσυνελεύσεως του έγινε η Επανάσταση εις το όνομα της Αγίας Τριάδος και όχι στο όνομα κάποιου "λαϊκού κράτους" ή της κυβερνήσεως του βουνού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών