Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 14, 2014

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ, ΜΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ» ΚΑΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ» ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ;

mudik-lebaran-di-bangladesh-1
Η παρακάτω είδηση προέρχεται από την Μάλτα:
«Μία εύπορη οικογένεια από τη Μάλτα ίδρυσε και χρηματοδότησε εξ ιδίων πόρων οργάνωση για την διάσωση μεταναστών που επιχειρούν να εισέλθουν παράνομα στην Ευρώπη από τις βόρειες ακτές της Αφρικής, κυρίως για να ξεφύγουν από την κόλαση των πολυετών αιματηρών συγκρούσεων στη Συρία και το Ιράκ.
Όπως γράφει το βρετανικό BBC η οικογένεια Κατραμπόνε συνέβαλε στην διάσωση περίπου 3.000 ανθρώπων – ανάμεσά τους πολλά γυναικόπαιδα και ηλικιωμένοι -, που κόντεψαν να θαλασσοπνιγούν αναζητώντας μια καλύτερη ζωή.
Ο Κρίστοφερ, η Ρετζίνα και η  Μαρία Λουίζα Κατραμπόνε ξόδεψαν περίπου....
2 εκατομμύρια ευρώ από την οικογενειακή περιουσία τους για την λειτουργία της οργάνωσης «Υπεράκτιος Σταθμός Βοήθειας Μεταναστών» (MOAS).
Μέσω του MOAS έχει προσφερθεί βοήθεια στη μεταφορά προσφύγων είτε μέσω ιταλικών πλοίων είτε μέσω του «Φοίνικα» («Phoenix»), της θαλαμηγού αυτής της πλούσιας οικογενείας από τη Μάλτα…».
Οι Μαλτέζοι «αλληλέγγυοι, λοιπόν, ξόδεψαν 2 εκατομμύρια κι έβαλαν τους λαθρομετανάστες στη θαλαμηγό τους, δηλαδή στο δεύτερο σπίτι τους. Οι συριζαίοι, κουκουέδες, ΜΚΟέδες και λοιποί «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» -πάντα με το… στόμα-, που εισπράττουν σωρηδόν τα εκατομμύρια των κρατικών επιχορηγήσεων, πότε θα πάρουν τους λαθρομετανάστες στα σπίτια τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών