Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 12, 2014

Οι μπολσεβίκοι του ΚΚΕ «επαναστατούν» με χορηγό την Alpha Bank!


Οι μπολσεβίκοι του ΚΚΕ «επαναστατούν» με χορηγό την Alpha Bank!

Στον πλέον δεινό καπιταλιστή έχει μετατραπεί η «αγωνιζόμενη» ηγεσία του κομμουνιστικού κόμματος, η οποία μετά την παράνομη πώληση του 902, κάνει μπίζνες με τους τραπεζίτες, με ολοσέλιδες καταχωρήσεις στο ιδεολογικό όργανο του κόμματος τον «Ριζοσπάστη».
Μετά από δεκαετίες εξαπάτησης των εργαζομένων, τους οποίους εκμεταλλευόταν το ΚΚΕ προκειμένου να κλείνει επωφελείς συμφωνίες η συνδικαλιστική του κλίκα με τους ολιγάρχες του πλούτου, τα ορφανά του Μαρξ αδυνατούν πλέον να προσποιούνται τον φιλολαϊκό χαρακτήρα. Οι σκληρές συνθήκες της «ελεύθερης» αγοράς, υποχρεώνουν τους ιδεολόγους του κομμουνισμού σε άτακτη υποχώρηση, πλην όμως απαραίτητη προκειμένου να κατορθώσει το κόμμα να συνεχίσει τον πλουτισμό του, σε βάρος των εναπομεινάντων κορόιδων.
Η ολοσέλιδη καταχώρηση τράπεζας στο οπισθόφυλλο του «Ρίζου», είναι......
αρκούντως ενδεικτική της νέας ιδεολογικής γραμμής του Περισσού. Επί της ουσίας, πρόκειται για μια ιστορικής σημασίας αναπροσαρμογή στόχων του διεθνούς μπολσεβικισμού, καθώς οι «προλετάριοι» έστρεψαν επιδεικτικά την πλάτη τους στις στομφώδεις κομμουνιστικές διακηρύξεις. Η αλλαγή πλεύσης της ηγεσίας του κομμουνιστικού κόμματος, έρχεται άλλωστε δίκην μιας ετεροχρονισμένης ταύτισης με τα άλλοτε μέλη του κόμματος και των παρα-οργανώσεών του, τα οποία από τον «επαναστατικό» μαρξισμό διάβηκαν τη γέφυρα του κρατικοδίαιτου φιλελευθερισμού. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν πασίγνωστοι πολιτικοί, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, τραγουδιστές κλπ.
Κάθε άλλο παρά τυχαία λοιπόν, εργαζόμενοι και άνεργοι αποστρέφονται μετά βδελυγμίας τις κομμουνιστικές φανφάρες, από την στιγμή που διαπιστώθηκε η μεταπολιτευτική απάτη που ακούει στο όνομα ΚΚΕ. Η πλειοψηφία των σκληρά δοκιμαζόμενων συμπατριωτών μας, αναγνωρίζει ανοιχτά πια, πως η πολιτική δύναμη που εκφράζει τα συμφέροντα των φτωχών λαϊκών στρωμάτων είναι μονάχα ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή. Χωρίς εξαρτήσεις και χορηγούς, αλλά με την ανυπέρβλητη δύναμη της στήριξης του Ελληνικού Λαού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών