Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 09, 2014

Γιουσουφάκια του Ερντογάν οι Σαμαράς - Βενιζέλος... Είπε να μην συμπεριληφθούν οι γενοκτονίες των Ελλήνων από τους Τούρκους ο Σουλτάνος και οι ραγιάδες το έκαναν πράξη!

36b4878c8d00356a271b70e7706254b4 

Ακόμη μία απόδειξη του γεγονότος πως το ελληνόφωνο Κράτος έχει μετατραπεί σε δορυφόρο της Τουρκίας, συνιστά το περιεχόμενο της συζήτησης που έλαβε χώρα κατά τη συνάντηση Σαμαρά-Ερντογάν, στα πλαίσια της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Κάρντιφ. Εκεί όπου, δίχως περιστροφές, ο Τούρκος Πρόεδρος απαίτησε από την συγκυβέρνηση των υποτακτικών των Αθηνών να μην συμπεριληφθούν οι γενοκτονίες των Ελλήνων της Ανατολής στο υπό ψήφιση «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο.
Η είδηση έγινε γνωστή από.....
μερίδα του εγχώριου Τύπου, η οποία και προς διαστρέβλωση της πραγματικότητας, παρουσιάζει ένα Τούρκο Πρόεδρο καθολικώς αρνητικό απέναντι στο νομοθετικό έκτρωμα το οποίο έφερε η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά στην Βουλή. Με πηχυαίους τίτλους «Ο Ερντογάν απαιτεί να μην ψηφιστεί το αντιρατσιστικό», δημιουργείται η στρεβλή εικόνα στην ελληνική κοινή γνώμη πως ο Ταγίπ Ερντογάν, τάσσεται αναφανδόν ενάντια στο νομοσχέδιο. Τούτο βεβαίως είναι απολύτως ψευδές.
Στην πραγματικότητα, εκείνο το οποίο ο Ερντογάν απαίτησε από τους Σαμαρά και Βενιζέλο είναι να μην συμπεριληφθούν οι γενοκτονίες Ποντίων, Μικρασιατών και Αρμενίων στο νομοσχέδιο, σε ένα έμμεσο casus belli, το οποίο φυσικά δεν εξέπληξε την πλευρά των συνεταίρων του Μνημονίου. Το ίδιο είχε πράξει και προ ολίγων ετών ο Ερντογάν, ως πρωθυπουργός τότε της Τουρκίας, απαιτώντας να μην υπάρχει καμία αναφορά στις γενοκτονίες τις οποίες διέπραξε η Τουρκία εις βάρος ελληνικών πληθυσμών. Υπενθυμίζεται ότι η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου είχε συμμορφωθεί με τις τουρκικές εντολές, υπερβαίνοντας μάλιστα εαυτόν, αφού όχι μόνο ανέβαλε την ψήφιση του αντιρατσιστικού ( για να μην εκτεθεί στα μάτια των πατριωτών ψηφοφόρων και όχι για άλλο λόγο) αλλά επιπλέον συμφώνησε δίχως την παραμικρή επιφύλαξη, στην τουρκική απαίτηση για ανέγερση τζαμιού στον Βοτανικό.
Με απλά λόγια, η τουρκική πλευρά σαφώς και τάσσεται υπέρ της ψήφισης του αντιρατσιστικού εκτρώματος. Τούτο άλλωστε θα ευνοήσει στο μέγιστο βαθμό, την μεταφορά εκατομμυρίων λαθρομεταναστών από τα μικρασιατικά παράλια προς την Ελλάδα, στα νησιά του Αιγαίου και στον ηπειρωτικό κορμό. Αντιρατσιστικό όμως, υπό τον όρο πως δεν θα περιέχει τις γενοκτονίες του περασμένου αιώνος. Κι εκεί ακριβώς, δημιουργείται το πρόβλημα για την συγκυβέρνηση του ραγιαδισμού.
Διότι αφενός, η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά πρέπει να αποδείξει στον Τούρκο Πρόεδρο πως είναι απολύτως υποτακτική και συμμορφώνεται γρήγορα και κάθετα στις τουρκικές υποδείξεις, χάριν της «ελληνοτουρκικής» συνεργασίας. Αφετέρου όμως, η τουρκική εντολή και η συμμόρφωση προς αυτήν, σημαίνει ταυτοχρόνως την ανάληψη ενός πολιτικού κόστους βαρύτατου, το οποίο η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά είναι αδύνατο στην παρούσα χρονική συγκυρία να αναληφθεί μιας και η Ελλάς έχει άτυπα εισέλθει σε προεκλογική περίοδο.
Η δημοσιογραφική προσέγγιση, περί δήθεν απαίτησης του Ερντογάν να αποσυρθεί στο σύνολό του το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, διαψεύδεται πρωτίστως από τον ίδιο τον αντιπρόεδρο της Χούντας, Ε. Βενιζέλο, ο οποίος και υπήρξε ο πρωταγωνιστής των αντιδράσεων σχετικά με το αίτημα να γίνει ρητή αναφορά των γενοκτονιών Ποντίων και Μικρασιατών στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο. Ο Βενιζέλος είχε αντικρούσει τις φωνές διαμαρτυρίας, ισχυριζόμενος πως ρητή αναφορά των γενοκτονιών θέτει σε κίνδυνο τις διεθνείς σχέσεις της Ελλάδος και κυρίως με τις γειτονικές χώρες, φωτογραφίζοντας την Τουρκία.
Η τρανότερη όμως απόδειξη του γεγονότος πως η τουρκική απαίτηση αφορά μονάχα την αναφορά στις γενοκτονίες εις βάρος των Ελλήνων της Ανατολής, είναι η στάση της πλειοψηφίας των εγχώριων μέσων μαζικής εξαπάτησης -και δη των λεγόμενων «μεγάλων»- τα οποία παρουσίασαν την συνάντηση Ερντογάν-Σαμαρά ως μάχη, στην οποία ο πρωθυπουργός έθιξε υποτίθεται, την τουρκική αδιαλλαξία στην Κύπρο! Ουδεμία έγινε αναφορά στην αντίδραση Σαμαρά και Βενιζέλου στις αξιώσεις Ερντογάν, για μη αναφορά των γενοκτονιών Ποντίων και Μικρασιατών στο επαίσχυντο και εξόχως ανθελληνικό αντιρατσιστικό νομοσχέδιο!
Σε κάθε περίπτωση, η συγκεκριμένη εξέλιξη απογυμνώνει τον βρώμικο ρόλο των φίλα στη Χούντα προσκείμενων μέσων ενημέρωσης, τα οποία κατ’ εντολή Συγγρού, διεμήνυαν πως ο «πατριώτης» Σαμαράς θα συμπεριλάβει στο αντιρατσιστικό και τις γενοκτονίες εις βάρος των Ελλήνων. Πρόκειται περί συνειδητού ψεύδους, το οποίο αναπαράγεται με μία και μόνο σκοπιμότητα:να περιοριστεί το πολιτικό κόστος της πατριδοκάπηλης παράταξης της ψοφοδεούς δεξιάς. Δυστυχώς για τους εμποράκους του πατριωτισμού, η Χρυσή Αυγή δεν προτίθεται να κάνει εκπτώσεις στην προάσπιση των εθνικών μας δικαίων και διακηρύσσει μεγαλοφώνως:
Η Χούντα Σαμαρά βλάπτει σοβαρά την Πατρίδα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών