Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 25, 2014

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ για την Κυβέρνηση Σαμαρά και τον Υπουργό Α. Ντινόπουλο στο Περιστέρι.. Τον έδιωξαν κλωτσηδόν οι κάτοικοι.. - ΒΙΝΤΕΟ

Η Δυτική Αττική υπέστη το ισχυρότερο πλήγμα από τη χθεσινή κακοκαιρία και οι εικόνες βιβλικής καταστροφής διέλυσαν κάθε αμφιβολία για το "κράτος πρόνοιας" και την προστασία που παρέχει στους πολίτες του..!

Πολίτες σε κατάσταση σοκ, πανικού και αγωνίας, προσπαθούσαν να καταλάβουν τι τους έτυχε και να περισώσουν τις περιούσιες τους που είδαν σε λίγες ώρες να καταστρέφονται από τη θεομηνία. Εκείνη τη στιγμή - της ανάγκης για βοήθεια και αλληλεγγύη και του θρήνο των απωλειών - επέλεξε να κάνει την εμφάνισή του και ο λαϊκιστής και υποτίθεται "αγαπητός" στις δυτικές συνοικίες Υπουργός Α. Ντινόπουλος για.... συμπαράσταση!
 Μόνο που δεν πήγαν τόσο καλά τα πράγματα και εισέπραξε τη μήνη των πολιτών που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ διαπίστωσαν ότι τόσα χρόνια αυτός και οι όμοιοί του τους δουλεύουν ψιλό γαζί και το μόνο που κάνουν είναι να τους συλλυπούνται σε αντίστοιχες καταστάσεις να τους προσφέρουν... υποσχετικές και κάποιες αναμνηστικές φωτογραφίες και να.... παραπέμπουν στις καλένδες τη βοήθεια!!
Αυτή η συσσωρευμένη οργή όλων των δεκαετιών εκφράστηκε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ από το "λαουτζίκο" - που λέει και ο Πρετεντέρης - και "στόλισαν" κατάλληλα τον Υπουργό. Εκδιώχθηκε κλωτσηδόν υπό τους γνωστούς ήχους "ΟΥ..", "Αϊ στο....καλό" και στο τσακ γλύτωσε από τον προπηλακισμό ακούγοντας εξ ονόματος της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου τα εξής "κολακευτικά":
- Ψεύτες
- Αλήτες
- Προδότες
- Ντροπή σας ξεφτίλες που μας αφήνετε να πεθαίνουμε και να διαλύονται οι περιουσίες μας.
- Να φύγετε αμέσως από εδώ.
- Τελείωσαν οι υποσχέσεις.. Δεν πιστεύουμε τίποτα
- Έρχονται εκλογές και θα δείτε τι θα πάθετε

Δείτε το βίντεο - ντοκουμέντο...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών