Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 02, 2014

Η “ΔΙΑΛΥΜΜΕΝΗ” ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ

mathaiop69__article

Άρθρο του Συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλου στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή

Το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα από τα εγκαίνια της ΔΕΘ κι έπειτα, το επιτελείο του Μαξίμου έχει επιδοθεί σε έναν επικοινωνιακό μαραθώνιο με σκοπό να προβληθεί ο μνημονιακός πρωθυπουργός ως ο άνθρωπος που κρατάει τη χώρα όρθια και παλεύει συνεχώς για την «ανάπτυξη», τις «επενδύσεις» και το «τέλος των μνημονίων». Φυσικά η εικόνα που παρουσιάζει ο διαλυμένος Σαμαράς, όποτε κι όπου εμφανίζεται, που γνωρίζει πολύ καλά τα πραγματικά ποσοστά των δημοσκοπήσεων αλλά και τις πραγματικές προθέσεις των εταίρων του είναι μια εικόνα θλιβερή που αποδεικνύει την.....
κατήφεια και την απόγνωση που επικρατεί στις τάξεις της ΝΔ.
Σε αυτό το εγχείρημα παραπληροφόρησης όλα τα ΜΜΕ εξάρουν το έργο του Σαμαρά και υπερθεματίζουν τα γνωστά ψέματα του που αφορούν κυρίως την οικονομία και τα λεγόμενα πακέτα φοροελαφρύνσεων. Εκεί όμως που τα ελληνικά ΜΜΕ δεν έχουν τον απόλυτο έλεγχο, εκεί που δε μπορούν να μοντάρουν πλάνα ή να αποκρύψουν τις ειδήσεις, η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική. Η συνδιάσκεψη του ΝΑΤΟ στην Ουαλία και η επίσκεψη του Σαμαρά στην Μέρκελ αποτέλεσαν το πολιτικό Βατερλό του πρωθυπουργού και της παράταξης του.
Εμφανώς ταλαιπωρημένος, εκτός κλίματος και μη έχοντας επαφή με την πραγματικότητα ο Σαμαράς εμφανίστηκε στο πανελλήνιο ως ένας άνθρωπος που γνωρίζει το πολιτικό του μέλλον, ως ο άνθρωπος που επιτέλεσε το ανθελληνικό και καταστροφικό του έργο και ως εφεδρεία επιστρέφει στην αφάνεια, απ᾽ όπου και ήρθε αρχικά. Η εικόνα του Σαμαρά σε αυτές τις δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις είναι ενδεικτική του κλίματος διάλυσης που επικρατεί στις τάξεις της ΝΔ και της συγκυβέρνησης, αφού άπαντες, ακόμα και οι πιο στενοί του συνεργάτες, γνωρίζουν πως οι ημέρες της χούντας τους είναι μετρημένες.
Η ατιμωτική ήττα σε όλα τα εθνικά θέματα και το διαδικαστικό «άδειασμα» της Μέρκελ στον Σαμαρά αποτελούν τον πιο ξεκάθαρο οιωνό για το μέλλον αυτής της συγκυβέρνησης. Γι᾽ αυτό το λόγο τα εν Ελλάδι ΜΜΕ έχουν λάβει σαφείς εντολές από το Μαξίμου να αντιστρέψουν το δυσάρεστο κλίμα και να παραποιήσουν την πραγματικότητα. Σε αυτό το ύπουλο παιχνίδι κάποιοι επιτήδειοι έμπλεξαν και την Χρυσή Αυγή.
Γνωστοί κύκλοι αναπαράγουν ανυπόστατες «ειδήσεις» ότι η Χρυσή Αυγή διαλύεται, ότι «επιφανή» στελέχη της απομακρύνονται επειδή διαφωνούν με την ηγεσία του Κόμματος που πλέον δεν ελέγχει τα πράγματα, ότι οι υποστηρικτές της συνετίστηκαν και της γυρίζουν την πλάτη γιατί κατάλαβαν τον «εγκληματικό» της χαρακτήρα… Όλα αυτά δεν είναι παρά ψέματα και μόνο ψέματα. Αν εξαιρέσουμε τους χρήσιμους ψευδομάρτυρες που ως μισθοφόροι διαδίδουν ανακρίβειες για να τονώσουν τον εγωισμό τους και τα ιδιοτελή τους κίνητρα, η Χρυσή Αυγή συνεχίζει δυνατή και ανένδοτη τον αγώνα της.
Το περασμένο Σάββατο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η Χρυσή Αυγή οργάνωσε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στις οποίες προσήλθαν χιλιάδες εθνικιστές. Σε κάθε Τοπική Οργάνωση ο κόσμος συρρέει μαζικά και εν τέλει, ακόμα και δημοσκοπικά, η Χρυσή Αυγή παρά τις διώξεις εμφανίζει συνεχή άνοδο. Όλα αυτά τα γνωρίζουν οι ενημερωτές της κοινής γνώμης, αλλά ξέρουν πως η απεικόνιση της αλήθειας δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς τους.
Όσοι μιλούν για «διαλυμένη» Χρυσή Αυγή είναι επαγγελματίες συκοφάντες και σύντομα θα διαψευστούν, όπως ακριβώς διαψεύστηκαν κατά τις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, κατά τις οποίες το «άλλο κόμμα» εξέλεξε δεκάδες βουλευτές και τάραξε τα ήρεμα νερά του κλεπτοκρατικού τόξου.
Αυτή την έκπληξη όχι μόνο την γνωρίζουμε, αλλά τους την υποσχόμαστε, γιατί χρωστάμε στην πατρίδα μας ένα μέλλον με διαλυμένα μόνο τα κόμματα εκείνα που την οδήγησαν στην καταστροφή!
Ματθαιόπουλος Αρτέμης
Βουλευτής Σερρών
Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-dialumenh-chrush-augh-kai-oi-papagaloi-tou-majimou-pou-katarreei#ixzz3Ezi8iO6r

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών