Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 18, 2014

Ποιον νομίζει ότι κοροϊδεύει ο Σταμάτης; Άλλη μία μαϊμού δημοσκόπηση από τα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου


Ποιον νομίζει ότι κοροϊδεύει ο Σταμάτης; Άλλη μία μαϊμού δημοσκόπηση από τα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου

"Αξιοπιστία": Πριν τις ευρωεκλογές η Metron Analysis έδινε την ΝΔ πρώτο κόμμα και στην Χρυσή Αυγή 4,3% - Τελικά πήραμε 9,4%

Πριν από ένα μήνα και συγκεκριμένα στις 12 Σεπτεμβρίου είχε εκδοθεί δημοσκόπηση της Metron Analysis για την εφημερίδα «Παραπολιτικά». Τα αποτελέσματά της τα είχε προβλέψει ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, μιλώντας στις 28 Αυγούστου, στην πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής.
Σήμερα βγήκε άλλη μία δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας, για......
την ίδια εφημερίδα που εκδίδεται στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου, στην οποία φαίνεται πεντακάθαρα πως σχεδιάζουν να συγκρατήσουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, υπακούοντας στις εντολές Σταμάτη, να μην ξεπεράσει το 6% δημοσκοπικά.
Το πρώτο, αλλά παλιό, κόλπο είναι να αφαιρούνται ποσοστά από την Χρυσή Αυγή και να μπαίνουν στην αδιευκρίνιστη ψήφο, η οποία στην συγκεκριμένη δημοσκόπηση φτάνει το 28%. Το δεύτερο κόλπο είναι να αφαιρούνται ψήφοι από την Χρυσή Αυγή και να προστίθενται στα διάφορα αναχώματα που έχει φτιάξει το σύστημα για την αναχαίτισή της. Έτσι βλέπουμε «άνοδο» των διαλυόμενων ΑΝΕΛ και του ανύπαρκτου Καρατζαφέρη. Το τρίτο είναι να «φουσκώνουν» τα ποσοστά της ΝΔ, για να μην φανεί η κατρακύλα της.

Το πόσο αξιόπιστη είναι η εν λόγω εταιρεία φαίνεται με μία σύγκριση των δημοσκοπήσεων της πριν τις ευρωεκλογές και του πραγματικού αποτελέσματος. Τότε είχε πρώτη τη ΝΔ και στην Χρυσή Αυγή έδινε 4,3%.
Τελικώς η ΝΔ έχασε πανηγυρικά τις εκλογές και η Χρυσή Αυγή πήρε 9,7%. Τότε πάλι έβγαζε την Χρυσή Αυγή πέμπτη, πίσω από Ποτάμι και ΚΚΕ και τελικώς βγήκαμε τρίτοι. Θυμίζουμε την δημοσκόπηση της Metron Analysis στις 3 Μαΐου: "Συγκεκριμένα, η ΝΔ βρίσκεται μπροστά στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές συγκεντρώνοντας το 20,6% έναντι 20% του ΣΥΡΙΖΑ και ακολουθούν το Ποτάμι με 7,8%, το ΚΚΕ με 4,8% η ΧΑ με 4,3%, η Ελιά με 4,2%, οι ΑΝΕΛ με 3,7% η ΔΗΜΑΡ με 1,6%, το ΛΑΟΣ με 1,4% και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1%."
Η ΝΔ υπέστη μία δεινή ήττα με τον ΕΝΦΙΑ, που κατά γενική ομολογία προκάλεσε την δημοσκοπική κατάρρευσή της. Πριν προλάβει ακόμα να συνέλθει ήρθε το τέλος της προπαγάνδας περί «εξόδου από το μνημόνιο», που έχει προκαλέσει νέες τεράστιες απώλειες, παρά το γεγονός ότι στήθηκε μία Χρυσαυγιάδα από το υποχείριο του Σαμαρά για να καλύψει το στραπάτσο. Όλα αυτά, για τα Παραπολιτικά, δεν έχουν καμία σημασία, αφού η ΝΔ φαίνεται να ανεβαίνει (!) παρά την δεινή ήττα της σε όλα τα επίπεδα, γεγονός που φανερώνει τα χαλκεία.

Στην συγκεκριμένη, λοιπόν, δημοσκόπηση που προκαλεί το γέλωτα, η Χρυσή Αυγή είναι πέμπτη (!), πίσω από «Ποτάμι» και ΚΚΕ, ενώ άνοδο εμφανίζει η ΝΔ, οι ΑΝΕΛ και ο Καρατζαφέρης. Το αστείο της όλης υποθέσεως είναι ότι η Χρυσή Αυγή «πέφτει» την ίδια ώρα που ο Αρχηγός της, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, είναι τρίτος καταλληλότερος για πρωθυπουργός, τριπλασιάζοντας το ποσοστό του από την αντίστοιχη μέτρηση του Φεβρουαρίου και όντας σε συνεχή άνοδο, όπως φαίνεται και στο γράφημα.

Δεν θα σχολιάσουμε τίποτε άλλο, άλλωστε κοντά είναι οι εκλογές και τότε θα τελειώσουν τα χαλκεία. Τότε οι δημοσκόποι θα κρύβονται για να μην τους γίνει ερώτηση για την παταγώδη αποτυχία τους, η οποία πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από το ότι «ο κόσμος δεν απαντάει». Ο κόσμος δεν απαντάει, γιατί είστε ψεύτες, κύριοι! Ο Λαός θα απαντήσει στην κάλπη καταβαραθρώνοντας τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, της κλεπτοκρατίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών