Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 25, 2014

Καμιά ανοχή στη μασονοδεξιά - Λευτεριά στη Χρυσή Αυγή!


Καμιά ανοχή στη μασονοδεξιά - Λευτεριά στη Χρυσή Αυγή!

Ο Ελληνικός Λαός αποφάσισε ελεύθερα σε δυο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2012, να εμπιστευτεί την εκπροσώπησή του στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή. Συγκεκριμένα, 426.025 Έλληνες και Ελληνίδες περιφρόνησαν τις άναρθρες κραυγές μίσους των απατεώνων της πολιτικής ζωής κι εκείνων οι οποίοι έχουν εργολαβικά αναλάβει την επιλεκτική και συνήθως στρεβλή ενημέρωσή τους. Η εξαπόλυση των παράνομων πολιτικών διώξεων της 28ης Σεπτεμβρίου 2013 εις βάρος στελεχών της Χρυσής Αυγής συνεπώς, συνιστά πρωτίστως επίθεση στις πολιτικές ελευθερίες του Ελληνικού Λαού και στα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά του.
Τα εγκλήματα εις βάρος της συνταγματικής νομιμότητος βαρύνουν βεβαίως την.....
μισελληνική Χούντα που εξουσιάζει τυραννικά το Λαό και την Πατρίδα μας. Η κυνική ομολογία δε, του πρώην γενικού γραμματέα της κυβέρνησης για την πολιτική σκευωρία η οποία στήθηκε με στόχο την αρπαγή των ψήφων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, αποτελεί μια πραγματικότητα μπρος στην οποία σιώπησαν ακόμη και οι αυτοαποκαλούμενοι «κοινωνικοί αγωνιστές» της Αριστεράς. Τούτη η σιωπή τους αναδεικνύει και το μέγεθος της μαρξιστικής και φιλελεύθερης διαπλοκής, με ένα και μοναδικό σκοπό: να εξαλειφθεί η απειλή του Λαϊκού Εθνικισμού, να αποτραπεί η οικοδόμηση ενός αυθεντικά Λαϊκού, Εθνικού Κράτους. Με απλά λόγια, να εμποδιστεί η Ελευθερία του Ελληνικού Λαού και η αποδέσμευσή του, από την αισχρή και απάνθρωπη δουλεία των τόκων.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα αποκαλύπτει τον ρόλο της Αριστεράς
Η εγχώρια Αριστερά, σε όλο της το πολιτικό φάσμα, γαντζώθηκε στο ΠΑΣΟΚ και εξαπλώθηκε σαν την πανούκλα σε όλα τα επίπεδα και τους τομείς του κρατικού μηχανισμού. Η πολιτική χρεοκοπία του ΠΑΣΟΚ το 2010, οδήγησε τα αριστερά ποντίκια στην εγκατάλειψη του εξουσιαστικού πλοίου. Η δίψα όμως για προνόμια και εξουσία δεν έσβησε ποτέ. Το μόνο που άλλαξε, είναι το σκάφος. Πλέον έχει το όνομα Σύριζα, αλλά τα ποντίκια πάνω του είναι ακριβώς τα ίδια.
Αυτή η μαρξιστική πανούκλα, άκρως προνομιούχος και καθεστωτική, ένιωσε πριν απ' όλους το σοκ και δέος της θριαμβευτικής εισόδου του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στη Βουλή των Ελλήνων. Και ήταν η πρώτη που το ένιωσε διότι η απειλή δεν ήταν απλώς διαφαινόμενη για τα συμφέροντά της, αλλά αντίθετα ήταν πια δίπλα της. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή κατέδειξε στον Ελληνικό Λαό, πως η μαρξιστική μπουρζουαζία όχι μόνο δεν υπήρξε προστάτης των λαϊκών συμφερόντων αλλά αντιθέτως πλούτισε εις βάρος του Λαού, εξαπατώντας τον συνειδητά κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση. Τα περιουσιακά στοιχεία των βουλευτών της Αριστεράς αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.
Λόγοι ιδεολογικοί, το νοσηρό και αρρωστημένο μαρξιστικό μίσος εναντίον κάθε έκφανσης Εθνικού και δη τα βαθύτατα συμπλέγματα τα οποία γέννησε η συντριπτική ήττα την οποία υπέστησαν οι μπολσεβίκοι κατά τον συμμοριτοπόλεμο, υπήρξαν παράμετροι γύρω από τις οποίες εξαπολύθηκε μια τεραστίων διαστάσεων εκστρατεία προπαγάνδας της Αριστεράς κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Στην πραγματικότητα, στόχος της μαρξιστικής κρατικοδίαιτης νομενκλατούρας ήταν να καλυφθούν τα πρότερα εγκλήματα εις βάρος του Λαού και της Πατρίδος, εγκλήματα τα οποία διαπράχθηκαν σε πλήρη συνεργασία με τους φιλελεύθερους και καπιταλιστές.
Η πατριδοκάπηλη Δεξιά αντιδρά στη διαρροή ψήφων προς τη Χρυσή Αυγή
Την χοντροκομμένη προπαγάνδα της διεθνιστικής Αριστεράς, ανήγαγε η πατριδοκάπηλη και ψοφοδεής Δεξιά σε κατηγορητήριο εις βάρος ενός νομίμου πολιτικού Κινήματος, της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας -όπως αυτή έχει διαμορφωθεί από τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών του Μαΐου του 2014-, του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Η εκπροσωπούσα τα συμφέροντα της ολιγαρχίας του πλούτου ΝΔ, είχε έναν επιπλέον λόγο για να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο εκτροπής εκ της συνταγματικής νομιμότητος. Τον λόγο αυτό, τον αποκάλυψε ο στενός σύμβουλος του πρωθυπουργού Σαμαρά και τέως γενικός γραμματέας της κυβέρνησής του, Μπαλτάκος: η Χρυσή Αυγή έκοβε ψήφους από τη ΝΔ και τον Σαμαρά!
Την παράνομη πολιτική δίωξη και την γκανγκστερικού τύπου σύλληψη ηγετικών στελεχών και βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, ακολούθησε ο τηλεοπτικός κανιβαλισμός και ο αντίστοιχος των φυλλάδων της διαπλοκής. Η πολιτική τρομοκρατία ως απεδείχθη εκ της εξέλιξης της υπόθεσης, στόχευε ακριβώς εκεί: στην υφαρπαγή των ψήφων της Χρυσής Αυγής, ζήτημα το οποίο απασχόλησε έντονα τους στρατευμένους δημοσιογράφους από την επομένη κιόλας των συλλήψεων.
Η Χούντα Σαμαρά άλλωστε, ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για πραγματικά ενοχοποιητικά στοιχεία. Εκείνο το οποίο την ενδιέφερε ήταν η διαμόρφωση ενός αρνητικού για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα κλίματος στη κοινή γνώμη. Οι γλαφυρές περιγραφές φανταστικών ταγμάτων εφόδου, κρυπτών οπλισμού, ίλης αρμάτων μάχης και σφαγμένων στην εκπαίδευση των κομμάντος αμνοεριφίων, ενείχαν αυτή τη σκοπιμότητα. Επιπροσθέτως, οι θεωρίες περί μαύρου χρήματος , μαύρων χρηματοδοτών και Ρώσων εφοπλιστών οι οποίοι έσπρωχναν τεράστια ποσά στη Χρυσή Αυγή, έρχονταν να ντύσουν τα τρομοκρατικά πυρά κατά πάντων, με προαποφασισμένα και αναμφισβήτητα συντονισμένα δημοσιεύματα των ρουφιάνων της Χούντας, οι οποίοι μετέδιδαν πως ελέγχονται ακόμη και τα blogs στο διαδίκτυο τα οποία αναπαρήγαγαν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής!
Δεκάδες έρευνες σε στρατιωτικούς και αστυνομικούς ολοκλήρωναν το σκηνικό του τρόμου, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια του αντεθνικού Καθεστώτος να επιβεβαιώσει τις καταγγελίες της Αριστεράς για πυρήνες Χρυσαυγιτών σε Στρατό και αστυνομία. Οι έρευνες στάθηκαν άκαρπες διόλου βεβαίως τυχαία: τα όσα είχαν το θράσος να καταγγέλλουν οι παρακρατικοί της Αριστεράς, αφορούν τους ίδιους και όχι τη Χρυσή Αυγή. Κανείς φυσικά δεν αποκατέστησε την ηθική βλάβη, την ταπείνωση και τον εξευτελισμό που υπέστησαν άνθρωποι έντιμοι και ηθικοί, επειδή πουλημένα τομάρια του δημοσιογραφικού υποκόσμου σε συνεργασία και σύμπλευση με τα σκυλιά του Καθεστώτος, έβγαζαν όλα τα μεταπολεμικά τους συμπλέγματα με αφορμή τις διώξεις που ξεκίνησε η επάρατος Χούντα Σαμαρά.
Η αποθράσυνση εκείνων των δημοσιογράφων που έχουν κατά τρόπο περίεργο πλουτίσει παράλληλα με τον σκανδαλώδη πλουτισμό πολιτικών παραγόντων συνέβαλε στο να καταδειχτεί και ο πραγματικός τους ρόλος: στην απεγνωσμένη απόπειρα να τελειώσουν τη Χρυσή Αυγή έριξαν κάθε προσωπείο και επέτρεψαν να αναδειχθεί ο βρωμερός, ανέντιμος, ανήθικος και σαφώς αντιδημοκρατικός χαρακτήρας της υποτιθέμενης ενημέρωσης που παρέχουν. 
Στο αντεθνικό Καθεστώς απαντούμε με Εθνική Αντίσταση!
Απέναντι στη συντονισμένη γενική και σε όλα τα μέτωπα επίθεση του αντισυνταγματικού τόξου, πολιτικές διώξεις από τη Χούντα Σαμαρά και τόνοι λάσπης από την Αριστερά και τους δημοσιογράφους-πραίτορες του Καθεστώτος των διεφθαρμένων, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα απάντησε με πολύπλευρο και φανατικό Πολιτικό Αγώνα. Εκείνοι οι οποίοι, εντός κι εκτός συνόρων, ανέμεναν την ύψωση Λευκής Σημαίας ήρθαν αντιμέτωποι με μισό εκατομμύριο άσβεστες Δάδες Πίστεως στα Ιδανικά της Πατρίδος και της Ελευθερίας!
Εάν το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών του 2012 υπήρξε Εθνικιστικός Θρίαμβος, τότε αναμφιβόλως η αύξηση της επιρροής της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές του 2014 συνιστά πρωτόγνωρο Άθλο, ο οποίος επιτεύχθηκε χάρη σε τρία στοιχεία:
α) Πίστη στον Αρχηγό
β) Πίστη στο Κίνημα
γ) Αδιάκοπος Πολιτικός Αγώνας
Τα τρία ανωτέρω στοιχεία, τα οποία διέκριναν την πορεία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος από την απαρχή των παράνομων πολιτικών διώξεων και μέχρι τούδε, καλούμαστε να υπερασπισθούμε έναντι οιουδήποτε τιμήματος το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου σε δύο διαφορετικές πολιτικές συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Το ερχόμενο Σάββατο λοιπόν, ένα Καθεστώς αντεθνικό φύσει και θέσει δεν θα λάβει την ικανοποίηση να βλέπει τους τελευταίους Εθνικιστές που φεύγουν, υποστέλλοντας τις καθαγιασμένες από το αίμα των Μαρτύρων Σημαίες. Αντιθέτως, εκείνο το οποίο θα δει είναι τους πρώτους Εθνικιστές ενός Νέου Λαού που έρχεται, ενός Νέου Λαού ικανού και έτοιμου να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις των καιρών κι ενός απαιτητικού, σκληρού Αγώνα για Πατρίδα, Πίστη κι Ελευθερία.
Ψηλά τις Σημαίες Συναγωνιστές!
Το Καθεστώς των διεφθαρμένων καταρρέει με πάταγο και η δική μας Εθνική και Κοινωνική Πατρίδα δεν είναι πια άπιαστο όνειρο, αλλά το αναπόφευκτο Αύριο του Λαού και του Μεγάλου μας Έθνους!
Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, Ώρα 19:00
ΑΘΗΝΑ: Σταθμός Λαρίσης - Δηλιγιάννη 50
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Δικαστήρια (Έναντι) - Καζαντζάκη 4

Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών