Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 26, 2014

Οι Έλληνες αγρότες στηρίζουν Χρυσή Αυγή! Μαζική συμμετοχή σε εκδήλωση της Τ.Ο. Πέλλας

 

Μαζική ήταν η συμμετοχή των παραγωγών του Νομού Πέλλας στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής με θέμα «Αγροτική Παραγωγή – Μοναδική διέξοδος από την κρίση», που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Σκύδρας του Νομού Πέλλας.
Την εκδήλωση και τους ομιλητές παρουσίασε ο Συναγωνιστής Μπαμπαλής Νικόλαος, παραγωγός στο επάγγελμα, ο οποίος...
ευχαρίστησε την Τ.Ο. Πέλλας για την πρωτοβουλία.


Πρώτος τον λόγο έλαβε ο γραμματέας της Τ.Ο. Πέλλας, Συναγωνιστής Σαχινίδης Ιωάννης. Στην ομιλία του ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε εκτενώς στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες παραγωγοί, λόγω της μνημονιακής πολιτικής των κυβερνώντων που εξαθλιώνει τον παραγωγικό τομέα της χώρας.



Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Συναγωνιστής Τσακίρης Μιχάλης, αφού τόνισε πως για τον Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή η πρωτογενής παραγωγή έχει πρωταρχική σημασία για την επιβίωση και πρόοδο του Έθνους, ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους πρέπει να στηρίζεται έμπρακτα ο πρωτογενής τομέας ως εχέγγυο για την ανάπτυξη μιας πραγματικά Εθνικής οικονομίας για το συμφέρον ολόκληρου του Ελληνικού Λαού. Ανέπτυξε μια – μια τις βασικές θέσεις της Χρυσής Αυγής για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και την έξοδο από την επιβαλλόμενη από τους τοκογλύφους κρίση, ώστε η Πατρίδα μας να πορευθεί στο μέλλον πάνω σε γερές βάσεις.

Σε όλους τους παρευρισκόμενους διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό με τις βασικές θέσεις της Χρυσής Αυγής για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα. Με το πέρας των ομιλιών, τέθηκαν πολλά ερωτήματα και δόθηκαν από τους ίδιους τους παραγωγούς προτάσεις για την επίλυση επιμέρους προβλημάτων και ζητημάτων που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση. Πολλοί παρευρισκόμενοι δήλωσαν πως θα συμπορευτούν έμπρακτα στον αγώνα της Χρυσής Αυγής για μια πραγματικά Ελεύθερη Ελλάδα. Η εκδήλωση έκλεισε με άπαντες να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Πλέον σε κάθε τομέα ο αγώνας των Εθνικιστών ενάντια στην χούντα των μνημονιακών αποκομμάτων συνεχίζεται και ενδυναμώνεται, παρά τις διώξεις, τις δολοφονίες και το κλίμα τρομοκρατίας που καλλιεργείται από τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Οι Έλληνες Εθνικιστές είναι αποφασισμένοι και δεν θα κάνουν βήμα πίσω.

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών