Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 31, 2014

Οι "συνδικαλιστές" της Αστυνομίας..."σκυλάκια" του Σαμαρά και του άεργου Κικίλια!

SAMARAS_KIKILIAS
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  Είναι ντροπή για το σώμα της ελληνικής αστυνομίας που επιτρέπει η ψοφοδεξία να ξεφτιλίζεται καθημερινά από διάφορους αναρχοαριστερούς και λαθρομετανάστες να τείνει χείρα φιλίας σε μια κυβέρνηση που το έφθασε στην οικονομική εξόντωση.

Συνέντευξη (μια απ’ αυτές τις «σούπες» που δεν ενδιαφέρουν κανέναν παρά μόνον τους αστυνομικούς συντάκτες, για να βρουν ύλη να γεμίσουν τις στήλες τους…) έδωσαν οι (καθεστωτικοί) συνδικαλιστές της αστυνομίας (ΠΟΑΣΥ) και των λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας, στην οποία «κατήγγειλαν» τους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών, ότι κωλυσιεργούν με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να μην μπουν ούτε σ’ αυτή τη μισθοδοσία τα αναδρομικά και η κατά το ήμιση μισθολογική αποκατάσταση των ένστολων και ν’ αφήσουν… έκθετο τον φον Αντωνάκη που από το βήμα της Βουλής στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση είχε υποσχεθεί σχετικά.
Στο σημείο αυτό, ένας απόστρατος των Σωμάτων Ασφαλείας που.....
παρευρισκόταν στη συνέντευξη, αγανάκτησε με τη δουλοπρέπεια των στρατευμένων ψευτοσυνδικαλιστών της ΕΛΑΣ και φώναξε: “δεν ήρθαμε εδώ γα να υπερασπιστούμε τον προδότη Σαμαρά”.
Με το που το είπε, σύσσωμοι οι στρατευμένοι στη νουδούλα «συνδικαλιστές» σηκώθηκαν κι έφυγαν, δηλώνοντας ότι «δεν μπορούν να παραβρίσκονται σε μια εκδήλωση που ακούγονται τέτοιες βαριά προσβλητικές και υβριστικές εκφράσεις για το πρόσωπο ενός πρωθυπουργού».
Και βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτονται αυτοί οι σαμαροφύλακες, που σιγοντάρουν τα μέτρα εξαθλίωσης των αστυνομικών που παίρνει ο αγαπημένος τους ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ Σαμαράς! Διαβάστε πως πέρυσι τέτοιον καιρό, μόνοι τους απεκάλυπταν στο καθεστωτικό «Βήμα» πως συνεργάζονταν με τον τότε υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ, όχι για να προωθήσουν κάποια μέτρα ανακούφισης των αστυνομικών, αλλά για να εμποδίσουν την ίδρυση σωματείου αστυνομικών φιλικού προς την Χρυσή Αυγή. Ιδού ο καθεστωτικός συνδικαλισμός, σ’ όλο του το… μεγαλείο:
«Τους τελευταίους μήνες είχε εμφανιστεί μια κίνηση ενστόλων που επεδίωκαν να δημιουργήσουν την επονομαζόμενη «Χρυσή Αστυνομία» ή «Χρυσή Εφεδρεία», την επίσημη παράταξη των ενστόλων υποστηρικτών της ακροδεξιάς οργάνωσης. Η συγκεκριμένη κίνηση των αστυνομικών – κυρίως από τα ΜΑΤ, τις υπηρεσίες Ασφαλείας αλλά και από αστυνομικούς φρουρούς της Χρυσής Αυγής – είχε προκαλέσει την κινητοποίηση μέχρι και του υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Νίκου Δένδια, ο οποίος ύστερα από σχετική «μυστική» ενημέρωση μελετούσε την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου για την κατάργηση παραταξιακών ψηφοδελτίων στις εσωτερικές εκλογές στην ΕΛ.ΑΣ. Θα το έπραττε προκειμένου να αποφευχθεί «διεθνές ρεζίλι» των ελληνικών Σωμάτων Ασφαλείας. Όπως ανέφερε στο «Βήμα της Κυριακής» ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής κ. Χρήστος Φωτόπουλος, «πράγματι υπήρξε μια κίνηση ορισμένων αστυνομικών να δημιουργήσουν ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής η οποία δεν τελεσφόρησε. Ωστόσο αυτός ο κίνδυνος καθόδου της Χρυσής Αυγής στις αστυνομικές εκλογές του περασμένου Μαΐου στην Αθήνα χρησιμοποιήθηκε από άλλους συνδικαλιστές που επιχειρούσαν να ελέγξουν τα αστυνομικά συνδικάτα της πρωτεύουσας». Επιπλέον, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της ΠΟΑΣΥ κ. Νίκος Καραδήμας επισήμανε στο «Βήμα»: «Ο κίνδυνος να εμφανιστεί ο ακροδεξιός σχηματισμός επισήμως μέσα στην Αστυνομία ήταν μεγάλος και ασκούνταν σημαντικές πιέσεις. Υπήρξε μεγάλη κινητοποίησή μας για να αποφευχθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Πρέπει να σταθείτε ιδιαίτερα και σε ορισμένες σελίδες στο Facebook κάποιων που εμφανίζονται ως φίλοι διαφόρων αστυνομικών υπηρεσιών και ουσιαστικά στεγάζουν περίεργες επιδιώξεις. Πρέπει να γίνει ενδελεχής έρευνα σε αυτά που μνημονεύονται εκεί και στις φωτογραφίες, μερικές φορές με όπλα, που αναρτώνται».
Τα συμπεράσματα δικά σας!
(ΥΓ): Είναι λοιπόν ολοφάνερο για ποιο λόγο ο Σαμαράς έχει τους αστυνομικούς «του κλώτσου και του μπάτσου». Αφού είναι δικοί του οι «συνδικαλιστές»…
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών