Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 27, 2014

Ακόμη και από τη φυλακή ο Χρήστος Παππάς σαλπίζει για νέους Αγώνες και ζητά δικαίωση για τους νεκρούς στα βουνά της Βορείου Ηπείρου: "Η Βόρεια Ήπειρος είναι.... Ελληνική - Τότε - Τώρα - Πάντα"


Χρήστος Παππάς: Βόρειος Ήπειρος Γη Ελληνική!

Με εθνικό ενθουσιασμό και παρατεταμένα χειροκροτήματα υποδέχθηκαν οι Βορειοηπειρώτες αδελφοί μας το αγωνιστικό μήνυμα που απηύθυνε στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Πεσόντες του Ελληνο-ιταλικού Πολέμου στα βουνά της Ενιαίας Ηπείρου ο πολιτικός κρατούμενος, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς.

Την εκδήλωση πραγματοποίησε την Κυριακή 26 Οκτωβρίου στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου ο «Εθνικός Σύλλογος Βόρειος Ήπειρος 1914».

Παραθέτουμε το μήνυμα του Συναγωνιστή Παππά:

Αγαπημένοι μου συμπατριώτες, Σας χαιρετώ και σας ευχαριστώ για την πρόσκληση.
Αν και κάποιοι επίορκοι δικαστικοί, και επίορκοι πολιτικοί μου στερούν την δυνατότητα της φυσικής παρουσίας στην εκδήλωσή σας, κρατώντας με παράνομα μαζί με.....
τον Γενικό Γραμματέα Νικόλαο Μιχαλολιάκο και τους υπόλοιπους συναγωνιστές-βουλευτές στα κελιά της Τιμής των Φυλακών Κορυδαλλού, θέλω να γνωρίζετε πως η σκέψη μου είναι μαζί σας.
Η ψυχή μου βρίσκεται στο πλευρό του δοκιμαζόμενου και σκλάβου Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.
Φίλοι και φίλες,
Σας χαιρετώ και μέσω υμών, χαιρετώ κάθε αδελφό μου Βορειοηπειρώτη στην σκλαβωμένη γη της Βορείου Ηπείρου. Στην Χειμάρρα, στο Δέλβινο, στους Αγίους Σαράντα, στο Αργυρόκαστρο, στον Βάλτο, στα χωριά της Δρόπολης, στην Πρεμετή και την Κορυτσά. Όλους τους Έλληνες στην Βόρειο Ήπειρο που αντέχουν, και κρατάνε Θερμοπύλες στην ευλογημένη μα και μαρτυρική γη. Την γη που απελευθέρωσε με τα όπλα ο ένδοξος Ελληνικός Στρατός στο έπος του 1940-1941.
Δεν πρέπει όμως φίλοι μου να λησμονούμε πως τότε, σύμμαχοι στον εναντίον της Ελλάδας αγώνα, σύμμαχοι στην άτιμη ιταλική εισβολή, ήσαν και οι παντοτινοί άτιμοι, οι Αλβανοί. Οι Αλβανοί δεν αλλάζουν ό,τι καθεστώς και να έχουν. Είτε καθεστώς Ζώγου, είτε Ενβέρ Χότζα, είτε Μπερίσα ή Ράμα.
Θα το πω καλοπροαίρετα, όπως ο νέος νόμος ορίζει, και ας λυσσάνε οι ντόπιοι υποτακτικοί της παγκοσμιοποίησης. Αυτοί οι προδοτικά ηλίθιοι ή ηλίθιοι προδότες που επέβαλαν τον αντισυνταγματικό, βλακώδη και εθνοκτόνο, σε τελική ανάλυση, αντιρατσιστικό νόμο. Έναν νόμο όπλο στα χέρια των Αλβανών εισβολέων στην πόρτα μας, για τον ανθελληνικό τους αγώνα.
Οι Αλβανοί λοιπόν δεν αλλάζουν, ό,τι καθεστώς και να έχουν. Είτε κομμουνιστικό, είτε καπιταλιστικό και νατοϊκό. Όπως και τότε, το 1940-41 και πιο πριν, έτσι και σήμερα, τον 21ο αιώνα, η αλβανική βαρβαρότητα είναι δυστυχώς παρούσα. Η Ιστορία η ίδια, η ιστορική έρευνα έχει αποδείξει, καλοπροαίρετα πάντα, πως το πλιάτσικο, η μπαμπεσιά, η αρπαγή, αλλά πριν απ’ όλα ο ανθελληνισμός και το μίσος είναι καταγεγραμμένα στο γονότυπο, στα ψυχικά χαρακτηριστικά αυτού του λαού. Οι Αλβανοί είναι πλασμένοι για την βία και βαρβαρότητα και μόνον γι’ αυτή.
Ενάμισυ χρόνο, έως την φυλάκισή μου τον Σεπτέμβριο του 2013, αγωνίστηκα μέσα και έξω απ’ τη Βουλή για τα δίκαια του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, με επίκαιρες ερωτήσεις, με προτάσεις, με παρεμβάσεις, με κατάθεση νομοθετικών τροπολογιών. Και τώρα ακόμη, μέσα από την φυλακή, αγωνίζομαι μαζί με τους συναγωνιστές μου με ερωτήσεις και παρεμβάσεις.
Πιστέψτε με λοιπόν φίλοι μου, πως όλοι αυτοί –το γνωρίζετε και σεις-, όλοι αυτοί οι ανίκανοι και επικίνδυνοι ταγοί της εξωτερικής μας πολιτικής δεν κάνουν τίποτα. Δεν τους καίγεται καρφί για την Βόρεια Ήπειρο και τους Βορειοηπειρώτες, και με περισσό θράσος, όχι μόνο ψηφοθηρούν αλλά και εκμεταλλεύονται διάφορους αφελείς εξ’ αυτών.
Η πολιτική τους αλητεία και ενδοτικότητα είναι τόσο μεγάλη που, όχι μόνο δεν πράττουν τα στοιχειώδη –μιλώ έστω και για αυτήν την πενιχρή οικονομική συνδρομή, τις κάποιες συντάξεις στους γέροντες Βορειοηπειρώτες-, αλλά σαν πειθήνια όργανα της γερμανικής Μερκελικής Ευρώπης και των Σιωνιστικών Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, στρώνουν κόκκινο χαλί για την εισδοχή της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.  Χωρίς κανένα αντάλλαγμα. Αντάλλαγμα έστω για τα μάτια του κόσμου. Έστω, για να έχουν κάτι να πουν, όταν αυτοί οι Σαμαρο-Βενιζέλοι σε λίγους μήνες θα ζητάνε την ψήφο του Βορειοηπειρώτη.
Έχουν αφήσει την Βόρειο Ήπειρο στο έλεος του Θεού, και μόνο κάπου, κάποτε, ψελλίζουν κάποια λόγια για «Ελληνική μειονότητα» και «γέφυρες φιλίας». Καθυβρίζοντας κατ’ ουσίαν κάθε Βορειοηπειρώτη.
Τους λέμε ΟΧΙ! ΟΧΙ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ!
Παρ’ όλους τους διωγμούς, την πληθυσμιακή αιμορραγία που ο ίδιος ο Σαμαράς θέλησε πριν 25 περίπου χρόνια, παρ’ όλη την πληθυσμιακή αλλοίωση και εξόντωση που μας επιβάλλουν οι Αλβανοί, ο όρος «μειονότητα» είναι απαράδεκτος και μειωτικός.
Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΧΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ

Αγαπητοί μου συμπατριώτες,
Καλούμεθα εμείς σήμερα, οι Έλληνες που δεν έχουμε αλλοτριωθεί από τον τρόπο ζωής και την προπαγάνδα του φόβου και της υποταγής, εμείς που δεν ξεχνούμε, που δεν προδίδουμε και δεν εγκαταλείπουμε την Βόρειο Ήπειρο, εμείς που επιμένουμε, εμείς που νοιαζόμαστε και πιστεύουμε, εμείς που παραμένουμε απροσκύνητοι, καλούμεθα όλοι εμείς, όλοι εσείς, κάθε Βορειοηπειρώτης πατριώτης, να σταθούμε όρθιοι. Να σταθούμε θαρρετοί και όρθιοι. Να βαστήξουμε ορθό το γαλανόλευκο λάβαρο με τον δικέφαλο αετό της Αυτονομίας.
Εμείς, οι Ελληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, μαζί με σας τους ξεροκέφαλους, τους σωβινιστές και γραφικούς –γιατί, αν δεν το γνωρίζετε, έτσι σας αποκαλούν όλοι αυτοί οι κύριοι του κακώς λεγομένου «συνταγματικού τόξου», αυτοί οι ίδιοι που διώκουν κάθε ελεύθερη φωνή, αυτοί που κατηγορούν και διώκουν την Χρυσή Αυγή. Εμείς, εσείς, όλοι μας, όλοι μαζί, «όσοι ζωντανοί» κατά Ιωνα Δραγούμη, πρέπει να κρατήσουμε αναμμένη την φλόγα, να κρατήσουμε ζωντανό το όραμα και να το κάνουμε στόχο ζωής: Την λευτεριά της Βορείου Ηπείρου.
Όραμα που οπωσδήποτε πρέπει να υπάρχει και στην πολιτική. Εμείς είμαστε οραματιστές, και γι’ αυτό είμαστε μαχητές. Δεν είμαστε διεκπεραιωτές, απλοί διαχειριστές της εξουσίας. Δεν θέλουμε τέτοιους ρόλους. Το όραμα και ο συγκεκριμένος αντικειμενικός σκοπός πρέπει να οδηγεί την εξωτερική μας πολιτική. Ετσι πάνε μπροστά τα άξια κράτη. Ετσι πάνε μπροστά τα μεγάλα έθνη. Όραμα σε συνδυασμό με ρεαλισμό, με επιμονή, με σχέδιο και εθνική ηγεσία. Αυτά είναι που θα μπορούσαν να φέρουν τα πρωτα αποτελέσματα στο εθνικό μας θέμα που λέγεται Βορειοηπειρωτικό.
Αταλάντευτη επιδίωξη, με όλα τα μέσα, πρέπει να είναι για μια εθνική ηγεσία, μία: η εφαρμογή του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας.
Αυτονομία στη Βόρειο Ηπειρο - Αυτονομία εδώ και τώρα!
Αυτός είναι ο δρόμος. Αυτό είναι φίλοι μου το καλύτερο σκαλοπάτι για την επίτευξη του ποθούμενου, που δεν είναι άλλο από την απελευθέρωση και ενσωμάτωση της Βορείου Ηπείρου στην Μητέρα Πατρίδα.
Σας θυμίζω πως στην Αλβανία είμαι Persona non Grata, όπως και για κάποιους Νενέκους και σ’ αυτήν την ίδια την Πατρίδα μου είμαι Persona non Grata. Γι’ αυτό δεν είμαι εδώ μαζί σας, γι’ αυτό είμαι φυλακή.
Ο Εισαγγελέας, το ενεργούμενο του Σαμαρά κατ’ ομολογία Μπαλτάκου, Ισίδωρος Ντογιάκος, γράφει τρία σημεία στην πρότασή του, και προτείνει βάσει αυτών να οδηγηθώ ενώπιον δικαστών.
Πρώτον. Ότι είμαι Χρυσαυγίτης, ότι είμαι Εθνικιστής.
Απαντώ: Είναι τιμή μου! Είναι τιμή μου που είμαι Ελληνας Εθνικιστής. Τιμή μου και τιμή σας, η πίστη στην Πατρίδα. Ελλάδα υπεράνω όλων.
Δεύτερον. Ότι συμμετείχα στην διαμαρτυρία εκτός του θεάτρου «Χυτήριο» όπου ένας Αλβανός, δήθεν σκηνοθέτης, σε ένα ομοφυλοφιλικό, εμετικό θεατρικό εξάμβλωμα, καθύβριζε τα ιερά και τα όσια. Καθύβριζε και χλεύαζε τον Θεό μας Ιησού Χριστό και την Παναγία Θεοτόκο.
Απαντώ. Καθήκον μου να διαμαρτυρηθώ, μαζί με άλλους πιστούς. Τιμή μου να ακολουθώ την Πίστη μας. Την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό. Τιμή μου και τιμή σας να αγωνιζόμαστε για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία.
Τρίτον. Γράφει ο Ντογιάκος, και γι’ αυτό θα πρέπει να οδηγηθώ στο δικαστήριο ως διευθυντής και μέλος εγκληματικής οργάνωσης. Τον Σεπτέμβριο του 2013 ως επικεφαλής συγκατηγορουμένων μου βουλευτών, στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής, -αντιγράφω το γραπτό του αυτολεξεί-, «έκλεισαν τα σύνορα της Ελληνοαλβανικής μεθορίου στην θέση Κακαβιά για μία περίπου ώρα αμφισβητώντας τα σύνορα των δύο χωρών».
Απαντώ: Ναι, κύριε Ντογιάκο, και κάθε προσκυνημένε και ουτιδανέ Ντογιάκο, και κάθε δειλό ελληνόφωνο ανθρωπάκι. Αμφισβητώ και συνεχίζω να αμφισβητώ μέχρι την τελική δικαίωση της εθνικής μας υπόθεσης, τα σύνορα της Ελληνοαλβανικής μεθορίου. Ναι, αμφισβητώ! Ναι, τα σύνορα είναι τεχνητά. Για να υπάρχει μεθόριος και σύνορα, θα πρέπει να υπάρχουν κράτη. Ποιο κράτος υπάρχει βόρεια της Κακαβιάς; Δεν υπάρχει κανένα κράτος! Υπάρχει μόνον η Πατρίδα μας, η ψυχή μας, η Αγία Γη της Βορείου Ηπείρου!

Πατριώτες, Με πίστη στον Θεό και την Πατρίδα, και με την δύναμη που μας δίνει η γνώση ότι αυτή η γη δεν παραδίδεται, δεν υποκύπτει, σας καλώ να φανείται δυνατοί στους δύσκολους καιρούς που έρχονται. Με την ευλογία των προγόνων μας που αγωνίστηκαν ασταμάτητα, για αιώνες, με το παράδειγμα του αρχηγού Σπύρου Σπυρομήλιου, των μαχητών του Αγώνα της Αυτονομίας το 1914, με το παράδειγμα όλων των ηρώων που φώναξαν την ιαχή «Αέρα» στην Βόρειο Ηπειρο ενάντια στον κατακτητή.
Παίρνοντας επίσης παράδειγμα και πίστη από τους χιλιάδες μαρτυρικούς πεσόντες και βασανισμένους εγκλείστους του Χοτζικού κομμουνιστικού καθεστώτος,
Σας καλώ ως Ελληνες να αναλογισθείτε πως εκεί, στην Βόρεια Ηπειρο, περιμένουν και πάλι να δουν το χακί, κάποια φαντάσματα της Νίκης. Περιμένουν να δουν και πάλι το χακί οι άταφοι νεκροί μας.
Πέραν όμως από αυτό το σύγχρονο άγος των άταφων νεκρών και ηρώων, που η ύπαρξή τους και μόνο αποτελεί ύβρι που επισύρει οπωσδήποτε την θεία καταδίκη και τιμωρία, υπάρχουν στην Βόρεια Ηπειρο και οι γονείς μας, οι παππούδες μας, αλλά οπωσδήποτε θα πρέπει να αγωνιστούμε για να υπάρξουν και τα παιδιά και τα εγγόνια του μέλλοντός μας.
Θα πρέπει να αγωνιστούμε να κρατήσουμε ζωντανή την Πατρίδα.
Όσο θα υπάρχουν άνθρωποι, αγέρωχοι Ελληνες, όσο θα υπάρχουν νέοι σαν εσάς, θα συνεχίζεται ο αγώνας της Ελευθερίας.Δεν λησμονούμε την Βόρεια Ηπειρο, την γη που έβγαζε πάντα αγωνιστές και ευεργέτες.
Όπως τον Σεπτέμβριο του 2013 στην Κακαβιά, όπως σε κάθε περίσταση και εθνικό προσκλητήριο, έτσι και σήμερα ενώνω την φωνή μου μαζί σας και μέσα από το κελί της φυλακής βροντοφωνάζω μαζί σας:
ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ
Να έχετε πίστη και θάρρος γιατί θα ‘ρθει ο καιρός, όπως και το 1940, που εκεί
ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΕΤΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

1 σχόλιο:

  1. Και η δική μας σκέψη, μα και η ψυχή μας, βρίσκεται κοντά σας νύχτα-μέρα Λεβέντη Αγωνιστή Αρχηγέ ΜΑΣ Νίκο Μιχαλολιάκο, Χρήστο Παππά, Ηλία Κασιδιάρη, Γιάννη Λαγέ, Νίκο Κούζηλε, Παναγιώτη Ηλιόπουλε, Γιώργο Γερμενή. Όλοι μας ευχόμαστε την όσο το δυνατόν γρηγορότερη αποφυλάκισή σας από τα κελιά της Τιμής. Ο Θεός να σας δίνει κουράγιο, δύναμη και υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών