Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 16, 2014

Ο ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΟΣ ΕΧΕΙ «ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ» ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ «ΚΟΙΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ» ΜΕ ΤΟΝ MISTER TSIPRA

Γράφει ο Αντίοχος.

Το πάει από δω (ΣΥΡΙΖΑ), το μετανιώνει και το πάει από κει (ΝΔ), το στρίβει, το γυρίζει, το τουμπάρει, το στρογγυλεύει, αλλά δεν του βγαίνει με τίποτα του (πολιτικά) ετοιμοθάνατου προέδρου Πάνου.

Τώρα, ξαναστρίβει το καράβι (για να ακριβολογούμε το… σκάφος) προς το… απάνεμο λιμάνι του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι, σε δηλώσεις του στον Real Fm, έκανε (πολιτικό) καμάκι στον mister Tsipra: «Χάρηκα που άκουσα κάποια πράγματα από τον κ. Τσίπρα. Υπάρχουν θέματα στα οποία...
μπορούμε να βρούμε κάποιους κοινούς δρόμους. Το ένα από αυτά είναι οι μηχανισμοί που θα μπορέσει να ξαναπάρει μπρος το κράτος. Η αναφορά του στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, είναι μια σοβαρή αποδοχή της πρότασης των ΑΝ.ΕΛ, όπως επίσης και η αποδοχή του ΣΥΡΙΖΑ, για τη χαμηλή φορολόγηση. Σε ορισμένες προτάσεις οφείλω να πω ότι έχουμε σύμπτωση απόψεων με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ωστόσο, όπου και να στραφεί ο… καπετάν-Πάνος, το σκάφος θα πέσει σε… ξέρα. Διότι, μπορεί να έχει «σύμπτωση απόψεων» με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά –δυστυχώς γι’ αυτόν- έπαψε να έχει σύμπτωση απόψεων με την κοινωνία. Γι’ αυτό, ας μην το κουράζει το θέμα κι ας αποσυρθεί τώρα που είναι ακόμα νωρίς, για να περισώσει τουλάχιστον την προσωπική του αξιοπρέπεια. Γιατί αν πάει σε εκλογές, προβλέπεται πολύ μεγάλο στραπάτσο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών