Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 08, 2014

Σοβαρές καταγγελίες από τη Ρ. Μακρή για τον Καμμένο και το κόμμα του: "Συνεργάζεστε με ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και ετοιμάζεστε να ψηφίσετε Πρόεδρο της Δημορατίας"!!

 Το σήριαλ της Ρ. Μακρή τελείωσε στους διαλυμένους Αν.Ελ. του σκαφάτου Προέδρου με μια επιστολή της, ανεξάρτητης πλέον, βουλευτή στην οποία αν κάποιος της διαβάσει προσεχτικά θα κατανοήσει και την πλήρως συστημική στάση μέσω της συνδιαλλαγής τους με τη Χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου.

Διαβάζουμε λοιπόν στην επιστολή της Μακρή τις εξής καταγγελίες για πρώην κόμμα της:
  •     η κοινοβουλευτική ομάδα της 7ης Οκτωβρίου να επιβεβαιώσει τις θέσεις του Κινήματος, που αποφασίστηκαν ομόφωνα σε προηγούμενη κοινοβουλευτική ομάδα, ότι δεν θα παράσχει στήριξη στην Συγκυβέρνηση, ψηφίζοντας τον...... οποιοδήποτε υποψήφιο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ανεξαρτήτως όρων και προϋποθέσεων, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στον Ελληνικό Λαό να εκφράσει την ετυμηγορία του. Τα μέλη αυτής θα απέχουν από οποιαδήποτε αντίθετη θέση και δήλωση που υπονομεύει την κοινή προσπάθεια.  
  •    η κοινοβουλευτική ομάδα της 7ης Οκτωβρίου να διασφαλίσει ότι θα σταματήσει η συνεργασία ορισμένων βουλευτών αυτής με την Συγκυβέρνηση μέσω της υπογραφής τροπολογιών που θίγουν το δημόσιο συμφέρον και υπονομεύουν το έργο της δικαιοσύνης, έστω και εάν μετά την δημόσια κατακραυγή οι υπαίτιοι ανακαλούν την υπογραφή τους εκθέτοντας το κίνημα και υπονομεύοντας την πολιτική εικόνα όλων μας.
Δηλαδή το κόμμα του "πατριώτη" Καμμένου στηρίζει υπογείως τη Χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου με ψήφιση τροπολογιών που αποτελούν το πρόκριμα για τη μεγαλύτερη κωλοτούμπα σύγχρονου πολιτικού με την ψήφιση Προέδρου της Δημοκρατίας και δίνοντας ανάσα ζωής στη χειρότερη και πιο αντεθνική Κυβέρνηση των τελευταίων ετών;!

Δεν το λέμε εμείς. Η Μακρή το .... λέει ευθέως!

Λέτε να κάνει τέτοια ο "σκαφατός" Πρόεδρος για να εξασφαλίσει την παρουσία του στην επόμενη Βουλή;!
Λέτε να συνδιαλέγεται στα.."κρυφά" με τη ΝΔ.. Άλλωστε τα γραφεία τους είναι δύο τσιγάρα δρόμο στην..."πιάτσα Συγγρού"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών