Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 18, 2014

Ο Μπόμπολας "καρφώνει" τους πρόθυμους "ανεξάρτητους" που θα στηρίξουν την Κυβέρνηση για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας...!

assets_LARGE_t_420_54408220
Σε εκτενές δημοσίευμά της, η φυλλάδα του Big Boss Μπόμπολα, «καρφώνει» τα πρώτα ονόματα των «προθύμων» για την «προεδρική πλειοψηφία» των Σαμαροβενιζέλων.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Big Boss:
Κατ’ αρχάς υπάρχει μια ομάδα 12 βουλευτών που «είναι κοντά στο ναι»:
Καπερνάρος, Νταβρής, Γιοβανόπουλος, Κασαπίδης, Κουράκος, Λυκούδης, Πολύδωρας, Ψαριανός, Οικονόμου, Μελάς, Μάρκου και Ιατρίδη.
Σχόλιο 1ο: Όλοι οι παραπάνω δεν είναι απλά «κοντά στο ναι», είναι σιγουρότατοι… Σημειωτέον, ότι....
ο βουλευτής Μελάς ανήκει ακόμα στο κόμμα των Καμμένων…
Επίσης, «κοντά στο ναι» είναι –σύμφωνα με τον Big Boss- κι άλλη μια πεντάδα, οι κάτωθι: Αηδόνης, Χαϊκάλης, Μπούκουρας, Αλέξοπουλος και Κουντουρά.
Σχόλιο 2ο: Ήταν που τάχα κανένας από το πολιτικό σύστημα δε θα ήθελε να εκλεγεί πρόεδρος με ψήφους πρώην βουλευτών της Χρυσής Αυγής…
Σχόλιο 3ο: Οι Χαϊκάλης και Κουντουρά ανήκουν ακόμα στο κόμμα των Καμμένων…
Ξεκαθάρισαν ότι δεν θα ψηφίσουν κανένα πρόσωπο για πρόεδρο της «δημοκρατίας» τους οι: Τατσόπουλος, Βουδούρης, Παραστατίδης, Μπόλαρης, Γιαταγάνα, Μακρή και Τζάγκρη.
Στους «αμφισβητούμενους» βάζει ο Big Boss τους: Ανδρουλάκη, Μουτσινά, Δημαρά και Αβραμίδη.
Ωστόσο, ακόμα κι αν όλοι αυτοί –και οι τέσσερις «αμφισβητούμενοι» ψηφίσουν υπέρ (προκαταβολικά σας το λέμε, πως και οι τέσσερις θα ψηφίσουν ναι…), πάλι δε βγαίνει ο αριθμός 180. Οπότε, είναι προφανές ότι αναζητούνται κι άλλοι ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ… Με τα γνωστά ανταλλάγματα βεβαίως…

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστούμε τον Big Boss για την αποκάλυψη τους. Θα τους έχουμε γραμμένους στις δικογραφίες που θα είναι πιο πλούσιες κι από του καθυστερημένου του Ντογιάκου για να τους σφραγίσουμε στην φυλακή. Δε θα γλιτώσουν την φυλακή ούτε και οι οικογένειες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών