Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 25, 2014

Ο Αβραμόπουλος υποδέχθηκε τον Τρίπρα στο Πεντάγωνο ως.... Πρωθυπουργό και οι παπαγάλοι του Antinews το ομολόγησαν!

Προ ημερών ο Τσίπρας έκανε την εμφάνισή του στο Πεντάγωνο και συγκεκριμένα το Υπουργείο Άμυνας για να να κάνει επίσημη επίσκεψη. Εκεί τον υποδέχθηκε ο Υπουργός Δ. Αβραμόπουλος (Πόσο σουρεαλιστικό μοιάζει στο... στρατηγείο των ενόπλων δυνάμεων της Χώρας να είναι εκεί δύο..... αστράτευτοι!) με όλο το τελετουργικό που αρμόζει σε... Αρχηγό κόμματος και φυσικά όχι με την καχυποψία ότι έχει να κάνει με "εχθρό" του Έθνους.

Για τη συνάντηση όμως αυτή και τον τρόπο που πραγματοποιήθηκε μας γράφει πολλά και ενδιαφέρονται πράγματα το "σαμαριστάν" του διαδικτύου που αντιλήφθηκε λίγο διαφορετικά την προσέγγιση Τσίπρα - Αβραμόπουλου:
 
"Σαν δυο καλά φιλαράκια, τα είπαν Τσίπρας και Αβραμόπουλος χθες στο Πεντάγωνο. Όσοι βρέθηκαν εκεί μίλησαν για πολύ θερμό κλίμα και για υποδοχή στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πολύ υψηλού επιπέδου. Όχι ότι δεν έχει δικαίωμα να.....
πηγαίνει στο υπουργείο Αμυνας και να ενημερώνεται, ούτε ότι δεν πρέπει να είναι ευγενικοί μαζί τους. Ωστόσο, όσοι ξέρουν από πολιτική και κυρίως όσοι ξέρουν από Αβραμόπουλο μπορούν να αντιληφθούν όλο αυτό το σκηνικό που στήθηκε χθες για τον Τσίπρα. Είναι η λογική της προσέγγισης του εχθρού γιατί δεν ξέρεις που μπορεί να χρειαστεί. Καθαρή διπλωματία δηλαδή από τον μετρ Αβραμόπουλο που πόνταρε όλη του την καριέρα σ’ αυτό το στυλάκι."

Με απλά λόγια οι σαμαραοφρουροί μας ομολογούν ότι ένας, ένας από τα μεγαλοστελέχη της ΝΔ εγκαταλείπουν το Σαμαρά και ψάχνουν διεξόδους για να εξασφαλίσουν το πολιτικό τους μέλλον. Ο Αβραμόπουλος ως Ευρωπαίος Επίτροπος - εντός ολίγων μηνών ξεκινά η θητεία του - σίγουρα θα θέλει να τα έχει καλά με τον επόμενο... Πρωθυπουργό! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών