Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 18, 2014

Χρυσή Αυγή: Το τελευταίο οχυρό του Έθνους.. - ΒΙΝΤΕΟ


Γεώργιος Γερμενής: Είμαστε το τελευταίο οχυρό υπεράσπισης του Έθνους!

Το Σάββατο κατά την διάρκεια της καθιερωμένης ομιλίας στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Αθήνας υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση του άδικα προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γεώργιου Γερμενή μέσα από τα κελιά της Τιμής.
Ακολουθεί το αγωνιστικό μήνυμα του Συναγωνιστή Γεώργιου Γερμενή:
Είναι χαρά μου να μιλώ μαζί σας, έστω και κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες, να ομιλώ μαζί σας από το τηλέφωνο των φυλακών Κορυδαλλού. Το τυραννικό καθεστώς του σαμαριστάν μη μπορώντας αλλιώς να αντιμετωπίσει τον πολιτικό λόγο της Χρυσής Αυγής, μας βάζει στη φυλακή. Γιατί, πολύ απλά, τους.......
παίρναμε ψηφοφόρους και τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ανέβαιναν επικίνδυνα για το σύστημα και αυτό τους ενοχλούσε.
Θυμηθείτε τη δήλωση του Δένδια στην εκπομπή του Χατζηνικολάου: «Βάζοντας φυλακή τη Χρυσή Αυγή, καταφέραμε να την περιορίσουμε στο 10% πριν τις ευρωεκλογές». Ακριβώς ότι έλεγε ο Σαμαράς στον Μπαλτάκο: «Θα τους βάλω όλους στη φυλακή και θα πάνε στο 2%». Για κακή τους τύχη, όμως, η Χρυσή Αυγή βάστηξε γερά, κράτησε τη δύναμή της, είχαμε μεγάλη συσπείρωση. Αυτό οφείλεται σε όλους εσάς που συνεχίσατε τον Αγώνα και φυσικά στους υπόλοιπους Έλληνες που αντιλήφθηκαν την αδικία που υπέστη το Λαϊκό Κίνημα. Γιατί στον ιερό τόπο, που λέγεται Ελλάδα, την αδικία δεν την θέλει κανείς.
Πρέπει να σας τονίσω και πρέπει όλοι να το καταλάβετε ότι κανείς πρόκειται να μας χαριστεί, δεν πρόκειται να μας χαρίσει τίποτα. Βλέπετε, όλοι είναι εναντίον σας, δεξιοί και αριστεροί, αλλά και εμείς είμαστε εναντίον αυτών που φέρανε τη χώρα σε τέτοια χάλια. Είμαστε ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!
Έτσι, λοιπόν, πρέπει τώρα να αγωνιστούμε ακόμα περισσότερο από ότι παλαιότερα. Πρώτον γιατί τώρα το Κίνημά μας έχει νεκρούς και δεύτερον γιατί έχει και φυλακισμένους. Αυτή, λοιπόν, για εμάς, είναι η καλύτερη εποχή για να αγωνιστούμε, είναι η εποχή της αντάρας, είναι η εποχή των μεγάλων αλλαγών και εμείς είμαστε τα πουλιά της θύελλας και της καταιγίδας, γνωρίζοντας καλά πώς να παλεύουμε σε αντίξοες συνθήκες, κόντρα στον άνεμο.
Γι’ αυτό σας καλώ, Συναγωνιστές, όλους να δώσετε το αγωνιστικό παρόν. Να μην κλείνεστε στο τέσσερις τοίχους. Να βγείτε στις γειτονιές και τις πλατείες. Να γυρίζετε από πόρτα σε πόρτα και από καφενείο σε καφενείο και να γίνεται η φωνή μας. Να ενημερώσετε τον απλό κόσμο για την αδικία που βιώνουμε, να ενημερώσετε τον κόσμο για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Για τα εθνικά θέματα, που οι τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο, όσο και για την οικονομική κατάντια, που το καθεστώς Σαμαρά – Βενιζέλου, έχει φέρει τη χώρα. Να μιλήσετε για τους λαθρομετανάστες που έρχονται κατά χιλιάδες και στοιβάζονται σε τούτη την ιερή Γη.
Τελειώνοντας, θέλω να κοιτάξετε η Τ.Ο. Αθηνών, εάν είναι δυνατόν, να στελεχώσει παντού όλα τα εκλογικά τμήματα με αντιπροσώπους μας. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει παντού η παρουσία μας, να μην χαθεί ούτε ένας ψήφος.
Συναγωνιστές, εάν κάνετε όλα αυτά, να είστε σίγουροι ότι θα νικήσουμε. Το σαμαριστάν καταρρέει, λίγους μήνες ζωής του δίνω ακόμα. Θεωρώ ότι πολύ σύντομα, σε λίγους μήνες, θα έχουμε εκλογές και πρέπει η Χρυσή Αυγή να είναι πανέτοιμη, κάτι που εγώ θεωρώ δεδομένο ότι θα πράξετε. Γνωρίζοντας τον κάθε ένα από εσάς ξεχωριστά, με το μικρό του όνομα, σε αυτή την αίθουσα, στην οποία ομιλώ τώρα. Όντας και εγώ μέλος της Τ.Ο. Αθηνών, γνωρίζοντας τον Γιάννη Βουλδή 17 έως 18 χρόνια, είμαι σίγουρος ότι  θα κάνει τα πάντα για να μην μας απογοητεύσετε, τόσο εμένα, όσο – πολύ περισσότερο – τον Αρχηγό μας, Νικόλαο Μιχαλολιάκο.
Γιατί Συναγωνιστές, Χρυσή Αυγή είναι η Ελλάδα και αν δεν υπάρχει Χρυσή Αυγή δεν θα υπάρχει Ελλάδα. Εμείς είμαστε το τελευταίο οχυρό, γι’ αυτό λοιπόν ή εμείς ή αυτοί. Ή Ελλάς ή Τέφρα. Καλόν αγώνα σε όλους σας!     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών