Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 11, 2014

Αυτοί θα «σώσουν» την Ελλάδα; Μετά το ΠΑΣΟΚ και οι εργαζόμενοι της ΝΔ απλήρωτοι!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Καιρός να εκλείψουν οι μαζάνθρωποι, εγκαστρίμυθοι των καθεστωτικών καναλιών, που νομίζουν ότι αυτοί θα "σώσουν" τη χώρα...

Η είδηση πως οι εργαζόμενοι της Νέας Δημοκρατίας παραμένουν απλήρωτοι επί 3,5 μήνες, είναι ενδεικτική της απελπιστικής κατάστασης και της απόγνωσης που επικρατεί στη Συγγρού.

Ευνόητοι λόγοι, οι οποίοι άπτονται της «δημοσιογραφικής δεοντολογίας», καθιστούν την είδηση μη δημοφιλή και κρυμμένη. Είναι όμως απολύτως αληθής και αναδεικνύει σε όλο της το βάθος την ταχεία κατάρρευση ενός κομματικού μορφώματος το οποίο ευθύνεται εξίσου με το ΠΑΣΟΚ για τα δεινά του Λαού μας.

Μπορεί λοιπόν τα κανάλια της διαπλοκής και οι κιτρινοφυλλάδες να προπαγανδίζουν την γραμμή Μαξίμου περί"success story", εξόδου από τα Μνημόνια και αναγκαίων μεταρρυθμίσεων (ήτοι γενικού ξεπουλήματος), σιωπούν όμως ενόχως μπροστά σε μια πραγματικότητα η οποία καθιστά τις κυβερνητικές διακηρύξεις κακόγουστη φάρσα, αν όχι τραγική της τύχης ειρωνεία.

Μετά τις αντιδράσεις των απλήρωτων εργαζομένων του κλεφτοΠΑΣΟΚ, ο κυβερνητικός εταίρος και συνέταιρος του Βενιζέλου, Αντώνης Σαμαράς, βρίσκεται αντιμέτωπος με τους εργαζόμενους του...
κόμματός του, οι οποίοι πραγματοποιούν στάση εργασίας διότι παραμένουν επί 3,5 μήνες απλήρωτοι!

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, δεν κατέστη δυνατό να παραμείνει κρυμμένη στο εσωτερικό της ΝΔ, αλλά διοχετεύτηκε προς τα έξω βλέποντας το φως της δημοσιότητος και εκθέτοντας τον πρωθυπουργό και την ηγεσία των υποτακτικών της Συγγρού. Οι εργαζόμενοι στο κόμμα-συνεργάτη των διεθνών τοκογλύφων άλλωστε, είναι εκείνοι που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τις πραγματικές συνθήκες που διαγράφονται για τη ΝΔ σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο: γνωρίζουν πως το κόμμα έχει απολέσει κάθε κοινωνικό έρεισμα και οδεύει με μαθηματική ακρίβεια προς μια πολύπλευρη και μοιραία συντριβή.

Ως εκ τούτου, κάθε φορά από τούδε και εις το εξής που θα εξαγγέλλει με θράσος χιλίων πιθήκων ο Αντώνης Σαμαράς πως οι κόποι του Ελληνικού Λαού δεν πήγαν χαμένοι και πως η χώρα μπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης, οι πρώτοι που θα φασκελώνουν τις οθόνες των τηλεοράσεών τους, είναι οι εργαζόμενοι της ΝΔ, οι πρωτοπόροι -τρόπο τινά- της κίβδηλης και απατηλής «μεταμνημονιακής εποχής».

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών