Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 05, 2014

Αυτός είναι ο "δεξιός" - πατριώτης Καμμένος..."Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία διακυβέρνησης με το ΣΥΡΙΖΑ"

Έχουμε μπει ως γνωστόν σε προεκλογική περίοδο - όσο και να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους κάποιοι ότι δεν πάμε σε εκλογές - και όλοι ετοιμάζονται να... πείσουν τον "πάντα ευκολόπιστο και πάντα προδομένο" ελληνικό λαό για τις προθέσεις τους.

Ο "σκαφάτος" Πρόεδρος λοιπόν, που οσονούπω θα μείνει μόνο με το... κότερο, αφού διαπίστωσε μετά τις ευρωεκλογές ότι οι "πατριωτικές" ψήφοι του πήγαν όλες κατά... Χρυσή Αυγή, έριξε άγκυρα στα....Αριστερά και σε κάθε του συνέντευξη δε διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για την προοπτική διακυβέρνησης της Χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ με τις... δικές του ψήφους.

Στη συνέντευξή του λοιπόν στο site newpost.gr ο Πρόεδρος των Αν.Ελ. δηλώνει με... περισσή άνεση ότι....
θα συγκυβερνήσει άνετα με το ΣΥΡΙΖΑ και όχι με την "ανοχή" του αλλά ως σημαίνον τμήμα του!!!

Δηλαδή με λίγα λόγια ο "πατριώτης" - "δεξιός" Καμμένος του "Πατρις - Θρησκεία - Οικογένεια", έννοιες τις οποίες καταπατά με κάθε τρόπο το ροζ συνονθύλευμα της Κουμουνδούρου, δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στους ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ προσδοκώντας σε ψήφους των.....πατριωτών!!!

Μήπως καλύτερα να μετονομάσει το κόμμα του σε Αν(Θ)Ελ(ληνες) για να ταιριάζει με το νέο του... πολιτικό σταθμό..;!;!

Διαβάστε επί λέξει τι δηλώνει:
  

Με τον ΣΥΡΙΖΑ τι συμβαίνει; Μετά τις εκλογές του 2012 έδειχνε να είστε πιο κοντά. Απομακρύνεστε;

«Με τον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουμε να έχουμε έναν έντιμο πολιτικό διάλογο. Συμφωνούμε σε αρκετά και εγώ θα σας έλεγα ότι βρισκόμαστε πιο κοντά από ότι ήμασταν μετά τις εκλογές του 2012. Αν δει κανείς τις θέσεις του Αλέξη Τσίπρα στην έκθεση της Θεσσαλονίκης, θα διαπιστώσετε  ότι περιέχονται πολλές θέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Όπως η μετατροπή του Παρακαταθηκών και Δανείων σε τράπεζα για την ανάπτυξη, σαν κύρια βάση του μηχανισμού που θα οδηγήσει στην ανάπτυξη αύριο. Στα θέματα της μετανάστευσης, από εκεί που μιλούσαν για άδεια παραμονής σε κάθε μετανάστη, τώρα μιλάνε για αναστολή της συνθήκης του Δουβλίνου. Στα εθνικά θέματα υπήρχαν πράγματι μεγάλες διαφορές και αυτά για εμάς ήταν κόκκινες γραμμές. Αλλά τα ακραία στελέχη, όπως αυτά που μιλούσαν για το όνομα της Μακεδονίας, απομονώθηκαν από την ηγεσία τους. Θα έλεγα λοιπόν ότι είμαστε πιο κοντά. Αυτό φάνηκε και από τις κοινές πορείες που είχαμε για το θέμα της ΔΕΗ, των αιγιαλών… Την επόμενη εβδομάδα θα επισκεφτώ τον κ.Τσίπρα και θα του καταθέσω την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τα κόκκινα δάνεια και ελπίζω ότι εκεί θα υπάρχει μία συμπόρευση. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είμαστε σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, όμως στο όνομα της δημιουργίας ενός μετώπου και μιας διακυβέρνησης που ο ένας θα σέβεται τις κόκκινες γραμμές του άλλου, για να μπορέσουμε να οδηγήσουμε τη χώρα σε μια νέα πορεία, θα συμπέσουμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών