Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 16, 2014

Ο Σημίτης μιλά εναντίον της Χρυσής Αυγής - Τιμή της!

Σημίτης με Τσοχατζόπουλο και... Χαρδούβελη. Αθάνατο κλεφτοΠΑΣΟΚ!
Με το γνωστό θράσος που τον διακατέχει, και το οποίο είναι αντιστρόφως ανάλογο του ύψους και του ήθους του, ο Σημίτης προκάλεσε και πάλι με τα λεγόμενά του, μιλώντας στο συνέδριο «Athens Forum 2014».

Ως συνήθως, μόνο όλοι οι άλλοι φταίνε για την σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα εκτός από τον ίδιο. Λες και δεν ήταν ο πρωθυπουργός των Ιμίων, του σκανδάλου του χρηματιστηρίου, της σπατάλης των Olympic Games της Αθήνας, των υπέρογκων εξόδων για τους αυτοκινητοδρόμους, της χορηγίας της Siemens στον Τσουκάτο κλπ.
Δεν θα μπορούσε, όμως, να λείπει και η αναφορά του για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για την οποία ο «εκσυγχρονιστής» είπε τα εξής: «Η σημαντική ενίσχυση των κομμάτων που...
αμφισβητούν το υπάρχον δημοκρατικό πολίτευμα, όπως η Χρυσή Αυγή, το ελληνικό νεοφασιστικό κόμμα, είναι απόρροια των λαϊκίστικων τακτικών των παραδοσιακών κομμάτων που εφαρμόστηκαν ανενδοίαστα από το 2004 και μετά. Όταν απουσιάζει μια συγκεκριμένη πολιτική, όταν δεν υπάρχει το θάρρος για ειλικρίνεια, οι ανεκπλήρωτες υποσχέσεις γίνονται αιτίες αγανάκτησης».

«Τζάμπα μάγκας» ο Σημίτης (για να θυμηθούμε και μια ατάκα του παρελθόντος του) έκανε τον μονόλογό του, δίνοντας την δική του βολική ερμηνεία και εξήγηση για το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν αμφισβήτησε το δημοκρατικό πολίτευμα, όπως ψευδέστατα με άνεση και ασφάλεια υποστηρίζει ο Σημίτης. Αυτό που αμφισβητεί είναι «το πάρτυ» το οποίο έχει στηθεί εδώ και αρκετά χρόνια με μίζες, ρεμούλες και λοιπά σκάνδαλα που αποδυναμώνουν την Δημοκρατία σ΄αυτόν τον Τόπο. Ακριβώς επειδή δεν υπάρχει ειλικρίνεια σ΄αυτή την Χώρα άτομα τα οποία την κατέστρεψαν, όπως ο Σημίτης, όχι μόνο βρίσκονται στο απυρόβλητο χωρίς να έχουν δικαστεί για τις παράνομες ενέργειές τους τον καιρό της παντοδυναμίας τους, αλλά με απύθμενο θράσος παριστάνουν τους τιμητές των πάντων.

Ο θλιβερός αυτός πολιτικάντης που παρέδωσε Ελληνικό έδαφος στην Τουρκία ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας των τριών Υπαξιωματικών στα Ίμια, ο προπαγανδιστής της απάτης του χρηματιστηρίου, ο αγαπημένος των «νταβατζήδων» της χειραγωγημένης ενημέρωσης, συνηθισμένος να τσαλαβουτά στα βρώμικα νερά της συστημικής πολιτικής τολμά να πιάνει στο στόμα του την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τους Ανθρώπους της.

Ανθρώπους που βρίσκονται ανήθικα και παράνομα στην φυλακή, όχι γιατί είχαν «μακριά χέρια» αλλά ξεκάθαρα επειδή οι Ιδέες τους δεν συνάδουν με τους κατά καιρούς υπερασπιστές και προωθητές του εκσυγχρονιστή καταστροφέα. Συν τοις άλλοις, ακόμη και οι πρακτικές τους είχαν τον χαρακτήρα του «Stop» στην οποιαδήποτε διαδικασία συναίνεσης με όλες τις εκφάνσεις και εκφράσεις του συστήματος. ‘Όταν η πραγματική Δικαιοσύνη επιστρέψει στην Ελλάδα, είναι σίγουρο ότι θα ρίξει την ερευνητική της ματιά στα έργα και τις ημέρες του εν λόγω πολιτικάντη.

Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών