Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 06, 2014

ΤΟ «ΠΟΤΑΜΙ» ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΠΟΤΑΜΙ 1
Γράφει ο Αντίοχος.

Πολύ… συντηρητικό για τα μέτρα του βρίσκει το «Ποτάμι» του υπαλλήλου του Μπόμπολα, τον Νόμο του Αίσχους (τον λεγόμενο «αντιρατσιστικό»). Έτσι, σε ανακοίνωσή του, παίρνει -επιτέλους!- θέση σε σοβαρά ζητήματα, τασσόμενο υπέρ της «ενσωμάτωσης των μεταναστών», του γάμου των ομοφύλων και του «πραγματικού σεβασμού της θρησκευτικής ελευθερίας», εννοώντας προφανώς με περιορισμό της επιρροής της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας και τους πάσης φύσεως αθέους και αιρετικούς να αλωνίζουν. Ιδού τα διαπιστευτήρια του θεοδωράκειου μορφώματος προς την Νέα Τάξη Πραγμάτων – Παγκοσμιοποίηση:
«Ένα κράτος που αρνήθηκε να.....
αντιμετωπίσει τα ρατσιστικά φαινόμενα βίας και παλινωδεί επί δύο χρόνια για την ψήφιση ενός νόμου κατέληξε τελικά να συζητά ένα συντηρητικό νομοσχέδιο – κολάζ πολιτικών σκοπιμοτήτων.
Φοβόμαστε ότι είναι υποκριτικό και όψιμο το ενδιαφέρον των κομμάτων για τις κοινωνικές ομάδες που υποτίθεται ότι προσπαθούν να προστατεύσουν.
Αν μας ενδιαφέρει η έλλειψη διακρίσεων με βάση την φυλή, τότε χρειαζόμαστε πολιτική ενσωμάτωσης των μεταναστών. Αν μας ενδιαφέρει η έλλειψη διακρίσεων με βάση τη θρησκεία, χρειαζόμαστε πραγματικό σεβασμό της θρησκευτικής ελευθερίας.
Αν μας ενδιαφέρει η έλλειψη διακρίσεων με βάση την αναπηρία, χρειαζόμαστε ράμπες στα πεζοδρόμια και πρόσβαση στη δημόσια διοίκηση, την παιδεία και την υγεία.
Αν μας ενδιαφέρει η έλλειψη διακρίσεων με βάση τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τότε χρειάζεται να αναγνωρίσουμε ίσα δικαιώματα σε όλους, όπως την πρόσβαση στο σύμφωνο συμβίωσης, κάτι για το οποίο η Ελλάδα έχει καταδικασθεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων…»
.
(ΥΓ): Όχι πως είχαμε καμιά αμφιβολία ότι επρόκειτο για σεσημασμένους νεοταξίτες… Αλλά, καλό είναι ν’ ανοίξουν τα μάτια τους οι ψηφοφόροι και να δουν τις θέσεις του καθενός, για να μην τους πιάνουν κορόιδο τα… σιγαλά και θολά ποταμάκια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών