Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 27, 2014

Kontra news: "Φυλλορροεί προς Χρυσή Αυγή η ψοφοδεξιά - Ντόρα και Καραμανλής τελειώνουν τον Σαμαρά!"


Kontra news: Φυλλορροεί προς Χρυσή Αυγή η ψοφοδεξιά - Ντόρα και Καραμανλής τελειώνουν τον Σαμαρά!

Άκρως αποκαλυπτικό είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας για την κατάσταση που επικρατεί εντός των τειχών της ψοφοδεξιάς, η οποία πλέον από «πολυκατοικία», έχει μετατραπεί σε «παράγκα». Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα, η Νέα Δημοκρατία έχει «διακριτικά» παρακαλέσει να «στρογγυλεύονται» τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, ώστε να μην φαίνεται τόσο μεγάλη η κατάρρευσή της. Το πώς γίνεται το «διακριτικό» παρακάλι είναι προφανές: Όποιος δεν......
ακολουθήσει τις εντολές Σταμάτη, πολύ απλά δεν θα πάρει δημοσκοπήσεις του δημοσίου, οι οποίες συντηρούν τις εν λόγω εταιρείας, αποδίδοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.
Παρ’ όλες τις, ομολογουμένως, φιλότιμες προσπάθειες του Σταμάτη, στο Μέγαρο Μαξίμου, πέρα από τα χαλκευμένα στοιχεία, φτάνουν και τα πραγματικά στοιχεία που δείχνουν ότι η ΝΔ καταρρέει, φυλλορροώντας προς την Χρυσή Αυγή, τον ΣΥΡΙΖΑ και τους «αναποφάσιστους». Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα: «Είναι ενδεικτικό ότι προ μηνός και πλέον, ενώ το Μαξίμου είχε αναθέσει σε εταιρεία τη διενέργεια δημοσκόπησης, όταν ήλθαν τα πρώτα αποτελέσματα έδωσε την εντολή να σταματήσει η έρευνα και να μη δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία διότι ήταν αρνητικά».
Τα άσχημα αποτελέσματα, που επιβεβαιώνουν την συνέντευξη Βερναρδάκη, ο οποίος άφηνε ανοιχτό αν θα έρθει η ΝΔ δεύτερη, λέγοντας ότι η Χρυσή Αυγή διαρκώς ενισχύεται, ενώ η ΝΔ καταρρέει, ενεργοποιούν τα εσωκομματικά μέτωπα, προκαλώντας πολλές... ισχιαλγίες στον Σαμαρά. Ήδη είναι πολλά τα στελέχη και οι βουλευτές του αποκόμματος της ψοφοδεξιάς, που με δηλώσεις τους βγαίνουν «εκτός γραμμής», δείχνοντας την δυσαρέσκειά τους απέναντι στον Σαμαρά και ανοίγοντας την συζήτηση για διαδοχή, αμέσως μετά τις εκλογές που αναπόφευκτα θα γίνουν, αμέσως μετά την αποτυχία στην εξεύρεση των 180, με θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους, όπως σημειώνει το δημοσίευμα.
Η Ντόρα Μπακογιάννη και βουλευτές που πρόσκεινται σε αυτήν έχουν πολλάκις εκφραστεί εκτός της γραμμής Σαμαρά, δείχνοντας ότι θα αποτελέσουν την «αιχμή του δόρατος» στον πολιτικό «θάνατο» του φον Αντωνάκη. Πολλοί έγκυροι αναλυτές του «γαλάζιου» στρατοπέδου, θεωρούν ότι μέσα στις διεργασίες πρόκειται να βρεθεί και ο «κουρασμένος», παρότι δεν θα το παραδεχτεί σε καμία περίπτωση. Ενδεικτικές του τι συμβαίνει είναι και οι δηλώσεις του υπουργού Παυλόπουλου, ο οποίος δήλωσε ευθαρσώς ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο, διαλύοντας έναν από τους βασικούς μύθους του Σαμαρά.
Ο Σαμαράς πλέον μετράει μέρες και συνεχώς χάνει από δίπλα του στελέχη που άλλοτε τα θεωρούσε έμπιστα. Ακόμα και τον αρχισκευωρό Δένδια, άδειασε ο Σαμαράς τις προάλλες, κατονομάζοντάς τον ως ανίκανο σε υπαγορευμένο δημοσίευμα σαμαρικής εφημερίδας. Θα προσπαθήσει να κρατηθεί στην εξουσία μέχρι την τελευταία μέρα, ελπίζοντας στο αναπάντεχο, αλλά πλέον είναι μόνος και χωρίς ελπίδα, αφού τον έχει εγκαταλείψει ακόμα και η Μέρκελ. Ο μόνος φίλος που του έχει απομείνει είναι ο Δαυίδ Χάρρις, όμως η επιρροή του δεν είναι αρκετή, για να διατηρήσει στην εξουσία το πολιτικό «πτώμα» του Σαμαρά.
Είναι, λοιπόν, βέβαιο ότι ο Σαμαράς με δάκρυα στα μάτια, θα φτάσει μέχρι τις διαδικασίες για την εκλογή του ΠτΔ και μετά θα τον πετάξουν στην εσωκομματική «αρένα», για να τον τελειώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών