Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 06, 2014

ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΝΕΡΙΤ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

5
Όχι μόνο παρούσα, αλλά και μονίμως… πρωτοπόρα σε κάθε… χρυσαυγειάδα, δηλώνει η ΝΕΡΙΤ των κρατικοδίαιτων (με μισθούς πολλών χιλιάδων ευρώ το μήνα, εν καιρώ κρίσης…). Οι παχυλά αμειβόμενοι του καναλιού αυτού, λοιπόν, που το πληρώνουν υποχρεωτικά (είτε το παρακολουθούν είτε όχι…) όλοι οι Έλληνες από το υστέρημά τους, δεν περιορίζονται απλά και μόνο στην παπαγαλίστικη μετάδοση των ψευδών και συκοφαντικών «ειδήσεων» που αφορούν το τρίτο κόμμα της χώρας, και καταγέλαστων σαμαροσκυλικών και δεοντολογικά ανήκουστων σχολίων του τύπου «διαλύεται σιγά-σιγά η....
ναζιστική εγκληματική οργάνωση», αλλά ρίχνουν και… συνθήματα. Το τελευταίο τους, είναι ότι «άρχισε εμφύλιος πόλεμος στη Χρυσή Αυγή».
Και το ερώτημα είναι το εξής: πιστεύουν οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες της ΝΕΡΙΤ ότι μια ζωή θα κυβερνιέται η χώρα από τη συμμορία των συνιστωσών του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος; Αν το πιστεύουν, μ’ αυτό το πλευρό να κοιμούνται…

2 σχόλια:

  1. Πρόταση: Κάθε φορά που αναφέρονται με τρόπο συκοφαντικό, υποτιμητικό και δυσφημιστικό στη Χ.Α. τα δελτία τους, να δέχονται μηνύσεις και αγωγές. Ίσως έτσι συνέλθουν οι κύριοι αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέσα στην Κρατική τηλεόραση μαζεύτηκαν τα ίδια λαμόγια που ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ κατασπαταλουν το δημόσιο χρήμα και κονομάνε με τις πλάτες των αρμόδιων Υπουργών (που βέβαια παίρνουν κι αυτοί το.. παντεσπανάκι τους!) Τελευταίο ΣΚΑΝΔΑΛΟ που πρέπει να απασχολήσει και το Ελληνικό Κοινοβούλιο είναι η ιστορία των τηλεοπτικών δικαιωάτων του Τσάμπιονς Λιγκ όπου η "χρεωκοπημένη" και υπό "εκκαθάριση" Κρατική τηλεόραση συμμετείχε στον διαγωνισμό της ΟΥΕΦΑ προσφέροντας 10 εκατομμύρια ετησίως για την 3ετία 2015-2018 δηλαδή 30 εκατομμύρια ευρώ!!! Την στιγμή που η αμέσως επόμενη προσφορά ήταν στα 12 εκατομμύρια!! ΣΚΑΝΔΑΛΟ πρώτου μεγέθους.. Αλήθεια γι' αυτό απέλυσαν 2500 υπαλλήλους;; Αλήθεια, ξέρουν στην Τρόϊκα ότι υπάρχει "ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ" στην Κρατική τηλεόραση που έχει μεσα περίπου 120 εκατομμύρια ευρώ;; ΠΟΣΟΙ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ;; ΠΟΙΟΙ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ και από τις διαπραγματεύσεις για πανάκριβα τηλεοπτικά δικαιώματα από το Δημόσιο Χρήμα;; Κρύβουν μάλιστα τις διαπραγματεύσεις, κατά μια πληροφορία, για να μην επηρεαστεί από το ΣΚΑΝΔΑΛΟ η ψηφος εμπιστοσύνης την Τετάρτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών