Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 11, 2014

ΚΑΜΙΝΗΣ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ «ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ «ΛΟΙΠΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ»

Συνέντευξη στον ΣΚΑΪ έδωσε ο… υπερδήμαρχος Καμίνης και προανήγγειλε εμμέσως πλην σαφώς «μεγάλη συγκυβέρνηση ιστορικού συμβιβασμού» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ (και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων»- κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, Ποταμιού κ.λπ.): «Η χώρα εισέρχεται σε μια νέα εποχή, στις οποίες οι συμμαχικές κυβερνήσεις είναι μονόδρομος. Η χώρα πάει σε συμμαχικές κυβερνήσεις με ένα ευρύτερο φάσμα πολιτικών δυνάμεων. Τα πράγματα έχουν αλλάξει, στη νέα εποχή καλούμαστε...
να συμπράξουμε, αλλά διατηρώντας ο καθένας τη διακριτή μας φυσιογνωμία. Θα μας επιβάλλουν οι καιροί ευρύτερες συναινέσεις».

Κι έχει μεγάλη σημασία ότι τα «προβλέπει» αυτά ο… υπερδήμαρχος Καμίνης, γιατί είναι μέσα σ’ όλα. Και του εσωτερικού και των διεθνών κέντρων του εξωτερικού… Κι αυτό το «υπερδήμαρχος» δεν είναι κοροϊδευτικό, είναι πραγματικό. Διότι, όλες οι κατεστημένες πολιτικές δυνάμεις του τόπου, φρόντισαν (με τις σκοπίμως κακές επιλογές τους…) να επανεκλεγεί στη θέση του δημάρχου της πρώτου δήμου της χώρας. Δεν πρόκειται, λοιπόν, για μια απλή πρόβλεψη από κάποιον τυχαίο, αλλά για προετοιμασία της κοινής γνώμης, για όλα αυτά που έρχονται και χειραγώγησή της στο πνεύμα της σατανιστικής «Νέας Εποχής»!

2 σχόλια:

  1. ενα ξερω να πατε στο διαολο και ευχωμαι να ειστε απ' τους πρωτους που θα σφαξουν οι λαθροπιθηκοι και στα αρχιδια που δεν εχω ο αντιρατσιστικος δεν σας φοβαμαι το πολυ - πολυ στο τελος να σας καθαρισω παλιοσκυλα βρωμοκομμουνια φονιαδες ιδιοι μ' αυτους που υποστιριζεται ομως αυτοι θα ειναι οι δημιοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ¨ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ 'Η ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών