Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 28, 2014

Η αρπαγή της αγέλης των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ από ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ και ο... βοσκός Κουβέλης

Το σύστημα με την εμφάνιση της Χρυσής Αυγής στο πολιτικό προσκήνιο έκρινε σκόπιμο να δημιουργήσει κόμματα "μιας χρήσεως" προκειμένου να χρησιμοποιηθούν κατά περίπτωση και χρονική συγκυρία ως συγκολλητικός κρίκος μεταξύ, φαινομενικά, ανόμοιων κομμάτων που θα συγκυβερνούσαν (π.χ. ΝΔ - ΠΑΣΟΚ).

Η ΔΗΜΑΡ είχε ακριβώς αυτό το ρόλο με το που δημιουργήθηκε. Να είναι η κυματοθραύστης των... αμφιβολιών πασόκων και νεοδημοκρατών για τη "μεγάλη συγκυβέρνηση" και το "άλλοθι" των αριστερών για να στηρίξουν κάτι... εκτρωματικό. Συν τοις άλλοις, η άνοδος της Χρυσής Αυγής όριζε ως αναγκαία συνθήκη για το καθεστώς, τη δημιουργία μεγάλης πλειοψηφίας ώστε ο αντιπολιτευτικός λόγος της Εθνικής Αντιπολίτευσης να έχει όσο τη δυνατόν μικρότερες απώλειες εντός της Κυβέρνησης.

Ο Φώτης Κουβέλης επιλέχθηκε να....
παίξει το ρόλο του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, γνωρίζοντας ότι έχει...."ημερομηνία λήξης". Παρά τις αποτυχίες του και την καταβαράθρωση των εκλογικών ποσοστών ο ίδιος έμεινε γαντζωμένος στην καρέκλα - παρόλο που όλοι οι βουλευτές του ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ!!!! - και σήμερα βλέπουμε έναν θλιβερό επαίτη της εξουσίας να βρίσκεται στα έδρανα μιας - άτιμης - Βουλής και τους βουλευτές του να τους περικυκλώνουν οι επίδοξοι "μνηστήρες"..

Η φωτογραφία είναι της προηγούμενης εβδομάδας και απεικονίζει βουλευτές του ΠΑΣΟΚ(Μωραΐτης - Σηφουνάκης) και του ΣΥΡΙΖΑ (Στρατούλης) να έχουν κάνουν διάλογο με δύο "απροστάτευτα μέλη" της αγέλης της ΔΗΜΑΡ που βλέπουν τον..."βοσκό" τους μπαρμπα - Φώτη να συλλογίζεται και να αγναντεύει την...εξουσία που έχασε.

Αυτή η εικόνα είναι και η αποτύπωση του πώς μεταχειρίζεται το σύστημα αυτά τα κόμματα και πώς οι "αρχηγοί" τους - γαλουχημένοι στη ματαιοδοξία και τον υλισμό - αρνούνται μέχρι τελικής πτώσεως να παραδώσουν την εξουσία με αποτέλεσμα την παρακμή τους και τον...απομονωτισμό τους.

Η "αρπαγή" των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ θα μπορούσε να είναι ένας τίτλος της εικόνας και με την επόμενη να αλλάζει μόνο η λέξη "ΔΗΜΑΡ" και τι θέση της να παίρνει το...."ΠΟΤΑΜΙ" που ήδη γίνεται... ρυάκι!

Υ.Γ.
Η σημειολογία των φράσεων "αγέλης" και "βοσκός" είναι απολύτως ακριβής καθορίζοντας τους βουλευτές ως "πρόβατα" που υπακούν απλά σε εντολές και πηγαίνουν όπου τους... σφυρίξουν οι "αφεντάδες"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών