Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 06, 2014

Συνέντευξη - Σταθμός του Νίκου Μιχαλολιάκου: "Μας τρέμουν οι....'δημοκράτες' και δεν μας αφήνουν να πάμε στη Βουλή"


O Αρχηγος της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην εφημερίδα «Ακρόπολη»: Φοβούνται την παρουσία μας στη Βουλή!

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα "Ακρόπολη" από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται παράνομα έγκλειστος με τους υπόλοιπους βουλευτές του Κινήματος.
Παρασκευή απόγευμα. Το καρτοτηλέφωνο του διαδρόμου της πτέρυγας που φιλοξενεί τους άδικα προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής… είναι κατειλημμένο! Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Λαϊκού Συνδέσμου κ. Νικόλαος Μιχαλολιάκος, αποκλεισμένος απ όλα τα ΜΜΕ, δίνει με ξεκάθαρο τρόπο τις θέσεις του κόμματος του σχετικά με τις νέες πολιτικές εξελίξεις, που προέκυψαν από....
την «ελεημοσύνη» για την ψήφο εμπιστοσύνης που ζήτησε η υπό προθεσμία υποτακτική συγκυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου, σε μία συνέντευξη - ποταμό στην εφημερίδα μας.
Ν.Μ.: Θέλω εκ μέρους όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής αλλά και των χιλιάδων στελεχών και μελών μας σε όλη την Ελλάδα να σας ευχηθώ ολόκαρδα κάθε επιτυχία στη νέα εκδοτική προσπάθεια που κάνετε με την έκδοση και Κυριακάτικου φύλλου. Είναι τεράστιο το επίτευγμα σας αφού γνωρίζω πολύ καλά ότι παλεύετε με τα θηρία του συστήματος, όπως άλλωστε και εμείς. Είμαι ο Αρχηγός του 3ου πολιτικού κόμματος στη χώρα μου και είμαι αποκλεισμένος από κάθε δυνατότητα για να επικοινωνήσω με τους 600.000 ψηφοφόρους που μας τίμησαν. Ακόμη και οι δήθεν Νεοδημοκρατικές φυλλάδες  που παριστάνουν τις φιλοπατριωτικές ανήκουν στη γαλάζια καμαρίλα που έχουν εντολή να μην αφιερώνουν στην Χρυσή Αυγή ούτε μονόστηλο. Έχουν καταντήσει υπηρέτες του Βενιζέλου.
«Α»: Κ. Μιχαλολιάκο την Δευτέρα θα ξεκινήσει στη βουλή η συζήτηση που προκάλεσε η συγκυβέρνηση για την ψήφο εμπιστοσύνης. Θα παραστείτε;
Ν.Μ.: Είμαστε προφυλακισμένοι, οι Συναγωνιστές μου κι εγώ όπως πολύ καλά γνωρίζετε με εντολή Σαμαρά και Βενιζέλου. Τα πολιτικά μας δικαιώματα, επειδή προφανώς μπορεί να το ξέχασαν πάνω στην πρεμούρα τους, δυστυχώς γι αυτούς δεν μας τα έχουν στερήσει! Παρ’ όλα αυτά όμως δεν μας επιτρέπουν να ασκήσουμε τα κοινοβουλευτικά μας καθήκοντα ως έχουμε δικαίωμα. Αυτά δεν συνέβαιναν ούτε επί Στάλιν. Φυσικά όλοι οι βουλευτές που παράνομα βρισκόμαστε εντός των φυλακών ζητήσαμε να λάβουμε άδεια όπως προβλέπεται από τον κανονισμό της φυλακής για να ασκήσουμε τα καθήκοντα μας. Δεν θα τολμήσουν όμως να εφαρμόσουν το νόμο. Ξέρουν τι τους περιμένει! Θα συνεχίσουν να εφαρμόζουν τις μεθόδους αποκλεισμού τους σε βάρος της Χρυσής Αυγής και αυτή την φορά.
«Α»: Από τα κομματικά σας έντυπα, από την ιστοσελίδα σας αλλά και από τις διαδικτυακές παρεμβάσεις που κάνει ο Ηλίας Κασιδιάρης έχω διαπιστώσει ότι μιλάτε ανοιχτά πλέον για ωμή προδοσία του Σαμαρά για το όνομα της Μακεδονίας. Γιατί το λέτε αυτό;
Ν.Μ.: Ομιλούμε και για τον Σαμαρά και για τον Βενιζέλο. Έχουν συμφωνήσει στο όνομα αλλά φοβούνται να το πουν στον Ελληνικό λαό. Σε συνεντεύξεις που δίνουν, «στημένοι» δημοσιογράφοι ονομάζουν τα Σκόπια Μακεδονία, και η πολιτική συμμορία της συγκυβέρνησης δεν τολμά να αρθρώσει λέξη διαφωνίας. Σ’ όλα τα διεθνή φόρουμ ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς υπογράφουν συμφωνίες με το κράτος των Σκοπίων που στα έγγραφα φέρουν τον τίτλο Μακεδονία. Κανένα όμως μέσω ενημέρωσης κ. Σπίνο, ενώ το γνωρίζει δεν λέει λέξη. Οι καναλάρχες και οι εκδότες χρωστούν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία και είναι όμηροι των κοινών εκβιαστών που κυβερνούν.
«Α»: Με την δίκη σας τι θα γίνει;
Ν.Μ.: Αν είχα την δυνατότητα θα επέβαλα να γίνει αύριο το πρωί! Τα «παπαγαλάκια» των «λαχανοφυλλαδων» γράφουν ότι εμείς με διάφορους τρόπους κωλυσιεργούμε την διεξαγωγή της. Τους προκαλώ! Να ξεκινήσει η δίκη αύριο το πρωί. Σε δέκα μέρες θα έχει καταρρεύσει η μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία που έγινε ποτέ στην πατρίδα μας σε βάρος ενός νομίμου πολιτικού κόμματος. Βρίσκονται σε πανικό. Μας έκλεισαν φυλακή, καταδιώκουν σε όλη την χώρα τα στελέχη μας, δεχόμαστε δημοσιογραφικό κανιβαλισμό, ακόμη και από τις περιβόητες υποτιθέμενες Νεοδημοκρατικές φυλλάδες και παραμένουμε ακλόνητοι στην τρίτη θέση. Το πιστεύω απόλυτα. Η Χρυσή Αυγή τις επικείμενες εθνικές εκλογές που θα γίνουν πολύ σύντομα θα είναι δεύτερο κόμμα και αξιωματική αντιπολίτευση.
«Α»: Γιατί το λέτε αυτό;
Ν.Μ.: Τα ξένα κέντρα που έδωσαν εντολή στον υπόδουλο Σαμαρά να διαπράξει κάθε τι παράνομο και να μας κλείσει φυλακή έχουν «ετοιμάσει» και το «αύριο». Θέλουν συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ. Επειδή φοβούνται ότι κάτι μπορεί να μην πάει καλά δημιούργησαν και το «Ποτάμι». Ό,τι σχεδιασμούς και να κάνουν κ. Σπίνο, σε αυτούς δεν μπορούν να υπολογίζουν ως συνεργαζόμενους την Χρυσή Αυγή. Η σκευωρία θα τελειώσει. Θα βρεθούμε ξανά στην βουλή και εκεί θα λογαριαστούμε με όλους. Η πατρίδα πρέπει να σωθεί και είναι καθήκον μας να αγωνιστούμε γι αυτό μαζί με όλους τους Έλληνες.
«Α»: Κ. Μιχαλολιάκο σας ευχαριστώ για την συνομιλία που είχαμε.
Ν.Μ.: Εγώ σας ευχαριστώ γιατί είστε, όλοι στην «Ακρόπολη» γνήσιοι Έλληνες. Μαθαίνω τον λυσσαλέο πόλεμο που σας κάνει η συμμορία του Μαξίμου αλλά να γνωρίζετε ότι έχουν οι καιροί γυρίσματα! Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία. Θέλω να κατανοήσετε, ενώ γνωρίζω ότι θέλετε να με ρωτήσετε και άλλα πράγματα, ότι πρέπει να δώσω το καρτοτηλέφωνο που συνομιλούμε και στους άλλους συναγωνιστές μου βουλευτές να επικοινωνήσουν με τις οικογένειες τους. Να μιλήσουν με τα παιδιά τους
«Α»: Να δηλώσετε χαιρετισμούς σε όλους
Ν.Μ.: Σας διαβάζουν και σας εκτιμούν. Καλό βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών