Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 12, 2014

Ράπισμα στα μούτρα των ανθελλήνων... Στρατός - Αστυνομία και Εκκλησία οι θέσμοι που εμπιστεύονται οι ΈΛΛΗΝΕΣ...Οσονούπω και η Χρυσή Αυγή!



σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα αλάνθαστα ένστικτα είναι αυτά που οδηγούν τους ανθρώπους να εμπιστεύονται και να "αφήνονται" σε θεσμούς.Έτσι και στην περίπτωση του Έλληνα, το ξίφος/όπλο, η στολή και το ράσο είναι τα ισχυρότερα σύμβολα που τον συνδέουν με την Ψυχή του και λειτουργούν ως τα ασφαλέστερα καταφύγια για την Ελπίδα και την Πίστη του..
Η μόνη πολιτική Δύναμη που ασπάζεται τα παραπάνω είναι ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή. Αρκεί να θυμηθεί κάποιος ένα από τα κυριότερα συνθήματά μας:
"Λαός- Στρατός - Εθνικισμός"!
 
Στα «τάρταρα» η δημοτικότητα κομμάτων και «νταβατζήδων» - Καταρρέει η αποδοχή της Δικαιοσύνης από την δράση του περιβάλλοντος «Μπάμπη»
Δημοσκόπηση ενδεικτική της καταστάσεως που επικρατεί στην Ελληνική Κοινωνία δημοσίευσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» και διενεργήθηκε από την Public Issue. Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, ο Ελληνικός Λαός διατηρεί σταθερή την εμπιστοσύνη του στους πατροπαράδοτους θεσμούς του Ελληνικού Στρατού, της Αστυνομίας και της Εκκλησίας, παρά την....
εκτεταμένη επιχείρηση αποδόμησής τους από τους εθνομηδενιστές, τους μνημονιακούς, τους ραγιάδες και τους προδότες.
Σύμφωνα με την δημοσκόπηση το υψηλότερο ποσοστό αποδοχής και εμπιστοσύνης απολαμβάνει ο Ελληνικός Στρατός με 80%, με την ΕΛ.ΑΣ. να βρίσκεται στο 70% παρά τις φιλότιμες προσπάθειες Δένδια. Στην συνέχεια ο Λαός τοποθετεί τον… εαυτό του με 67%, πιστεύει δηλαδή στην δύναμη της συλλογικότητας του Ελληνικού Έθνους, ενώ τέταρτη έρχεται η Εκκλησία με 57%, παρά την επικράτηση εθνομηδενιστικών κύκλων στους κόλπους της. Στο αντίποδα βρίσκονται τα κόμματα με μόλις 11% (το ίδιο ποσοστό δηλαδή με τους σαμαροβενιζέλους) και οι τηλεόραση – εφημερίδες των νταβατζήδων με ποσοστό 13%. Η σύμπτωση των δύο παραπάνω ποσοστών, προφανώς δεν είναι τυχαία, αφού κανείς εμπιστεύεται τα κόμματα της κλεπτοκρατίας μόνο αν έχει το IQ για να πιστεύει τους «Πρετεντέρηδες».

Αξιοσημείωτη είναι η κατακόρυφη πτώση της εμπιστοσύνης του Λαού στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Η Δικαιοσύνη πάντα απολάμβανε μιας κάποιας (έστω και όχι τόσο μεγάλης όσο του Στρατού) εμπιστοσύνης από τους Έλληνες. Η δράση του παραδικαστικού κυκλώματος του «Μπάμπη» σε συνδυασμό με προκλητικές αποφάσεις σχετικά με χρηματιστήριο, Energa και άλλα πολλά, έχουν οδηγήσει το θεσμό σε απαξία, με αποτέλεσμα να έχει μόλις 49%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών