Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 08, 2014

ΣΥΡΙΖΑ: ΤΟ… ΚΛΟΤΣΟΣΚΟΥΦΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!

Γράφει ο Αντίοχος.

Συνέχεια στα της συνάντησης των συριζαίων Δραγασάκη και Σταθάκη με τον υπουργό Εργασίας της φράου Μέρκελ, Άσμουσεν, δίνει το καθεστωτικό «Βήμα», αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχει περίπτωση ο Άσμουσεν να έκανε το νταραβέρι με τους συριζαίους ως εκπρόσωπος κάποιου «άτυπου κέντρου αποφάσεων» κι όχι απαραιτήτως εκπροσωπώντας την φράου Μέρκελ:

«Παίζει διπλό παιχνίδι: Ο Γιόργκ Άσμουσεν είναι από τη μια υφυπουργός εργασίας της γερμανικής κυβέρνησης, από την άλλη ανεπίσημος εντεταλμένος για το ΣΥΡΙΖΑ κάποιου άτυπου κέντρου αποφάσεων στο Βερολίνο – άγνωστο αν αυτό υπάγεται στην καγκελαρία, το υπουργείο οικονομικών, ή το υπουργείο εξωτερικών. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την απάντηση που έδωσε τη Δευτέρα στην κυβερνητική συνέντευξη τύπου ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου εργασίας Κρίστιαν Βέστχοφ στο ερώτημα, αν ο κ. Άσμουσεν συναντήθηκε «στα κρυφά» πριν δυο περίπου εβδομάδες στη γερμανική πρωτεύουσα με εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ».

Για να μην μπερδεύεται το πράμα, έχουμε να παρατηρήσουμε τα κάτωθι:
Κατ’ αρχάς, η επαφή της φράου και του γερμανικού κατεστημένου με την… γερμανική αριστερή είναι υπαρκτή, κι αυτό αποδεικνύεται 1ον) Από την έγγραφη παραδοχή...
του φον Δημητράκη Ψαρά ότι το συκοφαντικό του πόνημα για την Χρυσή Αυγή χρηματοδοτήθηκε μέσω του –συνεργαζόμενου με τον ΣΥΡΙΖΑ- ιδρύματος Ρόζα Λούξενμπουργκ, από το υπουργείο Εξωτερικών του 4ου Ράιχ, 2ον) Από την δημόσια παραδοχή του εκπροσώπου του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών, ότι μέσω της γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα, γίνεται «παιχνίδι» και με τα κόμματα της αντιπολίτευσης –υπονοώντας βεβαίως τον ΣΥΡΙΖΑ και 3ον) Από την επίσης δημόσια παραδοχή Δραγασάκη, ότι το ραντεβού με τον Άσμουσεν έγινε, αλλά ήταν… «άτυπο».

Από κει και πέρα, είναι πολύ πιθανό –έως σίγουρο- ο Άσμουσεν να λειτουργεί στη συγκεκριμένη περίπτωση ως εκπρόσωπος ευρύτερων δυνάμεων κι όχι μόνον της φράου Μέρκελ. Διότι, ο Άσμουσεν δεν είναι ο πάσα ένας υπουργός της Μέρκελ. Υπενθυμίζουμε, ότι πριν γίνει υπουργός ήταν αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (άρα είναι χωμένος σε μεγάλα κόλπα…) και υπό αυτή του την ιδιότητα έχει συναντηθεί στο παρελθόν επισήμως με τον Τσίπρα. Επίσης, συνάντησε προσφάτως τον Τσίπρα στην κλειστή συνεδρίαση της «ευρωπαϊκής λέσχης Μπίλντενμπεργκ», στη λίμνη του Κόμο. Προφανώς, έχει αναλάβει τον χειρισμό του, για λογαριασμό «ευρύτερων δυνάμεων» (που λέει και το «Βήμα»…).

Ποιες είναι αυτές οι «ευρύτερες δυνάμεις»; Προφανώς οι παγκόσμιοι εξουσιαστές, δηλαδή οι διεθνείς τοκογλύφοι, κλοτσοσκούφι των οποίων είναι ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών