Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 11, 2014

Προβληματισμός στην κυβέρνηση από τις επερχόμενες δημοσκοπήσεις

Ολοένα και περισσότερο προβληματισμένοι είναι στην κυβέρνηση με τις  δημοσκοπήσεις οι οποίες γίνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα και δείχνουν συνεχή πτώση του διδύμου ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Τα νέα που έρχονται στο Μέγαρο Μαξίμου απ΄όλη την Χώρα είναι άκρως αποθαρρυντικά και απογοητευτικά για την κυβέρνηση, κάτι άλλωστε που γιγαντώθηκε ακόμη περισσότερο με το τερατούργημα για τον ΕΝΦΙΑ.

Τόσο στο κυβερνητικό επιτελείο όσο και στα φιλικά τους ΜΜΕ το κλίμα είναι δυσμενές, καθώς βλέπουν ότι όση προπαγάνδα κι αν κάνουν δεν μπορούν να αλλάξουν την αρνητική κατάσταση, η οποία είναι μη αναστρέψιμη. Με δεδομένο πως όσο «σοβάτισμα» κι αν γίνει στις δημοσκοπήσεις...
που θα δουν σύντομα το φως της δημοσιότητας η πτώση της ΝΔ είναι εμφανής, το δίλημμα για τον Σαμαρά και το επιτελείο του είναι αν θα προχωρήσει στην διενέργεια εκλογών τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο, με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα να θυμίζει καταιγίδες και θύελλες, με αναμενόμενο αποτέλεσμα την εκλογική συντριβή, ή αν θα προσπαθήσει να εξαντλήσει και την παραμικρή πιθανότητα για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας για να κερδίσει έναν ακόμη χρόνο στην εξουσία. Με δεδομένο, επίσης, ότι παρ΄όλες τις αθέμιτες μεθόδους που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση για να μαζέψει τους απαραίτητους 180 βουλευτές δεν φαίνεται να τους συγκεντρώνει όλα τα σενάρια είναι πιθανά.

Όπως και να έχει, όμως, είναι ολοφάνερο ότι το σύνδρομο της απελπισίας και της ήττας διακατέχει τους κυβερνώντες, οι οποίοι κάνουν το παν για να αποσοβήσουν το μοιραίο.

Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών