Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 02, 2014

Ο Ηλίας Κασιδιάρης "απειλεί" το σύστημα κατά την άφιξη του στα Δικαστήρια: "Θα τα πούμε στις εκλογές που τελειώνουν Σαμαράς - Βενιζέλος" - ΒΙΝΤΕΟ

Ηλίας Κασιδιάρης: «Θα τα πούμε στις εκλογές, που τελειώνει Σαμαράς και Βενιζέλος» - BINTEO
Στα δικαστήρια σιδηροδέσμιος οδηγήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, για το στημένο επεισόδιο με την Λιάνα Κανέλλη στην πρωινή εκπομπή του Παπαδάκη πριν από δύο χρόνια.
Υπενθυμίζεται ότι.....
τότε είχε δημιουργηθεί επεισόδιο ύστερα από συνεχείς προκλήσεις της Λιάνας Κανέλλη, η οποία χτυπούσε τον Ηλία Κασιδιάρη.
Η δίωξη, φυσικά, ήταν άμεση και μονομερής, αφού δεν λήφθηκαν υπόψη οι κομμουνιστικές προκλήσεις και κατ’ εντολή (και όχι αυτεπαγγέλτως όπως ψευδώς διαδίδεται), αφού τότε είχε πάρει τηλέφωνο την Εισαγγελέα Ελένη Ράικου, ο εκδότης Δελλατόλας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής προέβη σε δηλώσεις κατά την μεταγωγή του στα δικαστήρια, λέγοντας ουσιαστικά μέσα σε έξι δευτερόλεπτα τα πάντα τόσο όσον αφορά τις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, όσο και όσον αφορά την σημερινή υπόθεση: «Οι κλέφτες στην Βουλή και εμείς στην φυλακή. Αλλά θα τα πούμε στις εκλογές, που τελειώνει Σαμαράς και Βενιζέλος»

Η δίκη τελικώς αναβλήθηκε για τις 12 Δεκεμβρίου λόγω στάσης εργασίας των γραμματέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών