Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 25, 2014

Το ένα «χαστούκι» μετά το άλλο: Η τρόικα επιμένει σε νέα μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού


Το ένα «χαστούκι» μετά το άλλο: Η τρόικα επιμένει σε νέα μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού

Υψηλές προσδοκίες είχαν καλλιεργήσει τα κανάλια «με εντολή Σαμαρά», για φοροελαφρύνσεις και «τέλος των μνημονίων». Ο λόγος που ο Σαμαράς είχε τόσο υψηλές προσδοκίες είναι ότι θεωρούσε ισχυρό επιχείρημα το ρευστό πολιτικό τοπίο και το πολιτικό του τέλος, θεωρώντας εαυτόν απαραίτητο προς την Μέρκελ.
Όμως, όπως έχουν ήδη τονίσει «γερμανομαθείς» αναλυτές, ο Τσίπρας δεν αποτελεί φόβητρο για τους διεθνείς τοκογλύφους, γεγονός γνωστό στην Ελλάδα, αφού μόνο η Χρυσή Αυγή μάχεται υπέρ των Ελλήνων.
Η Μέρκελ, λοιπόν, παρά τα όσα είπαν τα κανάλια παρέπεμψε το ζήτημα στην τρόικα, για να λυπηθούν τον ικέτη Σαμαρά. Σήμερα ξεκίνησε η.....
δεύτερη φάση του σαμαρικού δράματος, αφού γίνανε οι πρώτες τηλεδιασκέψεις με τους εκπροσώπους της τρόικα, οι οποίοι θα δίνανε το «πράσινο φως» για την προεκλογική εκστρατεία του Σαμαρά ή όχι.
Όπως μεταδίδουν, λοιπόν, χαμηλόφωνα τα ΜΜΕ οι πρώτες επαφές με την τρόικα είναι κάτι παραπάνω από αποκαρδιωτικές. Οι εκπρόσωποι των δανειστών έχοντας διασφαλίσει ότι ο Τσίπρας θα συνεχίσει την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, δεν νοιάζονται για το αν θα παραμείνει ο Σαμαράς πρωθυπουργός. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πολλοί αναλυτές, έχουν ήδη στα χέρια τους τα μετεκλογικά σενάρια για την Ελλάδα, και κανένα από αυτά δεν περιλαμβάνει τον Σαμαρά, σε οποιοδήποτε πόστο.
Έτσι εμφανίστηκαν άτεγκτοι στην απαίτησή τους για Ασφαλιστικό, Εργασιακά και Δημόσιο, σε ένα πακέτο μέτρων ύψους 7,1 δισ. ευρώ, δηλαδή τρεις «ΕΝΦΙΑ» και κάτι. Η όλη κατάσταση δημιουργεί προφανή εμπλοκή στην κυβέρνηση, πυροδοτώντας τις εσωκομματικές διαμάχες πολιτικάντηδων που αγωνίζονται να εκλεγούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών