Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 18, 2014

ΙΔΟΥ ΠΟΙΑ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΙ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΝΥΝ ΝΕΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ: “ΜΗΠΩΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑ ΝΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ” ΛΕΕΙ Η “ΣΕΛΗΝΗ” Ε. ΚΟΥΡΚΟΥΛΑ

wpid-20141018101145 (1)Μιλώντας τόσο απαξιωτικά για τους Έλληνες, συγκρίνοντάς μας με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, έναν από τους απατεώνες – όχι πολιτικούς απατεώνες και άλλα τέτοια όμορφα – ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ με την ποινική διάσταση, κλεφτοπασόκους, που έτυχε να συλληφθεί για να καλυφθεί ο Σημίτης και άλλοι κλεφτοπασόκοι, αναρωτιέσαι τι γνώμη να έχει για εκείνη και τους άλλους ομοίους της.
“Κάθε Έλληνας ήταν ένας μικρός – μικρός Τσοχατζόπουλος” είπε η… τσοχατζοπούλου της υποκριτικής, το κλασικό δείγμα της διεφθαρμένης νομενκλατουρας που ρημάζει τον λαό και την πατρίδα, ενδεδυμένη το ρούχο της “εθνομητέρας”… (Αν υπάρχει τέτοιος όρος…)
Αυτή και οι όμοιοί της που....
βγαίνουν κάθε τόσο και λένε για τους “διεφθαρμένους Έλληνες” όπως ο Παπανδρέου, ή ο “μαζί τα φάγαμε” Πάγκαλος και άλλοι ίδιοι είναι η κακοδαιμονία της Ελλάδας.
Η άθλια συμμορία των διεφθαρμένων που γίνονταν ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, υπουργοί, διοικητές και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, μόνο και μόνο επειδή είχαν μια κομματική ταυτότητα.
Επειδή αυτοί ανδρώθηκαν μέσα στην μπόχα της διαφθοράς τους, θεώρησαν βέβαιο ότι όλοι οι Έλληνες ήταν διεφθαρμένοι σαν το βρωμερό περιβάλλον τους.
Όπως η δήλωση του Παπανδρέου περί “διεφθαρμένων Ελλήνων”, την ώρα που χανόταν η χώρα από τις ανοησίες του.
Κρατήστε λοιπόν τους χαρακτηρισμούς σας κυρία “σελήνη” της μηντιακης παρακμής, για τα μούτρα σας και τις παρέες σας. Τους κερδίσατε δικαιωματικά.
Υ.Γ. Σελήνη αγαπά Αλέξη. Αλέξης μικρός Τσοχατζόπουλος….

2 σχόλια:

  1. Η Κούρκουλα, γνωστή κνήτισα κατά την νεότητα της, προσεχώρησε στο ανθελληνικό ΠΑΣΟΚ του Σημίτη. Τα τρία αδέλφια της, επίσης γνωστοί κομμουνισταί, είναι οι Δημήτρης Κούρκουλας, διπλωμάτης και νυν υφυπουργός Εξωτερικών, Άλκης Κούρκαλας, καθεστωτικός δημοσιογράφος στην εισέτι τουρκοκρατούμενη Κωνσταντινούπολη και ο διαβόητος Θανάσης Κούρκουλας, ηγετικό στέλεχος του ANTΑΡCIA και δημιουργός του « σχολείου μεταναστών».
    Σύζυγος της γκιόσας ο Διονύσης Παναγιωτάκης συνεταίρος του εγκληματία Δημήτρη Κοντομηνά και προσφάτως ιδιοκτήτης του ACTION24 και φίλα προσκήμενος στον προγάστωρα Ευάγγελο Βενιζέλο.
    Από που τα χρήματα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι είπε ρε η αηδιασττική σκατόφατσα;
    Απο τον εαυτό τους κρίνουν τα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών