Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 25, 2014

Καθημερινές οι σφαλιάρες της Μπακογιάννη στον Σαμαρά: Δεύτε τελευταίον ασπασμόν!


Καθημερινές οι σφαλιάρες της Μπακογιάννη στον Σαμαρά: Δεύτε τελευταίον ασπασμόν!

Η αμφισβήτηση της Ντόρας Μπακογιάννη απέναντι στον νυν κομματικό και κυβερνητικό προϊστάμενό της Αντώνη Σαμαρά γίνεται πλέον σε σχεδόν καθημερινή βάση, με προφανή σκοπό να είναι ετοιμοπόλεμη για την επόμενη ημέρα μετά την εκλογική συντριβή της Ν.Δ. Στην «Καθημερινή της Κυριακής» η Μπακογιάννη έδωσε συνέντευξη κι όλο το ενδιαφέρον περί των εσωκομματικών της Ν.Δ βρίσκεται προς το τέλος της, όπου υπάρχουν οι εξής ερωταπαντήσεις:
«- Πριν από καιρό είχατε επισημάνει ότι η Νέα Δημοκρατία είναι σχεδόν «μικρό κόμμα». Ο χαρακτηρισμός αυτός, σας διαβεβαιώ, είχε προκαλέσει έντονη ενόχληση.
-Το πρόβλημα είναι αν είπα ότι η Ν.Δ είναι μικρό κόμμα ή γιατί η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη δεν συνομιλεί πια με το 50% των παραδοσιακών ψηφοφόρων της;
-Δεν συνομιλεί, κ. Μπακογιάννη, λόγω της κρίσης και της.....
οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζεται.
-Φταίει μόνο η κρίση ή και εμείς πρέπει να εντοπίσουμε στον πολιτικό μας λόγο τις ελλείψεις του και να ξαναβρούμε την ταυτότητά μας, καλύπτοντας κοινωνικές ομάδες που σήμερα νιώθουν πολιτικά ορφανές; Η Ν.Δ είναι και σήμερα η πολιτική δύναμη που έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο και στο μέλλον. Η ειλικρινής αυτοκριτική είναι προϋπόθεση εκείνων των αλλαγών που θα φέρουν την επιτυχία.
-Με τον πρωθυπουργό έχετε επικοινωνήσει για να του μεταφέρετε τους προβληματισμούς σας;
-Όχι, κ. Τερζή».
Τα «καρφιά» της Μπακογιάννη κατά του Σαμαρά είναι κάτι παραπάνω από φανερά. Οι «ελλείψεις» στον πολιτικό λόγο της Ν.Δ, το να βρεθεί ξανά η ταυτότητα του κόμματος και η «ειλικρινής αυτοκριτική», έχουν συγκεκριμένο αποδέκτη το πρόσωπο του πρωθυπουργού και για λίγο ακόμη επικεφαλής της Ν.Δ. Όσο για το ξερό «όχι» της Μπακογιάννη στο τέλος της συνέντευξης, αν μη τι άλλο, είναι ενδεικτική της απαξίωσης και της εχθρότητας τόσο της ίδιας όσο και όλης της οικογένειας Μητσοτάκη εναντίον του Σαμαρά. Το πριόνισμα της ήδη σαπισμένης καρέκλας του συνεχίζεται…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

1 σχόλιο:

  1. τι βαζεται αυτες τις σκατοφατσες ,παρταλια ,τουκοφιλοι δολοφονοι υπευθυνοι για το ανοιγμα των συνορων ,απο τοτε που ηρθαν οι κατσαπλιαδες η ελλαδα δεν ειδε ασπρη μερα ,σκοτωμα τα καθηκια τους μισω παρα...................................................πολυ ομως το αιμα των ελληνων επανω τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών