Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 09, 2014

Δράσεις της Χρυσής Αυγής στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια Κεντρικής Μακεδονίας, Κηφισιάς, Πελοποννήσου, Νοτίου Αιγαίου

Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας... ημέρα πρώτη

Πρώτη πανηγυρική συνεδρίαση για το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας και οι διαδικασίες ήταν κυριολεκτικά για τα πανηγύρια.
Πρόβα «τζενεράλε» για τη νέα μνημονιακή συγκυβέρνηση, που δείχνει να εξαπλώνεται προς κάθε κατεύθυνση, προκειμένου να παραμείνει γαντζωμένη στην εξουσία. Τα είχε όλα η πρώτη του Περιφερειακού Συμβουλίου με τις παρεμβάσεις των συμβούλων της Ελληνικής Αυγής Νίκο Χρυσομάλλη, Φώτη Γραικού και Νικήτα Σιώη να κερδίζουν τις εντυπώσεις.
Η αρχή έγινε κατά τη συγκρότηση του Προεδρείου, όταν τα νέα “συνεταιράκια”, Νέα Δημοκρατία και ΣΥ.ΡΙΖ.Α., επιχείρησαν ν’ αποκρύψουν...
τον αμοιβαίο έρωτα και κατά παράβαση της νομοθεσίας να προτείνουν υποψηφίους κατόπιν «προφορικής συμφωνίας». Ήθελαν πάση θυσία να αποφύγουν την προβλεπόμενη ψηφοφορία, ώστε να μην καταγραφεί η αλληλοϋποστήριξή τους, κάτι που δεν επέτρεψε η παρέμβαση του Ν. Χρυσομάλλη, ο οποίος απαίτησε και πέτυχε την ψηφοφορία. Το τελικό αποτέλεσμα με την επιλογή του Αντιπροέδρου προερχόμενου από την παράταξη Ιωαννίδη (Ν.Δ.) και του Γραμματέα από το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι αποκαλυπτικό της νέας συγκυβέρνησης που ετοιμάζεται.

Στη συνέχεια η ημερήσια διάταξη προέβλεπε την εκλογή μελών της οικονομικής επιτροπής με μια διαδικασία έωλη, στηριζόμενη σε υπουργική εγκύκλιο, κατά παράβαση του νόμου «Καλλικράτη». Τα ψέματα που ξεστόμισε δημόσια ο επικεφαλής της μειοψηφίας αποκαλύφθηκαν και η συνέχεια αναμένεται να δοθεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, με πιθανή την ακύρωση της ούτως ή άλλως παράτυπης διαδικασίας. Άλλωστε όπως φαίνεται και από το βίντεο της συνεδρίασης η κυρία Χαραλαμπίδου (επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.) κόπτεται για να τονίσει στον πρόεδρο πως η αντιπολίτευση, πλην της Ελληνικής Αυγής, στηρίζει μόνο έναν υποψήφιο, αυτόν της Νέας Δημοκρατίας.

Έπειτα ο κύριος Τρεμόπουλος (επικεφαλής της δημοτικής παράταξης των Οικολόγων Πράσινων) – γνωστός ανθέλληνας και υπερασπιστής των Σκοπίων στον γελοίο αγώνα τους για αναγνώριση σαν Μακεδονία – παίρνει το λόγο και ζητάει αυτή η ψηφοφορία να γίνει μυστική για να μην “εκτεθούν”… και πραγματικά όλος αυτός ο πολιτικός συρφετός εκτίθεται στα μάτια του ελληνικού λαού, που τους βλέπει σαν εχθρούς μόνο μπροστά στους τηλεοπτικούς φακούς, ενώ πίσω από αυτούς να αγκαλιάζονται και να “μοιράζουν” την πίτα.

Έπειτα, ο πρόεδρος κάλεσε τους εκλεγμένους Περιφερειακούς Συμβούλους όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης να συνεδριάσουν σε άλλη αίθουσα για να αποφασίσουν τον υποψήφιο, και να παραδώσουν το όνομά του στους υπαλλήλους... στην αίθουσα, τηρώντας τη νόμιμη διαδικασία, βρέθηκε μόνο η Ελληνική Αυγή, ενώ όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις αποφάσισαν στο διάδρομο τον υποψήφιο, χωρίς να γίνει η κατάθεση του ονόματος κατά την προβλεπόμενη διαδικασία.


Ο Ν. Χρυσομάλλης κατέθεσε ένσταση για μη εγκυρότητα της διαδικασίας, που ενώ έγινε δεκτή, η διαδικασία συνεχίστηκε κανονικά.  Οι δήθεν δημοκράτες δεν νοιάζονται για τίποτε άλλο παρά μόνο για τον «πολιτικό αποκλεισμό» της Χρυσής Αυγής, αδιαφορώντας για τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που στηρίζουν τα ψηφοδέλτιά της σε όλη την Ελλάδα. Αδυνατούν ν’ αντιμετωπίσουν πολιτικά τον καθαρό και έντιμο λόγο.

Προτιμούν να αερολογούν και να ψεύδονται. Η παρουσία των αιρετών της Χρυσής Αυγής τους χαλάει τα σχέδια. Οι Έλληνες Εθνικιστές, με σημαία την Πίστη και την Τιμή, είναι ταγμένοι στην υπηρεσία του Λαού, ενάντια στα σκοτεινά σχέδια τους. Τους υποσχόμαστε πολλές δύσκολες μέρες, σαν τη σημερινή, στα συμβούλια που θ’ ακολουθήσουν.

Δημοτικό συμβούλιο Κηφισιάς: Χαιρετισμός του νέο-εκλεγέντα δημοτικού συμβούλου με την «Ελληνική Αυγή για την Κηφισιά», Ιωάννη Καπάτσου ο οποίος έδωσε σθεναρό αγώνα μαζί με τα μέλη της Χρυσής  Αυγής από την Τ.Ο. Βορείων Προαστίων!
«Είτε τους αρέσει, είτε όχι, η Χρυσή Αυγή είναι και θα είναι παντού!» είπε χαρακτηριστικά στην ομιλία του, όπως βροντοφώναξε ο Αρχηγός μας Ν.Γ. Μιχαλολιάκος μέσα από τα κελιά της Τιμής.


Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου: Κατά την γνωστή τους τακτική οι ΚΚέδες εκτόξευσαν ύβρεις και απειλές κατά των εκλεγμένων συμβούλων της Ελληνικής Αυγής
Η απάντηση από τον Συναγωνιστή Δημήτρη Δολτσινιάδη ήταν άμεση και αποστομωτική. Ο Δ. Δολτσινιάδης είπε "στο λαό μας έχουμε να δώσουμε λόγο, σε αυτούς που μας ψήφισαν και γι' αυτούς ποτέ δεν θα ξεκουραστούμε και ποτέ δεν θα πάρουμε ανάσα".


Λίγο αργότερα σε δήλωσε πως όλοι όσοι βρίσκονται στο περιφερειακό συμβούλιο έχουν εκλεγεί από το λαό για διαφορετικούς λόγους. Το θέμα για το οποίο έγινε η επίθεση των ΚΚέδων είπε ότι έχει πάρε το δρόμο της δικαιοσύνης και ότι πιστεύει πως σύντομα θα έρθει η δικαίωση. "Είμαστε όλοι εδώ επειδή μας εμπιστεύτηκαν οι Πελοποννήσιοι πολίτες, είμαστε εδώ για την Πελοπόννησο" είπε χαρακτηριστικά.

Περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου: Την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Σύρο, η πρώτη ειδική συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, στην οποία συμμετείχαν οι  Συναγωνιστές Σάββας Σπυρίδης και Στράτος Μαύρος, περιφερειακοί σύμβουλοι της «Ελληνικής Αυγής για το Νότιο Αιγαίο».



Η ειδική συνεδρίαση αφορούσε την εκλογή του προεδρείου του περιφερειακού συμβουλίου καθώς και την εκλογή των μελών της οικονομικής επιτροπής. Πριν την έναρξη της εσωτερικής εκλογικής διαδικασίας, ο επικεφαλής της παράταξης, Σπυρίδης Σάββας δήλωσε ότι δεν θα συμμετέχουμε στη διαδικασία και δεν στηρίζουμε κανέναν υποψήφιο, καταψηφίσαμε όλους τους προταθέντες υποψηφίους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών