Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 19, 2014

Γέμισε ακόμη μια φορά Χρυσαυγίτες η Νίκαια, ο Κορυδαλλός και το κέντρο του Πειραιά...Φωτορεπορτάζ από την εθνικιστική εξόρμηση!

Το Σάββατο, 18-10-14, Συναγωνιστές από όλη την περιφέρεια Πειραιώς μαζί με κλιμάκιο Συναγωνιστών από την Δυτική Αττική, πραγματοποίησαν μεγαλειώδη πολιτική - ενημερωτική δράση στις γειτονιές του Κορυδαλλού και ....
της Νίκαιας.

Με αφετηρία τα παλιά γραφεία της Τ.Ο. Νικαίας, οι Συναγωνιστές, πέρασαν από τα κεντρικότερα σημεία των Δήμων Κορυδαλλού και Νίκαιας σε ακτίνα δεκάδων χιλιομέτρων.

Οι πολίτες με την σειρά τους, μας έδειξαν για ακόμη μια φορά πως γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ποιος βρίσκεται πραγματικά στο πλευρό τους και πως δεν σημαίνει τίποτα για αυτούς η καθημερινή, καθεστωτική προπαγάνδα.

Όλοι έσπευσαν να λάβουν το υλικό της δράσης (εφημερίδες - ενημερωτικά φυλλάδια), το οποίο είχε τελειώσει πολύ πριν ολοκληρωθεί η εξόρμηση μας, πάρα την τεράστια ποσότητα.

Η Χρυσή Αυγή δεν υπάρχει στα τηλεοπτικά παράθυρα, μα στην πραγματικότητα της Ελληνικής κοινωνίας, πράγμα το οποίο αποδεικνύουμε καθημερινά σε ολόκληρη την επικράτεια.

Δεν θα αναπαυτούμε και δεν θα κάνουμε ούτε χιλιοστό πίσω μέχρι να ολοκληρώσουμε τον Ιερό σκοπό μας, την Νίκη για την Ελλάδα.
Ακολουθεί πλήρες φωτορεπορτάζ:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών