Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 11, 2014

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕ Η… ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΗ LADY ΓΙΑΝΝΑ ΣΤΟΝ MISTER TSIPRA;

tsipras-gianna
Γράφει ο Αντίοχος

 Η επίσημη αιτιολόγηση της (75λεπτης παρακαλώ…) συνάντησης της διαβόητης Γιάννας (Lady G, των χλιδάτων Olympic Games του 2004) με τον mister Tsipra, ήταν η πρόσκληση που του απηύθυνε στο Συνέδριο του… ευαγούς Ιδρύματος Κλίντον, που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Και που «θα φέρει στο ίδιο τραπέζι ηγετικές προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό κόσμο, τον πολιτικό κόσμο, την κοινωνία των πολιτών, καθώς και φιλανθρώπους για να αντιμετωπίσουν οικονομικές και κοινωνικές προκλήσεις της περιοχής» (εδώ γελάνε!).
Αυτή ήταν βεβαίως μια καλή δικαιολογία, αν και καθόλου πειστική, γιατί δεν καλείς κάποιον από.....
τον Νοέμβριο για να συμμετάσχει σ’ ένα συνέδριο που θα γίνει τον… Ιούνιο! Άλλοι, λοιπόν, ήταν οι λόγοι της βίζιτας…
Οι εξής δύο:
1ον) Να οριστικοποιηθεί η συμμετοχή του γιόκα της μεγαλομαντάμ Γιάννας στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Ξέρετε, αυτουνού που το χειμώνα σπουδάζει στα ξακουστά αμερικανικά πανεπιστήμια και το καλοκαίρι πάει και μαζεύει… ζάχαρη στην Κούβα, για να δείξει τη… διεθνιστική του αλληλεγγύη. Βέβαια, η μαντάμ Γιάννα δεν επιθυμεί να είναι ο χαϊδεμένος της απλώς και μόνον στα ψηφοδέλτια και να κυνηγάει σταυρούς στο Αιγάλεω και στη Δραπετσώνα (πω, πω, μπασκλασαρία, πώς να την αντέξει το παιδί!), αλλά να τοποθετηθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας…
2ον) Το μεγάλο όνειρο της Γιάννας –από τότε που τελείωσε τις σπουδές της και άφησε πίσω της το ΚΚΕ (μ-λ) στο οποίο ανήκε…), ήταν να γίνει μεγάλη και τρανή. Μερικώς το κατάφερε (πέφτοντας την κατάλληλη στιγμή, στην κατάλληλη… αγκαλιά –του Αγγελόπουλου- με μια… μαϊμού λιποθυμία στο Φανάρι), τα έχει σχεδόν όλα, αλλά υπάρχει και κάτι που λείπει από την πολύτιμη συλλογή της: η προεδρία της δημοκρατίας του συστήματος που (την) υπηρετεί (αν και δηλωμένη… αντισυστημική)!
Λέτε να το δούνε κι αυτό τα ματάκια μας; Ο χρόνος θα δείξει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών