Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 25, 2014

Αυτοί είναι οι "δημοκράτες".. Το ΒΗΜΑ προστάζει την επίσπευση της εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας κατά ένα μήνα ώστε να προλάβουν οι άθλιοι την απελευθέρωση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής!!!!

5380183_orig
Γράφει ο Αντίοχος

Την προηγούμενη Κυριακή, το πάντα καλά πληροφορημένο (εκ των έσω…) καθεστωτικό «Βήμα» σε δημοσίευμά του με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Πολιτικές επιπλοκές από τη δίκη της Χρυσής Αυγής» ανέφερε τα εξής: «Η ηγεσία της Δικαιοσύνης έχει ήδη ενημερώσει την κυβέρνηση ότι στα τέλη Φεβρουαρίου αποφυλακίζονται ο Ν. Μιχαλολιάκος και τα πρωτοπαλίκαρά του Χρ. Παππάς και Ι. Λαγός που συμπληρώνουν το ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης στις φυλακές Κορυδαλλού. Το μήνυμα της ηγεσίας της Δικαιοσύνης είναι σαφές: Αν η κυβέρνηση επιθυμεί να παραμείνουν έγκλειστοι όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία εκλογής Προέδρου, αλλά και.....
οι πιθανές πρόωρες εκλογές, τότε η διαδικασία αυτή θα πρέπει να επισπευσθεί τουλάχιστον για έναν μήνα».
Μια βδομάδα μετά, το «Βήμα» επανέρχεται στο θέμα, σε ανάρτηση με τίτλο «Κλειδί» για τους 180 η πρώτη ψηφοφορία» και αποκαλύπτει ότι ο αλήτης-προδότης-Σαμαράς (όπως τον αποκαλούσαν οι οπαδοί της ΝΔ το 1993…) και η κλίκα του ετοιμάζουν επίσπευση των διαδικασιών εκλογής προέδρου της «δημοκρατίας» τους (τέτοια που είναι να την χαίρονται!) κατά έναν μήνα, προφανώς κατόπιν των συστάσεων της παραδικαστικής παράγκας της Μυτιλήνης. Ιδού: 
«Στο πρωθυπουργικό γραφείο υπάρχει εισήγηση, αλλά ακόμη δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση, να επισπευσθεί η διαδικασία εκλογής κατά έναν μήνα και αντί για τα μέσα Φεβρουαρίου να ξεκινήσει η πρώτη ψηφοφορία τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου, ώστε η τρίτη ψηφοφορία να γίνει στις 27 Ιανουαρίου. Η τελική απόφαση θα ληφθεί από τους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο, αφού πρώτα υπάρχει σαφής εικόνα από τους πιστωτές για την επόμενη φάση της ελληνικής οικονομίας, με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει συμφωνία. Ηδη πολλοί υπουργοί, όπως π.χ. ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Μάκης Βορίδης, τάσσονται υπέρ της επίσπευσης των ψηφοφοριών».
(ΥΓ) 1: Είμαι πολύ περίεργος να δω με τι τρόπο θα το παρουσιάσουν – με τι δικαιολογία θα κάνουν την επίσπευση… Προφανώς αυτό ψάχνουν, γι’ αυτό «δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση»!
(ΥΓ) 2: Μα γιατί φοβούνται οι άθλιοι των Αθηνών; Αφού η Χρυσή Αυγή… καταρρέει, όπως μας βεβαιώνουν και οι «δημοσκοπήσεις» των εταίρων τους; Ή μήπως κοροϊδεύουν την  κοινωνία, γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι η Χρυσή Αυγή είναι ισχυρότερη από ποτέ;
(ΥΓ) 3: Προσοχή στην τρεμούλα του φον Αντωνάκη! Μπορεί να του προκαλέσει πάλι καμιά κρίση… ισχιαλγίας, όπως τότε τον Δεκαπενταύγουστο που τον είχαν εξαφανίσει για μια ολόκληρη βδομάδα και χαπακωνόταν με τη… σέσουλα. Για να του περάσει η… ισχιαλγία!
(ΥΓ) 4: Η στιγμή που ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής θα περνάει το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού προς τα έξω, θα σημάνει την αρχή του τέλους του καθεστώτος των σάπιων! Κι αυτό το ξέρουν οι σάπιοι καλύτερα απ’ τον καθέναν, γι’ αυτό… επισπεύδουν. Αλλά, όσο κι αν επισπεύσουν, το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών