Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 31, 2014

Παθιασμένο μήνυμα του Γ. Λαγού από τις φυλακές: "Θα τους ξεφτυλίσουμε στη Δίκη... Δε λυγίζουμε ΠΟΤΕ απέναντι σε αυτά τα ανθρωπάκια"


Γιάννης Λαγός: Ανυπομονούμε να τους ξεμπροστιάσουμε στην δίκη - ΒΙΝΤΕΟ

Την περασμένη Τετάρτη κατά την διάρκεια της καθιερωμένης ομιλίας στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Αθήνας υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση του άδικα προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγού μέσα από τα κελιά της Τιμής.
Ακολουθεί το αγωνιστικό μήνυμα του Συναγωνιστή Γιάννη Λαγού
Καλησπέρα Συναγωνιστές, είναι μεγάλη μου χαρά και μεγάλη μου συγκίνηση που μιλάω αυτή τη στιγμή με εσάς γιατί είναι από τα ελάχιστα πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε μέσα από την φυλακή.
Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους εσάς, όλους τους άνδρες και τις γυναίκες της Χρυσής Αυγής, τους ξεχωριστούς αυτούς ανθρώπους που δεν......
έχουν υπολογίσει τίποτα μπροστά σε όλη αυτή τη λάσπη που έχει πέσει πάνω στην Χρυσή Αυγή. Θέλω να τους δώσω μόνο μια υπόσχεση και εγώ και όλοι οι Συναγωνιστές που είμαστε μέσα ότι δεν θα κάνουμε πίσω στο παραμικρό. Έχουμε δεχτεί τρομακτικές πιέσεις αυτούς τους 13 μήνες, αλλά σας υπόσχομαι για άλλη μια φορά και σας το λέω αυτό μέσα από την καρδιά μου ότι ο Αγώνας θα είναι νικηφόρος.
Θα ήθελα να ζητήσω κάτι από εσάς. Θα ήθελα το Σάββατο που μας έρχεται να είσαστε και να είμαστε όλοι παρόντες εκεί που πρέπει να είμαστε. Εκεί που δύο δικά μας παιδιά, οι Συναγωνιστές μας άφησαν την τελευταία τους πνοή. Τα παιδιά αυτά ήταν δικά μας και ήταν εκεί. Ερχόντουσαν στα γραφεία μας και πάλευαν για την Ιδέα της Χρυσής Αυγής. Το ελάχιστο που έχουμε να κάνουμε απέναντι σε αυτά τα δύο παιδιά, σ' αυτούς τους δύο Ήρωες τον Μανώλη τον Καπελώνη και τον Γιώργο τον Φουντούλη είναι η δική μας παρουσία το Σάββατο. Πρέπει όλοι να είμαστε εκεί.
Είναι το χρέος που έχουμε να κάνουμε. Ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής καθαγιάζεται με το αίμα αυτών των Ηρώων. Είναι οι Ήρωες της Χρυσής Αυγής, είναι οι άνθρωποι που στάθηκαν δίπλα μας. Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί και πρέπει να ανταποδώσουμε σ' αυτά τα παιδιά, στους Ήρωες μας, αυτό που έκαναν.
Επίσης, θέλω να σας πω, για να μην σας κουράσω, ότι το σαθρό αυτό κατηγορητήριο εις βάρος της Χρυσής Αυγής να είστε σίγουροι ότι θα καταπέσει. Προσωπικά σας το λέω υπεύθυνα, περιμένω πως και πως την ώρα που θα ξεκινήσει το δικαστήριο και ότι θα είμαστε και εμείς εκεί και εκείνη την ώρα να αντιπαρατεθούμε με όλους αυτούς τους ψευδομάρτυρες, με όλους αυτούς τους ξεφτιλισμένους και αηδιαστικούς δικαστικούς, εντός εισαγωγικών το δικαστικούς, που μόνο αυτό δεν είναι, είναι υποχείρια του κάθε Σαμαρά και του κάθε Αθανασίου. Θα είμαστε εκεί και σας υπόσχομαι ότι θα τους ξεμπροστιάσουμε. Θα τους κάνουμε να σκάβουν μεγάλες τρύπες για να μπουν πιο μέσα για να προσπαθήσουν να εξαφανιστούν από προσώπου γης.
Αυτό το κατηγορητήριο το αισχρό που έχουν βγάλει για εμάς, στο οποίο πιάνεται από τα αμνοερίφια τα οποία σφαγιάζονται, στο οποίο αυτός ο Ντογιάκος μιλάει μάλιστα και λέει στο κατηγορητήριο μέχρι και στο πόρισμα που έχει συντάξει το οποίο μας παραπέμπει σε δίκη ότι υπάρχει οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής ακόμα κι αν δεν έχουν βρεθεί όπλα.
Με άθλιες κατηγορίες μας έβαλαν φυλακή, και μας έβαλαν φυλακή προκειμένου να βρουν κάτι εναντίον της Χρυσής Αυγής έψαχναν εδώ και 13 μήνες δεν μπόρεσαν να βρουν το παραμικρό, το γνωρίζετε κι εσείς πολύ καλά. Έχουν ανοίξει όλους τους λογαριασμούς και δεν έχουν βρει ούτε ένα εικοσάρικο να έχουμε πάρει.
Εμείς δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω. Το φρόνημά μας είναι πάρα πολύ υψηλό και σας υπόσχομαι ότι αν τελικά γίνει αυτή η δίκη, γιατί έχω αμφιβολίες αν θα γίνει, θα έρθει το τέλος τους. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο, θέλω να δηλώσω μόνο για άλλη μια φορά ότι είμαι περήφανος για όλους εσάς, τους ξεχωριστούς άνδρες και τις ξεχωριστές γυναίκες. Εσάς όλους που δίνετε αυτόν τον σημαντικό αγώνα, που δεν υπολογίσατε τίποτα, πραγματικά σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου.
Είμαστε όλοι μια γροθιά και αγωνιζόμαστε για την αξιοπρέπεια μας και για την ελευθερία της Πατρίδας μας. Έχετε χαιρετίσματα από τον Χρήστο Παππά, από τον Γιώργο τον Γερμενή, από τον Ηλία τον Κασιδιάρη, από τον Παναγιώτη τον Ηλιόπουλο, από τον Νίκο τον Κούζηλο και φυσικά από τον μπροστάρη μας, τον Αρχηγό και Ηγέτη μας τον Νίκο Μιχαλολιάκο.
Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών