Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 26, 2014

Τολμούν οι κτηνοτρόφοι να αμφισβητούν την «ανάπτυξη»; Ξύλο από τα ΜΑΤ με εντολή Σαμαρά!


Όποιος δεν αντιλαμβάνεται την «ανάπτυξη» με το καλό, θα την αντιληφθεί με το άσχημο! Αυτό φαίνεται είναι το νέο δόγμα της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά και εφαρμόζεται από σήμερα, με πρώτα θύματα τους Έλληνες κτηνοτρόφους.

Σε συγκέντρωση και πορεία στον ΟΠΕΚΕΠΕ και προς το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης προχώρησε η Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων, ζητώντας την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων της. Έξω από το κτίριο του ΟΠΕΚΕΠΕ, οι κτηνοτρόφοι...
συγκρούστηκαν με δυνάμεις της αστυνομίας, καθώς είναι αδιανόητο επί Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά και εν καιρώ οικονομικής «ανάκαμψης» να υπάρχουν αχάριστοι Έλληνες που διαμαρτύρονται!



Ποια είναι όμως τα αιτήματα των κτηνοτρόφων, για τα οποία αδιαφορεί η Χούντα; Οι ίδιοι οι κτηνοτρόφοι ισχυρίζονται πως οδηγούνται σε αφανισμό από τις επιλογές της αντεθνικής κυβέρνησης των υποτακτικών. Σοβαρά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν είναι ο καταρροϊκός πυρετός, οι βοσκότοποι, οι άδειες για την ίδρυση και λειτουργία ποιμνιοστασίων και η εξισωτική αποζημίωση.

Η κραυγή αγωνίας των Ελλήνων κτηνοτρόφων, δεν συγκινεί την Χούντα Σαμαρά. Οι κτηνοτρόφοι βλέπετε, δεν είναι τραπεζίτες ώστε να ικανοποιούνται άμεσα και με το παραπάνω οι απαιτήσεις τους.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή στέκεται ενεργά στο πλευρό των Ελλήνων κτηνοτρόφων, αναγνωρίζοντας τη σημασία του κτηνοτροφικού κλάδου στην εθνική παραγωγή και δη στην αναγκαιότητα της ελληνικής αυτάρκειας.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών